Goodnight Everyone

En dag till som tog slut,men det gör inget. Imorgon kommer det en ny ;)

Kram! <3

Snö!

Hej!

Nu har jag snö här, vaknade av att snöplogen körde förbi, inte det bästa sättet att vakna på men jag lyckades somna om så det var lugnt.

Idag så har jag svenska och psykologi, jag tror att det är eget arbete på psykologin så det är nice. Vi jobbar med psykiska sjukdomar, jag har anorexia. Det är svårt så jag funderar på om det kanske ska byta. Får se hur det känns efter lektionen idag. På svenskan vet jag inte riktigt vad vi håller på med. Allt är förvirrande, vi har fått ut ett häfte, en examination och vi har läst en bok men ingenting verkar flyta ihop. Det känns som att det inte finns någon röd tråd i hela det här arbetet. Men men, det kanske klarnar upp idag.

Nu ska jag duscha, det är minusgrader så jag tänker inte gå ut med vått hår!

Imorgon är det saco-mässa, det kan nog bli kul. Det blir i alla fall inte någon lång dag vilket är skönt. Tar kanske en tur på stan efter och kollar efter julklappar, eller så åker jag hem och pluggar. Jag får se vad som händer.

Kram!

En av mina favoritbilder! <3

Sanningen

Hej!

Idag hade jag två lektioner. Det var väldigt jobbigt att gå upp i morse men det gick till sist! Det är mörkt och kallt nu, inte en bra blandning och inte så kul..Idag så har det snöat också! Men den smälte när den kom till marken :P

Jag hade engelska imorse, vi kollade på en film om Johnny Cash, jag var inte med förra gången så jag såg aldrig början men slutet var i alla fall bra! Sedan hade ja hål, läste lite KuHi och hämtade ut en biljett till mässan på fredag (den handlar om högskolor). Sedan åt jag lunch och hade KuHi. Jag var supertrött hela dagen men men.. KuHin blev i alla fall ganska bra, jag pluggade större delen av lektionen men mot slutet blev jag trött och lade mig ner över bänken. Då började Simon klia mig i håret, först för att rufsa till det och vara jobbig men sen mysigt, lite som massage för huvudet, fast jag kände mig som en hund. Samtidigt så läste David högt ur boken så jag lärde mig något också! (för stunden, minns inte riktigt vad han sa nu, men det kommer tillbaka!)

Jag handlade på vägen hem och nu är jag hemma. Chillar lite nu, ska snart laga mat och sedan kolla på mitt projektarbete. Jag vet inte om jag orkar göra mer på det, det är ju klart. Vissa saker hade jag tänkt att jag skulle få in men jag vet inte om jag kan få in det och jag är så jäkla trött på hela det arbetet att jag bara vill slänga in det i brasan! Men det ska jag inte göra. Istället ska jag slänga in det i min handledares fack och sedan glömma bort det!

Sanningen (28/11-2012)
Vatten flyter på vägen,
snö singlar ner.
Jag hörde en gång en sägen
Om tomtar, troll och mer.
Det var en saga,
en historia som berättats i många år
Om hjärtan som inte går att laga
för tiden läker inte alla sår.
En del av världen, en del av varann
en del av allt som gror
En enkel historia, tror du att den är sann?
Allt är sanning, allt som du tror.
 

Min dag

Hej!

Idag hade jag piano, fick mer transponeringar i läxa. Hade engelska, läraren var sjuk men vi fick ut en uppgift som vi ska arbeta med. The Real Life-project heter det. Vi ska hitta någon som nu bor i Sverige men som egentligen är från ett engelsktalande land. Vi får inte känna personen och tydligen är det jättelätt att hitta såna människor..

Well well. Sen hade jag lunch och håltimme. Jag gjorde klart pianoläxan (transponeringarna) och fick samtidigt massage av Markus så det var nice. Sedan pratade jag bara med folk.

På ensemblen har vi nu fått välja egna grupper, jag är med David, Albin, Maria, Markus och Josef. Det är "brötblock" nu, vi kör lite springsteen/patty smith (Because the night) och en låt till som jag inte minns vad den hette. Vi hade ingen sångare idag så det var lite svårt att köra igenom men vi spelade lite i alla fall. Den andra låten är väldigt enkel och innehåller många solopartier så vi jammade lite. Mina solon var inte så bra för jag har ju aldrig solat förut plus att jag bara kunde använda en hand (den andra gör ont men jag kör på med voltaren!). Men det var i alla fall väldigt roligt! 

Sedan åkte jag hem, åt mat och sen har tiden bara sprungit iväg. Jag vill ta en kopp med kvällste men då kommer jag inte att kunna sova, och det är dumt.

Kram!
Mina finaste dårar! <3

Lila kladd på händerna

Hej!

För att först förklara titeln så målade jag, simon och david på varandras händer med en lila tuschpenna under Kuhi-lektionen. Ännu sitter det mesta kvar men man kan inte urskilja några mönster eller konturer så det ser ut som kladd.

Annars har jag haft en helt okej (men lång) dag. Vaknade och det var mörkt ute! Tänkte att det inte var min klocka som ringde, kom på att ingen annan bor här och gick upp. Vaknade till lite inför psykologilektionen då jag hade en muntlig examination om socialpsykologi. Det kändes helt okej, jag väntar ännu på feedback. Men jag pratade i alla fall ganska mycket.

Sedan hade jag projektarbete, jag flippar ur. Det ska verkligen vara inne på fredag! Det är inte det att jag har särskilt mycket kvar att göra men bara grejen att slutgiltigt lämna in den är lite läskigt.

Efter det som sagt kuhi. Åkte hem, åt mat, gjorde pianoläxa (transponeringar) och nu ska jag snart sova. Imorgon börjar jag med pianolektion vid 09.40 så det är inte någon längre sovmorgon. Men men..

Först ska jag läsa lite om 1800-talet i KuHi-boken. Har prov nästa onsdag..

Kram på er!
Massage, Rytmus style..

Min helg

Hej!

Den här helgen har trots allt varit ganska bra. I fredags var jag i skolan (men hade inge lektioner, förutom ensemble då jag fyllde i ett utvärderingspapper) Men jag hängde där med vänner och sådär. Var kvar i skolan tills den stängde (16.30) sedan gick jag och Sofia över till Dieselverkstaden. Vi satte oss på ovanvåningen och hon sminkade mig och fixade mitt hår. (Jag hade i princip gått upp ur sängen och gått till skolan). Så jag blev fin. Sedan så var vi kvar där en liten stund till tills Stina ringde och sa att hon var klar på jobbet. Då åkte vi till Söder och mötte henne där. Vi gick till Tacobar och åt. Vi började med en Margarita (som Tacobar gör väldigt mycket reklam för så vi ville prova.) Det var dock inte det smartaste vi kunde göra för vi hade inte ätit sedan klockan tolv och klockan var då efter sex. Så vi blev lite fnissiga. Men sedan åt vi mat, satt kvar länge och pratade. Hittade på roliga metaforer och massa sådant. Sen gick vi till Bion. Den började klockan nio och det var den sista Twilight-filmen. Jag blev positivt överraskad att den var så bra. De andra filmerna har inte varit så jättebra så mina förväntningar var inte särskilt höga men den var bra. Sedan var den klar vid elva och vi begav oss hemåt. Sofia gick till pendeln och jag och Stina till Slussen. Stina skulle hem till Erik så hon tog buss. Min nästa tunnelbana skulle gå om 12 minuter. Men till sist kom den i alla fall.

Efter mariatorget på väg mot zinkensdamm så stannar plötsligt tunnelbanetåget. Vi får ingen information, lysena går ner på halvläge och de stänger av fläktarna. Efter kanske fem minuter får vi reda på att en obehörig var på spåret och de måste vänta på insatsstyrka som ska se vart denna obehöriga tog vägen och om det fanns flera. Så vi stod stilla i lite drygt en halvtimme. Jag kom alltså hem efter tolv men var då inte alls trött. Så jag läste bok och varvade ner.

Igår så pratade jag med Fanny, spelade piano och gjorde inte så mycket annat nyttigt. (jag kunde inte spela så länge för jag har fått ont i handlederna igen. Jag kommer inte kunna vara med på pianouppspelet för jag kommer aldrig att hinna lära mig låten när jag bara får spela så lite i taget. Men nu kom jag på att det är samma dag som morfars begravning så jag kommer inte ens vara där.) På kvällen hade jag och Albin egentligen tänkt att vi skulle dra ut ett gäng och fika men ingen svarade på sms så vi struntade i det. Nästa helg ska vi däremot ut och dansa på lördagen och sedan ha adventsmys på söndagen. Det blir min sista helg jag är i Stockholm innan jul så vi planerade in mycket på den helgen. Jag får väl se om jag ska göra något med Stina och Sofia på fredag också, så att jag hinner träffa dem lite mer.

Idag har jag inte heller varit så produktiv. Har spelat piano, diskat, gjort lite projektarbete(som ska in på fredag!!) och läst en text till svenskan. Imorgon lär jag väl ha psykologiexamination (muntlig). Vi får se hur det går. Just nu känns det ganska bra.

Hoppas att alla haft en fin helg!

Kram
Jag och Sofia i fredags

Morfar <3

 

I'm on my way

Hej!

Snart iväg till skolan. Engelska och Psykologi idag. Får se hur mycket jag kan koncentrera mig när huvudet är fyllt av tankar.

Imorgon ska jag på bio med Sofia och Stina i alla fall. Vi ska äta någonstans, kolla bio och sedan blir det kanske en liten utekväll på det! På lördag kommer kanske Ellen hit och lagar lasagne med mig. På söndag är jag ledig och får ta tag i lite plugg...

Nu ska jag duscha.

Hörshejj!

Snabbinlägg

Hej

Lägger in bara lite snabbt här. Utan anledning nästan..

Jag hade sovmorgon idag, vilket var härligt. Sen hade jag mentorssamtal, vi var två stycken där men jag fick lite tips på vad jag kunde göra för att handlederna skulle bli bättre. De var ju bra men nu när jag spelat ganska mycket piano har det blivit lite sämre..(det är svårt att ta det lugnt för börjar man spela på en låt så glider man över på en annan..) Jaja, sen hade jag KuHi en väldigt soft lektion med lite film och lite föreläsning från lärarens sida. Visste ni att de flesta konstnärer under 1800-talet blev psykiskt sjuka av syfilis och dog tragiskt? True story.

Sen när jag kom hem så pluggade jag lite och spelade lite piano. Jag har i alla fall läst ut min bok som skulle vara klar till imorgon så det är bra. Jag redigerade även lite på mitt projektarbete och skrev till lite saker.

Nu softar jag lite, har psykologiprov imorgon så jag ska kolla upp det lite också.

Kram!

En vacker bild från Moas födelsedag, ganska många år sedan nu..men ett fint minne! :D <3

Bi-instruments ensembleuppspel!

Hej!

Ensembleuppspelet idag var hur bra som helst! Det var världens drag (vi spräckte en högtalare) och det var väldigt kul. En ensemble gjorde Woopa gamgamstyle, med dansare och allt! Det var helt obeskrivligt bra, jag tror inte att jag skrattat så mycket på ett tag. Mitt uppspel gick också bra, trummisen (som egentligen är gitarrist) fick väldigt mycket beröm för sitt solo, som var väldigt bra! Jag fick också några komplimanger för min sång, så det var kul! Min mick var dock lite låg men jag hördes ändå, tror jag. Jag önskar att någon lägger upp något uppspel på youtube så att jag kan länka. Vi får se hur det går med det.

Jag pratade även med min handledare och det var fortfarande lite jag måste komplettera för mitt projektarbete. Det ska vara inlämnat nästa fredag så jag har ju lite tid på mig.

Nu ska jag snart läsa lite psykologi, vi har ett muntligt diskussionsprov på torsdag så jag måste ha koll på allt..

Kram!

Btw. Jag vann ju vadet jag och Simon hade, planen var att han skulle köpa något till mig i kafeterian utan att prata. Han skulle bara göra sina "dinosaurie-ljud" och peka. Jag gav honom dock ett litet alternativ, antingen det eller så skulle han ge mig massage i 20 minuter. Han valde massagen så nu har jag en massage innestående, ganska härligt! :)

Måndag

Hej!

Jag hade en fin söndag och en enkel måndag. Sov dåligt inatt (och jag glömde mina skåpsnycklar och tagen hemma vilket resulterade i at jag inte skulle få någon lunch) så jag pratade med min KuHi-lärare och fick gå tidigare. Vi skulle jobba med instuderingsfrågor så jag fick dem och ska jobba med dem snart.

Jag åkte alltså hem, handlade lite och nu har jag ätit lunch. Ikväll blir det pianoläxa (transponeringar).

Kram på er!
En gammal bild från Högbytiden, städdag innan jullovet. Jag och Fanny var mycket duktiga.
(tavlan hon putsar på flyttade Tobie och Elsa på. Den hängde egentligen i ett klassrum men det var ju nästan aldrig någon där och de tyckte att det var synd att ingen såg den. Så vid ett tillfälle när ingen kollade tog de tavlan och flyttade ut den i korridoren.)

söndagsmys

Hej!

Nu sitter jag och kollar på film och har lite söndagsmys. Inspelningarna idag gick bra. Vid ett tillfälle var jag dock tvungen att ligga med benen och halva överkroppen under en säng för att kunna dra i Hax (huvudpersonen) som låg i sängen. Det var ganska rejäl träning för magmusklerna! Vi gjorde lite scener ute också, jag fick ha en annan gasmask på den ena utescenen. Den immade igen totalt så det var tur att jag bara behövde gå nerför en kulle och hålla Nils (en patient) i handen. Vi var klara strax efter klockan ett. Sedan åkte jag hem.

Jag gjorde engelskan, läste svenskan, gjorde psykologiläxan och åt mat (vårrullar och wokgrönsaker). Nu har jag som sagt söndagsmys!

Igår så pratade jag och Fanny med varandra i mer än tre timmar. Det var kul, vi hörs ju så sällan!

Imorgon är det psykologi, projektarbete och KuHi.

Nu är helgen slut...

Vackra flickor!

Trööööött!

Hej

Iväg till filmen nu, önskar att jag hade fått sova några timmar till...

Kram

Nu...

..ut och springa.
Sen...
...prata med Fanny
Senare....
...Plugga
 

Fredag

Hej!

Jag skrev precis ett helt inlägg med det försvann för jag råkade backa..

Kul kul.

Jag skrev i alla fall att jag börjar halv två, var väldigt trött imorse och snozade i nästan en timme men det gjorde inget för jag börjar så sent. Har endast ensemble idag. Sedan ska jag vänta på David&Simon i en och en halv timme (de slutar senare) och sen ska vi iväg till teatern (och äta först tror jag). Så jag får se vad jag sysselsätter mig med, orkar inte bära runt på för mycket böcker så jag kanske tar en promenad eller något beroende på vädret.

Nu ska jag plugga. Drömde att jag spelade piano inatt, och igår lyssnade jag på en inspelning på en låt jag spelade i ettan och jag ville spela den men det får jag inte. Kanske provar lite efter helgen. Får ta det försiktigt men lite måste jag få spela!

Sa även att jag troligtvis inte kommer att komma in på en psykologutbildning för de lägsta intagningarna verkar ligga mellan 19 och 21, jag har 18 om jag får mvg i alla ämnen jag har kvar. Vilket jag kanske inte kommer få, men jag kommer i alla fall att försöka! Annars får jag ta något basår på någonting nyttigt, så att jag kan komma in senare. Jag tror inte att det är någon större idé för mig att börja jobba för det känns som att jag kommer att fastna där då.

Hejdå och trevlig helg!
 
Hittade en söt bild på Ceasar från när han var liten, nu tar han upp minst två golvrutor.

Studying Psykology

Trevligt trevligt. Läser om socialpsykologi, ganska intressant. Om en timme ska jag iväg till skolan. Har endast svenska idag och jag är ganska säker på att vi endast ska läsa i våra böcker så förhoppningsvis blir det en härlig lektion ^^ Förhoppningsvis så är syon där idag så att vi kan ha ett litet snack!Utkast: Nov. 14, 2012

Hej!

Sovmorgon imorgon! Skolfoto idag. Slutar tidigare imorgon. Slutade tidigt idag. Sovmorgon på fredag. Slutade lite tidigare från Kuhilektionen idag. Teater på fredag, soft.

Nu har jag sagt det så många gånger, mest för att jag själv ska ha koll på allting. Ser fram emot Madam Bouvarie på fredag, det ska bli kul :)

Nu ska jag kolla på film eller nåt, har man sovmorgon så har man!

Kram!
Fanny och Jag när vi var pyttesmå! <3 (Vi lockade håret på varandra, sånt som var roligt då)

Skolfoto

Imorgon är det dags igen. Skolfoto. I år så ska vi även ta ett spexfoto, vi valde sport. Det var mycket svårare än vad jag trodde i och med att jag inte har några sportsaker här i stockholm. Hade det varit på Gotland hade jag kunnat ha en full golfoutfit med klubbor och allt. Eller annars pärkkläder, med reklam och allt ^^ Eller tennis, fotboll, innebandy etc. Så just nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra..Får nog gå dit i vanliga träningskläder :/. Försöker få tag i en handboll för då kunde jag ha mina Åhus beachhandboll kläder, men utan bollen så förstår man inte det för trycket på kläderna är ganska litet. Men jaja, jag hoppas att mina andra bilder blir bättre än förra året. Då var det hemska vinklar och allmänt dåliga bilder.

Idag så hade jag pianolektion där vi fastställde att jag inte ska spela. Sedan höll jag mitt engelskatal, gick helt okej med tanke på att jag skrev det igårkväll. Sedan hade jag ensemble, där fick jag först sjunga Crazy med Gnarls Barkley och sedan 99 luftballons, på tyska..Jag fick även instruera två av våra sångare vid pianot. Men jag får ju själv inte spela så det var lite komplicerat.

Nu ska jag snart sova. Imorgon blir det kanske chill, på torsdag ska jag troligtvis ha ett samtal med våran syo på skolan (hon var sjuk idag) och på fredag är det som sagt teater. Det vill säga att mitt vad med Simon är snart över, jag har oddsen på min sida och hoppas att jag klarar detta för eftergiften kommer att bli så underbar! (Han ska köpa en kaka i skolkafeterian till mig utan att prata, får endast använda teckenspråk och agera som en dinosaurie)

Kram på er!

I'm on my way

På väg till skolan, snart. Ska hålla tal på engelskan idag, sov dåligt så jag somnar nog mitt i det. Skrev om det igår och det blev i alla fall lite bättre. Huvudvärk och svidande ögon, detta är vad mitt nya tal handlar om, det är bra att jag kan leva mig in i rollen. Kan dock inte talet helt och hoppas att jag kan få ha ett papper med hela texten, annars får det bli improvisation.

Den svarta färgen är äntligen borta från mina händer, nästan.

Ikväll plugg, imorgon chill?, torsdag plugg, fredag teater, lördag?, söndag filminspelning.

Hejdå, önskar att jag kunde säga godnatt..

Donkeydagen går mot sitt slut

Hej!

Jag kom inte tillbaka och fortsatte att skriva på min projektarbetestid. Det betyder dock inte att jag jobbade med projektarbete, jag jobbade lite med projektarbetet men resten av tiden satt jag och pratade med folk. Jag fick massage av Markus (han löste upp lite knutar) pga. mina handleder så kunde jag ju inte ge massage tillbaka så istället tyckte han att det var en bra idé att jag skulle gå omkring på hans rygg..Jag var väl inte helt för den idén men gjorde det ändå, enligt honom var det skönt. Jag tyckte att det var mest läskigt att gå omkring på hans rygg. Men men..

Donkeydagen firades med ett avsnitt friends och ett glas mjölk (uppgjort med Fanny min fina donkeydagspolare).

Gårdagen bestod av filmning. Jag är svarta händer som griper tag i folk och är lite av ett hallucinationsväsen. Jag var helt svartklädd och iförd en svart huva. Vid ett tillfälle var jag iförd en stor svart kavaj, en gasmask och ett svart skynke. Jag såg ut som Dart Vader med snabel ^^ Jag lärde mig i alla fall hur man ska och inte ska andas för att låta eller inte låta när man har på sig en gasmask. Det vad en väldigt rolig dag och inspelningarna fortsätter på söndag. Jag längtar!

Nu blir det en bildserie på mig och Fanny för att avsluta donkeydagens sista inlägg!

Donkeydag!!!!!

Idag är det donkeydag! Återkommer senare när jag sitter och inte gör så mycket under min projektarbetestid!

Biblioteket

Hej!

Idag blev det ingen filminspelning (vet inte om jag sa det). Så jag tog en tripp till stadsbiblioteket istället! Det var helt underbart och fyllt med tusentals böcker!! Tyvärr så var jag tvungen att leta böcker till mitt projektarbete så jag var inte på den roligaste av alla avdelningar men ändå! :) Det tog ca. en timme att hitta två böcker som jag tror är bra. Så det får bli veckans uppdrag att göra klart projektarbetet. Idag tar jag helt enkelt lite ledigt.

Jag ska inte skriva mer nu, vill inte överanstränga handlederna, har dock voltaren nu som jag smörjer med och det känns bättre!

Kram!

Hemma

Hej!

Idag är jag hemma från skolan, jag hade så himla ont i mina handleder (troligtvis senskidsinflammationen som för tillfället valt att angripa båda mina handleder) inatt så jag kunde inte sova. Nu har jag varit och köpt voltaren i alla fall, tog en promenad på en halvtimme eller något sådant till apoteket. Resten av dagen blir det att vila. Min pianolärare vill inte att jag ska spela så länge inflammationen sitter i så jag har ju inte så mycket att göra. Hade jag kunnat låna en bok till mitt projektarbete så hade jag kunnat jobba med det men jag hittar inte till stadsbiblioteket och jag har inget lånekort. Jag känner mig dock väldigt dålig när jag inte gör någonting och jag vet att jag egentligen har saker som jag borde göra. Men i det här fallet så kan jag inte göra något.

Just nu så tycker jag bara lite synd om mig själv och vill baka kladdkaka..Det kanske blir något ikväll, jag får se.

Nästa vecka har vi skolfoto, i år ska vi även ta bilder i helklass så det ska bli kul. Hela helgen nu blir det filminspelning för min del (och troligtvis nästa helg också). Mio har det som projektarbete och jag ska vara statist. Det ska handla om en patient på ett hem för psykiskt sjuka och jag ska väl vara vårdare, hallucinationer och lite sådant. Det ska bli kul. Om jag har tid så får jag försöka att ta mig till biblioteket imorgon.

Kram på er och Trevlig helg!
Jag kan inte riktigt vrida handleden för att göra en tumme ner, men ni förstår nog..

Lyckat!

Hej!

Igår så lyckades jag gå och lägga mig på 13 minuter så tekniskt sett efter tolv, men ändå :)

Idag så hade jag utvecklingssamtal, det gick fort. Sedan åt jag lunch med simon, mio och elias (en lärare). Elias håller i en filosofiklubb på tisdagar och jag tror att jag ska gå med. Det verkar väldigt kul och man måste inte komma varje gång så då kan man droppa in när man inte har för mycket läxor.

På vägen hem så handlade jag, gjorde en god gärning och hjälpte en tant att bryta förseglingen på hennes mjölkliter (hon hade problem med händerna och skulle inte ha klarat det). Sedan gick jag hem (powerwalk) med ryggäcken full, en liten kasse (min tygkasse) och clementinerna i andra handen. Det var ganska tungt och jag blev varm, när jag kom hem så gjorde jag lite styrketräning. Endast mage och rygg för min handled gör fortfarande ont :/

Nu dricker jag lite varm choklad, jag har redigerat mitt projektarbete men får fortsätta med det senare. Jag måste även hitta ytterligare en källa och har ingen aning om vart. Jag har ju inget bibliotekskort förutom på diesel och där har de inte så stort utbud, mest skönlitteratur.

Ikväll blir det soppa som min farmor skickade med mig och en liten film kanske, imorgon har jag sovmorgon. Igen! :D

Kram på er alla!

Utvecklingssamtalsdag!

Hej!

Imorgon är det utvecklingssamtalsdag. Jag har alltså inga lektioner alls! Har samtal 11 till kanske 11.30. Sedan ingenting! Så jag ska passa på att handla, städa och lite sådana saker som behövs ibland.

Ikväll åt jag en supergod lite mer avancerad måltid. Den bestod av ris, wokgrönsaker och vegetariska vårrullar (och sweet chilisås). På dagen åt jag farmors hemlagade köttbullar (det gjorde jag igårkväll också) Så imorgon ska jag bl.a. köpa bröd och smör så att jag kan avnjuta soppan jag också fick med mig med lite bröd!

Nu börjar jag bli trött och ska nog sova, har trots allt inte någon megasovmorgon utan bara en liten. Jag måste nog åka hemifrån nästan tio så jag lär väl få gå upp i alla fall halv nio och så är det bra om man går och lägger sig innan tolv. Jag har alltså tio minuter på mig att borsta tänderna osv.

Hejdå!

Önskelista!

Hej!

Nu har mina nära och kära bett om en önskelista av mig, såhär som det närmar sig jul. Jag vet att några av dem följer min blogg så jag tänkte lägga upp lite länkar på böcker jag gärna vill ha!

Här kommer de:

Först, serien True Blood.
http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=0575089369
http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=0575083921
http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=0575083964
http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=0575085525
http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=0575089342
http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=0575131403
http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=0575092831

Listan är i kronologisk ordning och jag förväntar mig verkligen inte att få alla!

Näst ut är Harry Potter, men liksom True Blood vill jag ha dem på engelska!
http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=0747573603
http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=0747573611
http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=074757362X
http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=0747573638
http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=0747569401
http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=074758110X
http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=0747591067

Än en gång, jag förväntar mig verkligen inte att få alla, dessa böcker är inbundna och därför dyrare. Jag vill också säga att det är just de länkade böckerna jag vill ha, dessa böcker finns i många versioner men de jag länkat är "fulla versioner" och inte förenklade för att passa mindre barn.

Sist ut är två böcker utav en trilogi:
http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=0061988227
http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=0061987468

Av dem är jag inte säker på kronologiska ordningen, men det spelar inte så stor roll, jag kan köpa den andra (eller båda) själv.

Det var böckerna det..Alla är på engelska (originalspråk). Jag har märkt att översättninger ibland är knapphändiga och enligt mig feltolkade och därför har jag börjat uppskatta engelsk litteratur! Alla böckerna är från adlibris eftersom att det är en av de bästa sidorna med låga priser och ett stort utbud av böcker!

Idag börjar jag 13.00 för jag lyckades lägga om min pianolektion. Jag ska även försöka att få en tid att prata med min syo om vidare studier. Jag vet ännu inte vilken väg min framtid är på väg mot men det är bra att veta sina alternativ!

Kram!

Tillbaka till skolan

Hej!

Nu var lovet slut, Kuhin är inlämnad. Den satt jag och skrev på hela håltimmen då vi egentligen har projektarbete men hela den tiden verkar ha försvunnit. Vi trodde inte att vi hade kuhi men det hade vi. Imorse så hade jag psykologi och vi pratade om drömmar.

Imorgon har jag två lektioner, piano och ensemble. Min engelska är inställd för läraren är sjuk. Lite skönt för då får jag en vecka till att kolla igenom mitt tal. Jag känner verkligen för att skriva om det men jag vet inte om jag får. Pianolektionen är 09.40-10.10 och ensemblen börjar 15.50. Jag ska helt enkelt kolla med min lärare om han har tid med mig någon annan gång under dagen. Just nu har jag ont i båda mina handleder, troligtvis för att jag bar alla väskor igår. Har även ont i min högra arm, vet dock inte varför :P
 
På onsdag är jag i princip helt ledig, endast utvecklingssamtal vid elva. Så det verkar bli en ganska nice vecka!

Nu ska jag, vänta..Jag har inga läxor, jag kan göra vad jag vill!!!!!!! :D

Nej vänta, piano måste jag ju spela. Men handlederna funkar inte så jag väntar nog en stund.

Puss på er!

Tiden går fort när man har roligt

Hej! Nu är mitt tvåveckors långa lov snart slut. Tiden bara försvann och nu sitter jag här med massa läxor som inte blivit gjorda. Imorgon tar jag båten tillbaka och på måndag sitter jag i skolbänken igen. Jag har många blandade känslor och en liten del av mig längtar till jullovet. (det är inte så länge kvar, jag slutar 21 december vilket är väldigt sent men det är ändå ca. 50 dagar kvar, helknäppt.) De senaste dagarna har det inte hänt något speciellt så jag har inte så mycket att skriva, men jag kände ändå att det var dags för en liten uppdatering.
 
Kram!
 
Just det! Jag var på en mässa för blivande gymnasieelever i onsdags (Moa skulle spela men det blev tyvärr inte av), där träffade jag bl.a. Kampo och Tobie. Jag slog Tobie två gånger för att han inte träffat mig en enda gång under hela sommarlovet, så nu är vi nästan kvitt. Men jag varnade honom om vad som skulle hända om han inte träffade mig på hela jullovet heller...
 
Fina dårar! <3
 

RSS 2.0