Trist tunnelbanetur

Hej!
Idag när jag skulle åka hem så var det någon som hoppade framför tunnelbanan jag var på. Jag var längst bak så jag såg inte människan hoppa men tåget tvärnitade så alla i vagnarna flög runt lite. Vi på tunnelbanan hade ingen aning om vad som hänt. Vi såg att folk på perrongen gick bakåt med händer för hjärtat och munnen men inget annat. Efter ett tag så öppnade tunnelbanan ett par dörrar så folk gick ut. Sedan börjar tåget backa, efter så får jag veta att tåget backade över liket för att ingen skulle se. Alla tunnelbaneturer ställdes in (så jag åkte buss sista biten). Det var riktigt hemskt alltihop. Jag tänker på tunnelbaneföraren som måste fått men för livet. Att ta livet av sig genom att hoppa framför ett tunnelbanetåg är hemskt och tyvärr ganska vanligt. Jag har aldrig varit med om något sådant förut men några gånger har jag varit tvungen att åka annorlunda pga. "olyckshändelser" vilket oftast betyder att någon hoppat.
Väldigt hemskt.
Nu ska jag snart ha tågluffarmöte och ta en kopp te. Kanske ska spela lite piano först, eller läsa. Något blir det i alla fall.
Kram!

off to school

Tjenixen!
Nu ska jag iväg till skolan (börjar 13.05 slutar 14.40) Det är skönt med mindre lektioner men det känns som att man kunde fått lov nu istället för om två veckor.. :P
Got to put on my makeup nu!
Puss hej!

Livenight

Helt fantastiskt igår! Queen och Beyonces akter lyfte taket! Helt underbart och det bästa är att det är ikväll också! Idag har jag bara gympa vid två och det var tur, kom hem halv ett igår. Det var lite läskigt på tunnelbanan, två män satt och pekade på mig, pratade med varandra och kollade på mig. Sedan vände sig mannen som satt med ryggen mot mig och kollade på mig också..Men jag satt brevid Erik och pratade med Stina när jag körde snabb powerwalk sista vägen hem.
Snart ska jag väl börja gör mig i ordning. Känns som att jag börjar bli förkyld så det blir nog att köpa lite ingefära imorgon. Jag har redan vitamintabletter som jag kör på så förhoppningsvis bryter inget ut på riktigt.
Nu ska jag softa en liten stund till. Snart ska jag pallra mig ur sängen, men inte än. Somnade inte förrän ett/ halv två så jag är fortfarande trött.
Kram!

På livenight

Nice, skriver imorrn!
Taggade brudar ^^

Idag är ingen vanlig dag för det är Fanny och Farfars födelsedag Hurra!

Skickar en liten grattishälsning här på bloggen.
Jag hoppas att ni får varsin underbar och fin dag med tårta, mysiga människor och kanske nån present också.
Älskar er båda och hoppas att ni blir ordentligt ompysslade. (Fanny fyller ju dessutom 18 så hon har ju en väldigt speciell dag. Nu kan hon hamna i fängelse och allt..)
Efter mycket letande inser jag att jag inte har en endaste bild med Fanny och Farfar på samma kort. Det får bli flera kort idag! :)
Små har blivit stora
Farfar, Farmor, Carro, Pappa och Ellen
Way back
Julpyssel!
Basket utan boll
Farmor och Farfar
Dave, the militarydoctor
Sommarmiddag
Midsommarafton
Slut på bilder för idag :) <3
(Jag hade tid att göra detta för jag har bara en lektion idag ^^)

Hemma igen

Har haft en supermysig helg i skärgården. Det blev sol, spel, grillat och Stina badade (galning). Jag fegade ur på badet för det var ganska kallt..Vill inte bli sjuk så nära tågluffen :).
Här är helgen:
 • Vi spelade spel, enligt Sofia så ligger allt i Portugal så det var trevligt ^^
 • Loreene vann Eurovision, obvious för hon var bäst men ändå kul att äntligen få det bevisat vilket bra musikland Sverige egentligen är. Vi är ju nästan med i alla länders bidrag så på något sätt hade vi vunnit ändå. Men det var skönt att Sverige vann inte Svenskar, om ni förstår skillnaden. Dock ska vi straffa Italien (som förstörde våran 42/42 poäng) lite när vi är där. Fick förslag på Fanny att klanka ner på deras pasta. Sitta på restaurang och kommentera (på svenska) att Kungsörnens pasta är det som gäller. Det var en bra förslag.
 • Jag har åkt mycket båt, jag börjar tycka att det är riktigt mysigt att åka i mindre båtar. Först var det läskigt men det är kul och skönt när det är solsken ute.
 • Jag har bränt mig lite i solen men inte så att det blivit riktigt rött.
 • Myggbett pryder mina ben.
 • Inga läxor blev gjorda (jag har bara barpiano och piano kvar, tror jag).
Kommer inte på flera saker nu. Det blev inga bilder i helgen, kameran låg i botten av väskan. Nu ska jag kanske slänga in en maskin tvätt och spela piano, eller kolla på en film. Det lät mer lockande. Jag har hela dagen på mig imorgon att spela. Jag har kompledigt för historian för nästa vecka ska vi på studiebesök. Vi ska få kolla igenom deras nya utställning om Sveriges historia och så ska vi kommentera på saker som vi tycker är konstiga/fel/bra etc. och så lyssnar de på våra synpunkter och ändrar t.om kanske i utställningen. Det är lite coolt och som våra lärare upprepar "Ett speciellt och ärofylld uppdrag" men jag kan nästan inget om Sveriges historia. Får väl bara chilla och det finns kanske nåt jag känner igen. Men i vilket fall så har jag bara engelska imorgon.
Konstig bild, men ändå vacker ^^ <3
Kram!

Knäppt

Hej!
Igår försvann mitt internet, mitt i ett väldigt angenämt samtal med Moa, det var lite olyckligt. Så jag satt och sörjde lite till mycket fin musik. Mn nu är det tillbaka så jag är glad igen! :D
Idag har jag en lektion, 13.30-14.30. Men jag åker till skolan till 12.30 för att äta mat och sedan sätta mig i solen en stund. Jag brände mig lite igår på axeln så idag kör jag på lite solkräm där. Det är ju inte bra att bränna sig..Men det var inte så farligt, det är nästan borta idag. Jag hade ingen aftersun så jag smörjde på lite lotion, jag tror att det kanske hjälpte lite ^^
Idag är det exakt 21 dagar till skolavslutningen och till att vi drar iväg på tågluffen!!!!!! Det ska bli sjukt kul, men det är lite läskigt nu när det börjar närma sig ^^
Nu ska jag fixa i ordning mig lite bättre, duscha och sådär.
Vi får inte glömma att det är Tobies födelsedag idag! :) Skickar ett grattis till honom här också!
En bild från skolavslutningen 2010

"morgon"promenad

Hej!
Var precis ute och gick i värmen. 25 minuter blv det lite drygt. Jag vet inte riktigt vart jag var, nere på någon kringelikrog-väg. Men jag gick runt och uppåt och neråt men kom ändå tillbaka till vägen där jag började, mitt lokalsinne börjar bli bättre. Dock gick jag i mina rundade sandaler och det var rejält med uppförsbackar så nu rinner svetten bokstavligt av mig. Det blir att duscha och sen iväg till skolan (har en lektion idag). Sen får jag se vad jag hittar på när jag kommer hem igen (ca. tre). Underbart väder!!!
Soliga kramar på alla! <3

Solbränna på g!

Vaknade och kollade i spegeln, min ben har blivit liiiite bruna från gympan igår. Men de är inte brända! Bara en fin liten färgskiftning :). Ska nog snart ut och gå lite, det är jättevarmt idag också! :) Jag ska fortfarande gå in mina tågluffarsandaler så det gäller att ligga i nu de sista veckorna!
En lektion idag, barpiano. Jag måste spela upp. Det kommer inte låta så jättebra men det får gå. I eftermiddag blir det kanske lite mer promenad och sedan måste jag träna på single ladies dansen. Den är bra och kunna ifall man behöver lite extra pengar under tågluffen haha ;)
Nu ska jag fortsätta.
Kram!
Vackert! <3

Sovmorgon!!

Både imorgon och på fredag. NICE! Jag har en lektion imorgon och en på fredag. På fredag bär det ut i skärgården med Stina och Sofia!! :D <3
Imorgon blir det tågluffarmöte! Bara tre VECKOR kvar! Helt sjukt, känns som att det var igår som vi satt i högbyskolans SO-sal med en atlas och "planerade". Jag är SUPERTAGGAD!!!!! :D :D
Ikväll har jag varit på körkonsert, Stinas kör sjöng plus en barbershopkör med fyra killar. Coolt!
Nu ska jag kolla på film eller vänner och mysa lite.
Kram!
Jag och Moa!! <3

TAGGA NATIONELLA PROVEN I MATTEEEEEE!!!!!

Jag kommer att dö. Fyra timmars prov framför mig, lycka till Matilda.
Sofia ser ut som Magica de hex från Kalle Anka! :) <3

Bild.

Trött på matte...

TBE

Är förhoppningsvis något jag slipper, var och tog vaccin idag.
Det har varit soligt och skönt!
Imorgon är det dags för nationellt prov i matte, måste plugga... :/
Kram!

Sova

Hej, jag måste snart sova (eller egentligen nu) men jag är inte trött. Drack te nyss med honung. Det kanske är sockret som fått igång mig. Men man brukar bli tröttare av te. Jag vet inte riktigt vad.
Dagen imorgon kommer att bli lite jobbig, jag gör en lista:
 • Börjar tidigt 08.30
 • Har piano, måste kunna massvis med saker och jag kan inte allt.
 • Har matte, sista lektionen innan nationella proven ÅNGEST!
 • Har historia, ganska soft hoppas jag
 • Har Svenska, förhoppningsvis soft även där
 • Lunch kl 13.05 VÄLDIGT SENT! Kommer vara död av hunger
 • Gemu, får tillbaka prov. Kommer nog få göra om gehörsdelen, hoppas att allt annat är okej.
 • Barpiano, måste spela upp min bossalåt även om jag har ont i halsen och det låter väldigt dåligt när jag sjunger.
 • Slut på dagen.
Onsdagen ser inte bättre ut:
 • Nationellt prov 09.00-13.00
 • Engelska 12.50-13.50
 • Idrott 14.00-15.30
När har jag lunch?
Men nu ska jag inte tänka på det. Får fundera imorgon för nu måste jag verkligen sova..
Wish me luck Puss! <3
Händiga Fanny "Bygger" en midsommarstång i miniformat 2010

Kraschad plan

Min plan gick i stöpet, men promenera det har jag gjort.
Jag gick tidigare hemifrån och gick över två stationer istället för att ta t-banan närmast mig. Det var solsken och mysigt. Mat och historialektion sedan var det dags att gå hem igen. Bussen valde att inte fungera så jag och en kille från klassen gick den sista stationen, det var ganska långt ändå men det var soligt och varmt. Tunnelbana och shopping på ica. Mat i form av ravioli, det var inte så gott men jag orkade inte göra något annat. Nu måste jag snart tillbaka till skolan, lovade en kompis tt kolla på hans uppspel. Blev ingen matte idag och planeringen blev sned men det går gå. Jag får försöka att plugga extra mycket imorgon. Hinner inte ikväll för jag måste duscha så fort jag kommer hem...
Puss på er!

Tjenare

Kom hem igår, har haft några underbara dagar i Sundsvall. Jag har bestigit berg och ridit på drakar. Blend mycket andra saker.
Igår var det bara soft med tåg idag är det skolan som gäller, men inte förrän halv ett. Har endast en lektion idag (12.30-14.00) så det är ganska soft. Sen åker jag hem och tar en promenad och pluggar matte. Det är ju så fint väder! I helgen så bär det nog ut i skärgården, hoppas att vädret håller sig.
Puss! <3
Missen som liten! <3

Sundsvall

Tjenare, imorrn sticker jag till Sundsvall. Det blir att gå upp tidigt och ta tåget men så får det vara. Ska följa med Sofia hem (hon är ju från Sundsvall) så det ska bli kul! :)
Så inget bloggande i helgen alltså.
Idag hade jag ingen lektion, åkte till skolan, åt lunch. Skulle gå på engelskan och då står det på dörren att det är inställt. Stannar kvar en stund, pratar med gympaläraren om den senaste uppsatsen. Behöver inte gå på gympan så jag går ner och fyller i det sista på min matteuppgift och lägger den i lärarens fack. Åker hem men lånar först en bok "Söndagarna med Morre" tror jag att den heter. Det är en del i ett svenskaprojekt att vi ska läsa den. Så det blir väl det jag gör på tåget imorgon. Den är ganska tunn så det går nog fort :P
Kramar på er och trevlig helg!
Gammal sommarbild på några riktigt foxy ladies ^^ <3

Helgen

Hej!
Detta var min helg
 • Fredag, Magicians with balls. Trollerishow på boulevardteatern. En bra show med inslag av komik, väldigt rolig.
 • Lördag, upp tidigt och åka båt. Gå på konstutställning och kolla på bl.a. Jennies glaskonst om tid. Väldigt coolt. Hem, äta lite. Iväg till Moa, fixa sallad, sortera tuggummipäsar med Tobie och Elsa. Tobies värsta fiende är Extra White i silvrig påse som ändrar deras design pyttelite då och då, vilket gör dem svåra att sortera. Äter sallad, spelar spel med Tobie, Moa, Elias och Elsa. Dricker kaffe för att inte somna så tidigt. Sover över på bäddsoffan, somnar vid fem, sex tiden.
 • Söndag, vaknar vid tio, äter superfrukost. Elsa går hem med hundarna, sedan åker Tobie och Elias. Elias övningskör. Kollar på videos med Moa och dansar till "Singleladies" av Beyonce. Svår dans..Går till en loppis hos Moas granne. Åker med Moa och Ingvar till stånga. Går sista biten hem. Äter, sitter på trappen och läser. Tar det lugnt, är ganska trött. Äter grillat.
 • Måndag, går upp tidigt och åker till tandläkaren, får skjuts av mormor, de är försenade och sedan är jag där inne i en minut. Tanden kommer ut rakt vilket såklart är bra, får veta att tungan är den bästa tandstälningen så tanden kommer troligtvis ploppa ner på rätt ställe. Annars blir det tandställning. Åker hem med mormor, hon har fått för sig att det spökar på hennes gård. Packar, äter rester och melon. Tar buss in till stan, går och beställer linser och böjer till mina solglasögon. Åker till atterdags med mamma och handlar frukt, macka och en cola (färdkost). Åker och fikar hos farmor och farfar. Rabarberpaj, vanlijsås och te. Åker till båten. Får vänta en halvtimme på pendeln, bryter ihop lite grann. Får vänta tio minuter på tvärbanan, får vänta en kvart på tunnelbanan, bryter ihop lite igen. 55 minuters väntan på en resa som normalt tar en till en och en halv timme. Kommer hem, dör nästan av trötthet. Skickar uppsats till mamma för korrekturläsning. Ändrar i texten, går och lägger mig.
 • Tisdag, vaknar med jätteont i halsen. Sitter på ett  jättekonstigt ställe. Djupt inne någonstans känns det som. Är fortfarande trött, somnar nästan om flera gånger. Sms:ar mamma, efter rådgivning stannar jag hemma. Ska sjukanmäla mig nu. Har mailat in uppsatsen och mailat lärare om vad jag kan ta igen. Hoppas att halsontet ska gå över och ska snart gå ner till konsum och köpa ingefära och honung.
En fin helg, förutom det sista. Nu ska jag vila.

Regnig dag, men fin förmiddag.

Tjenixen!
En lektion idag, barpiano. Det var en kille som heter Olle, han har varit barpianist i 23 år och kom för att spela och berätta lite för oss. Annars bestod dagen av plugg i solen och en liten sovmorgon.
Nu ska jag ha tågluffsmöte!
Kram!
Tågluffsmöte med dessa vackra tjejer! <3

Pianopianopianopianopianopianopianopiano. Läxorläxorläxorläxorläxorläxor

Så ser min vecka ut. Ha rhaft fullt med lektioner idag (inklusive gemuprov). Jag vill sätta mig ner och kolla på film och chilla men kan inte. Har för mycket att göra. När det blir för mycket så kokar jag över och gör ingenting. (Fast det blir ju gjort ändå, jag skiter ju inte i det..). Så nu ska jag fixa det.
Historia först, eller piano. Sen blir det kanske film.
Nu har jag för mycket att göra så jag hinner inte skriva mera.
Kram!

Kommentarkaos

Tjenixen!
Nu är söndagen här, dags att råplugga. Det blir historia, svenska, matte och gemu. (och piano och barpiano men det är ju inte riktigt "plugg" mer träning). Dags att sätta igång, så att man blir klar någon gång. Jag börjar med historian, en utredande uppsats om Koreakriget. Jag ser väldigt mycket fram emot det.
Kommentera gärna, man blir alltid glad att veta att någon läser det man skriver ^^
Kram!
Vackert!

Lördag

Hej!
 • Idag har jag varit runt med pappa i lite affärer och kollat när brorsan spelat golf (eller tre hål). Vi blev ordentligt urblåsta så vi valde att inte gå med honom i 18 hål.. :/
 • Jag har varit på mitt absolut snabbaste ikeabesök, troligtvis det snabbaste i hela ikeas historia. Vi tog genvägar och köpte två saker (till pappas kök). Det måste vara ett riktigt ikearekord!
 • På jula hittade jag en flanellskjorta för 79:- vilket var helt okej så jag köpte den. Den är supermysig!
 • Jag åt lunch på golfklubben med pappa, pasta med blue cheese, bacon, pinjenötter och broccoli samt lite annat smått och gott!
 • När jag var tillbaka i lägenheten så packade jag och pappa in grejer i bilen som han ska ta med hem, när han backat ut från våran ganska smala uppfart så gick jag in och diskade och skre några rader på historian.
 • För övrigt så har jag totalt ägt ut golfklubben vi åt på! De serverade även raggmunk med bacon och lingonsylt. På engelska hade de översatt lingonsås till "Cranberry sause". Jag påpekade då för pappa att Cranberry betyder tranbär. När jag var hemma så googlade jag bara för att vara säker. Cranberry betyder tranbär, så golfklubben lurar alltså i snälla engelsktalande människor lingon. De tror att de får tranbär men istället får de lingon. Tänk om någon är allergisk! Så kan det gå när inte haspen är på..
Nu ska jag spela piano och sen blir det kanske att kolla på en film elr nåt.
Imorgon är det råplugg som gäller.
Kram på er!
Vacker bild på mina vackra vänner! <3

Helt ärligt

Inte särskilt mycket plugg ikväll. Får råplugga på söndag istället. Imorgon (senare idag) ska jag med pappa på ikea och kolla på soffor. Ett ganska bra tidsfördriv och inte så ansträngande heller ^^
Kram och trevlig helg på er!
Vacker bild från skolavslutningen i nian! <3

Hemmakväll

Tjenixen!
Skulle egentligen till Markus men jag är så himla trött. Jag skulle i sådant fall vara tvungen att åka hem inatt, vilket ttroligtvis skuller resultera i att jag vaknar i bålsta eller något sådant. Så jag stannar hemma, vet inte riktigt vad jag ska hitta på men det blir väl kanske lite läxor istället..:/
Jag fick i alla fall lite hjälp av Samuel med matten idag, vilket var väldigt bra. Jag får sno åt mig någon mer stund någon gång så får han hjälpa mig lite till ^^ Lite förudmjukande att en 95 är så mycket bättre än mig men det är sånt man får ta :). Han är i alla fall schysst och hjälper mig! Så då går det bra!
Nu ska jag snart ta lite middag och sen blir det plugg/film/prata med Fanny tror jag.
Kram på er alla där ute! (om det är någon som läser hihi)

Mellan två lektioner

Har ingen lektion nu, väntar. Börjar om ca. tjugo minuter och sen slutar jag :). Ikväll blir det kanke att åka till Markus på grillkväll. Återstår ännu att se hur det blir.
Kram på er!

Nästan tillbax

Nu ska jag ringa jobbet, hoppas på lite arbetstider till helgen! :)

Hej Bloggen

Nu har jag bytt byxor..Haha, skämt åsido (vuxenpoäng)
Min blogg har varit mer eller mindre nedlagd på ett tag och nu har jag fått lite kommentarer från folk att de saknar in blogg litegranna..så jag börjar igen, på låg nivå. Det är mycket inlämningar osv just nu men jag kör på när jag har tid (och kommer ihåg det).
Gammal bild sen i februari, runt min födelsedag nånstans :).
Puss! <3

RSS 2.0