Hemma igen!

Hej Hej!

Efter många, många tåg (och buss och båt för Matilda och Moas del) så var vi hemma igen. Vi tog oss till Rom och tillbaka. Vi har sett massvis med saker, säkert mer än de flesta 25-åringar. Vi har träffat både underbara och några jobbiga människor och haft upplevelser som vi kommer ha kvar livet ut. Det har varit tre helt underbara veckor fyllda med äventyr. Vi (mest Matilda) skrev egentligen ner lite punkter på en pappersbit som vi skulle lägga upp, den är på vift..Men en sak var hur vi nu åkte. Såhär var det:
  • Vi startade i Malmö. åkte sedan till Wien med lite mindre stopp i Danmark och Tyskland. Därifrån tog vi oss till Venedig. Från Venedig till Rom. Från Rom till Nice. Från Nice till Paris. Från Paris till Amsterdam via Belgien. Från Amsterdam genom Tyskland och Danmark till Malmö. Då var vi tillbaka där vi startade!

Vi tog oss igenom allt utan några större missöden, och det kan vi nog vara ganska stolta över. Vi har haft massvis med skoj men det var även skönt att komma hem. Detta är nog sista tågluffsinlägget (om jag inte hittar listan inom en snar framtid). Nu går vi över i sommarlovsläge, lite glada över att ha en säng som står till, mat i skåpen och den Svenska värmen som faktiskt är helt lagom :)
Over and out.
Kram!

del 2

Enda problemet var att vi hade trettio minuter på oss att ta oss till andra sidan paris för att ta vårat tåg. I en fart som hade gjort Lucky luuke grön av avund tog vi oss till tåget i tid. lagom svettiga och trötta befann vi oss nu på det första av dagens tåg. X antal timmar senare steg vi trötta av det sista tåget och befann oss i amsterdam. Efter ett misslyckat hotelletarförsök som innefattade ett hotell med haschrökande pojkar i "lobbyn" hittade vi ett skapligt hotell utan haschtomtar. Nu har vi fixat biljetter hem och precis kletat in moas hår med henna. Medans vi väntar på resultatet så får ni vänta ännu längre.
Hasch och braj amsterstaj (l) puss&kram

Årets motion

Idag var en spännande dag som började på ett hotell utanför Paris. Klockan åtta imorse så begav vi oss till gare de Lyon för att där få reda på att tåget till Amsterdam var fullbokat. Snabbt som senapsklet ändrade vi våra planer och åkte genom Belgien för att sedan ta oss till vårt mål.

paris

Eiffeltornet, vaxmuset, moulin rouge och disneyland. Det kan vi checkade av från listan. Vi gillar Frankrike, Matilda kan fortdarande prata lite franska, vi har ätit franska saker och åkt mycket t-bana. Idag drar vi förhoppningsvis till Amsterdam. Tack till fina saker, kungfu killarna och miniräknarens uppfinnare.

Puss!

Off to Paris, bye bye nice

Tack till mannen i hotellreceptionen, han tog sig in på våran lista igår.

Au revoir!

RSS 2.0