Flera dagar

Nu blir det en snabbspolning.

Tisdag: Var hos tandläkaren, var och hälsade på morfar, åt lunch. Åkte in till stan, gjorde några ärenden, träffade på Moa, Arvid, Fredrik och Therese. Gick runt på stan med dem(Moa köpte en partyjacka till gladtisdagen och uppfann sedan ett alterego vid namn "The Moster"), gick till Atterdags och köpte pizza. Åt pizzan hos Moa, man fick diska det man använde så Fredrik valde att äta ur förpackningen..Sedan gick vi till bageriet. Där höll storbandet Hurrbau på att rigga. Vi klämde in oss vid ett bord där det redan satt lite folk. Där satt vi ett tag och snackade och sedan beställde vi lite att dricka. Efter en timme så började Hurrbau spela. Jag skulle egentligen ta en buss hem på kvällen men eftersom att blåssektionen stod framför dörren (det är väldigt många i bandet och bageriet är ganska litet) så bestämde jag (och fredrik som egentligen också skulle ta en buss) att det var bäst att stanna ändå. Detta ledde till att Moas lägenhet förvandlades till ett litet kollektiv. Allt som allt blev vi åtta personer som blev utportionerade på olika ställen.
   Dagen efter så kom även Therese och åt frukost med oss. Jag åkte hem, åkte tillbaka till stan och gick på en mässa för högstadieelever där Moa och Therese skulle uppträda för att göra reklam för sitt program/inriktning. Detta blev dock indraget för Moa var tvungen att gå (de uppträdde på morgonen men det missade jag) och inget annat band ville byta tid, surskallar..Sedan gick jag och Arvid på en promenad, sedan hem till honom och vidare till Moa. Sedan gick jag till bussen, Arvid till baslektion och Moa&Viktor hem till Moa.

Nu har jag ätit tacos och är väldigt mätt. Imorgon kommer släkten hit.

Kram!


Sjuuuuk

Usch, åkte på en förkylning ändå, eller halsont, inte så mycket snuva. Feber också. Typiskt! Jag jobbar på att bli frisk till imorgon med c-vitamin och mycket vätska men det ser just nu inte så ljust ut. Imorse kände jag mig bättre (halsont men inte febrig) men nu har de gått tillbaka till feberstadiet. Jag ville åka in till stan imorgon och kolla när Hurrbau spelade på bageriet! Jag får väl se hur det blir, förhoppningsvis är jag frisk! Jag ska i alla fall iväg till tandläkaren, en specialist som ska kolla på min halvt utväxta tand.

Ikväll ska vi ner och äta hos mormor, om en stund så jag vilar lite nu.

Kram!

Snorty is back! :D

Hej!

Jag har hittat ett par skor som jag är superkär i. De är superhöga klackar på (med platå) och jag kommer nog trilla lite innan jag lär mig gå på dem men oj vad de är snygga! Jag pratade med pappa och jag kunde köpa dem och så var det en julklapp, men i förskott! :) Vad jag nu funderar över är om jag ska köpa dem i grönt eller svart. De gröna var snyggare men svart passar mer till allt.

Nu känner jag mig väldigt ytlig..usch!

Till något annat!

Johan kom hem igår och det var jättekul! :) Nu är han dock inte hemma, han är på golfbanan...Vart annars? Ikväll ska vi i alla fall kolla på film eller något så jag får väl spendera dagen med plankning, kuhiuppsats och bokläsning! :)

Jag klippte nyss min lugg, blev helt okej.

Bye bye

Dagarna går fort

Hej!

Dagarna flyger förbi här. Jag har träffat massa mysiga människor de senaste dagarna och idag så bakade jag bullar. Det blev supergott! Jag skulle även måla idag men jag märkte att mina akvarellfärger hade torkat så det var bara att kasta. Sedan hämtade jag mina akrylfärger, de hade också torkat men jag använde dem som vattenfärger, det blev inte så bra..Men lite färg i alla fall.

Nu kollar jag och mamma på criminal minds, väldigt läskigt. Gör nästan så att jag vill sluta blogga..men inte riktigt..

Hejdå

Morgondagen

Hej!

Har haft en soft dag idag. Ska snart träna lite piano tror jag men just nu sitter jag vid datorn (obvious). Imorgon ska jag träffa Moa och vi ska ha en liten tjejdag. På kvällen ska vi gå til något ställe (typ krog, jag har inte så bra koll..). Det ska i alla fall bli superkul! Jag har saknat min Moa! <3

Nu ska jag väl träna piano, har tre låtar att planka, en låt att lära mig och även några "licks"/improvisation. Allt ska vara klart tisdag den 6/11. Så jag har ju lite tid på mig men det är bäst att börja i tid..

Puss och Kram!
 
Favoritdårar! <3

Tillbaka på min lilla ö

Projektarbete-check
Svenskan-check
Engelska C-check
Psykologi- snart check
 
Ni förstår inte hur skönt det är! Nästan helt ledig nu, i två veckor! Idag ska jag och mamma snickra dörrar till garaget, nere hos mormor och ikväll kommer Arvid hit. Igår så var jag "övervakare" över snickeriet men idag ska jag nog hjälpa till också, jag vet inte hur mycket hjälp jag kan erbjuda, hade syslöjd i hela högstadiet förutom en termin i åttan så mina snickerikunskaper är inte de bästa. Men jag kan hålla i saker och mäta samt räkna.
 
På tisdag ska jag till tandläkaren och sedan träffa mosigos. På torsdag ska jag baka bullar. På fredag kommer lillebror hem också! :D Det var väldigt länge sedan jag träffade honom så det ska bli jättekul! Någon dag måste jag åka in till stan också (ska in till stan med moa på tisdag men en gång utöver deg, kanske onsdag) jag glömde nämligen mitt nothäfte i Stockholm och jag måste börja planka låten jag ska ha till pianouppspelet. Det kommer att bli lite jobb...
 
Nu ska jag gå och klä på mig, måste hitta lite skrotkläder!
 
Kram på er!
 
Jag och Ali när jag var hos henne i Sundsvall!
 

Morgon

Hej!

Idag vart det sovmorgon igen. Jag hade tänkt skriva på engelskan och prohektarbetet men det känns som att i alla fall projektarbetet är ganska klart. Engelskan hinner jag troligtvis med ikväll, det är kanske till och med så att vi får jobba med den på fredagens lektion. Sedan ska jag göra klart svenskan, men det får vi jobba med på dagens lektion. Jag har bara författarkommentaren kvar så det kan bli så att jag kan jobba med engelskan/pa eller något sådant under resten av den lektionen. Jag får se vad min lärare säger. Mitt projektarbete har ju i hög grad med svenska att göra så det borde gå bra.

Nu ska jag ta en dusch och snart iväg mot skolan. klockan är än bara tio, jag behöver väl åka tolv, senast så det är lugnt. Ikväll blir det att packa för imorgon åker jag hem! <3

Puss&kram på er!

På lovet ska jag baka bullar! Det ska bli supergott :)


Plugg.....

Hej!

Jag sitter med plugg upp till öronen, igen. Känns som att det är allt jag gör nuförtiden. Inte så kul. Till imorgon tänkte jag att jag skulle skriva klart Engelska C uppsatsen och helst projektarbetet. Då kan jag imorgon koncentrera mig på svenska inlämningen och kanske på att skriva lite mer på psykologin. Det har varit en jättespurt på projektarbetet och jag har tolv sidor nu. Men en är framsida, en är innehållsförteckning, en är med källor, en är med syfte och frågeställningar/metod/avgränsningar och fyra sidor är novellen. Så det är egentligen bara tre sidors brödtext på själva uppsatsen. Jag förstår inte hur det kan vara så lite! Men mycket tid har ju gått åt till att leta information osv. Jag är nöjd med novellen i alla fall. Nu ska jag bara försöka få in mer text i min avhandling och slutsats. Jag tror att jag skulle kunna skriva ganska mycket i min slutsats men jag förstår inte riktigt vad jag skulle skriva där. Det skulle vara en slutsats om hela arbetet och inte bara min uppsats. Jag måste kolla en gång till på papperna vi fått. Jag känner mig dock ganska lugn nu. Det är ju bara ett grovmanus som vi ska lämna in. Sen har vi fem veckor att redigera med hjälp av den feedback vi får tillbaka. Men jag vill helst ha en bedömning på allt mitt arbete så därför måste uppsatsen vara mer eller mindre klar. Jag känner att det och psykologiuppsatsen faktiskt går lite framför Engelskan och svenskan nu. Psykologin och projektarbetet tar ju slut vid jul och då får vi slutbetyget. Svenska och engelska har vi nästa termin också och då kan jag jobba upp och komplettera då (i värsta fall, jag vill ju ha mvg).

Nu ska jag fortsätta att skriva..Har kört fast lite. Jag har inte druckit te idag, det kanske är därför. Jag ska nog dricka te nu.

Jag lånade en bok idag också, vi ska läsa bok på svenskan. Jag ska läsa "Drömfakulteten" av Sara Strindberg. Jag läste lite på tunnelbanan och den verkar jättehemsk, jag hoppas att det bara är ett första intryck. 

Nu ska jag dricka te..och skriva på projektarbetet. Jag vill bara att allt ska vara klart!

Snart får jag åka hem i alla fall. Det ska bli jätteskönt! Blir långledigt för min del, både v. 43 och 44. Men jag känner att jag behöver det. Huvudet är fullt med gröt och bomull. Inte någon härlig känsla precis.

Kram på er!

Ni kommer inte att tro det!!!!!

Gissa vad jag fick av Markus idag?
AUTOGRAFER FRÅN THE UMBILICAL BROTHERS!!!!!

Han var på deras show igår (de är komiker, typ världens bästa) och jag sa på skoj att han kunde ta en autograf till mig, och det gjorde han!!! :) Han sa att de signerade allting som stod still i mer än femton sekunder men jag blev ändå otroligt glad! :D Han köpte även en dvd som vi ska kolla på på fredagens filmmys. Det kommer att bli awesome!

Jag tror att jag ska ta och rama in min autograf, den åker med hem. Tro det eller ej, men min dag blev ännu bättre! Jag visade upp mitt projektarbete för min handledare och hon tyckte att det var jättebra! Och hon blev taggad att läsa allt på riktigt. Hon gillade min novell och sättet jag skrev och på hon har varit en sådan som korrekturläser manus till filmer och annat. Så det måste vara bra!! :D

Det, plus att jag fick tag på en trummis till mitt livenightprojekt gjorde att min dag var ganska awesome. Trots trötthet och mycket plugg. Nu ska jag sova tror jag, eller snart i alla fall.

Puss och Kram!

Bjuder på en bild på mina favorittjejer! <3


Skolan snart

Hej!

Snart ska jag dra iväg till skolan. Ska spela en pianoläxa jag inte kan och sedan hålla ett tal där jag inte riktigt vet vad min poäng är..Förhoppningsvis kan jag få tar i en handledarträff och få mitt arbete kollat. Jag skrev klart novelldelen, det blev skräck! Superkul att skriva faktiskt.

Nu ska jag läsa igenom mitt tal hundra gånger..

Kram!

Sen kväll

Hej!

Igår blev en sen kväll, jag och Mio åkte in till stan för att träffa Albin och Markus. Båda var lite sena så vi satt kvar på t-banan ända ut till brommaplan för att möta upp Albin. Sedan åkte vi tillbaka och fikade, då hade även Markus kommit fram. Det var ganska mycket folk och lite stimmigt men ändå nice. Vi satt och pratade ganska länge. När klockan var elva så blev vi ganska trötta så vi bestämde att vi skulle ta en promenad. Så vi gick från rådmansgatan till slussen. Där satte vi oss på ett McDonalds och pratade mer. När vi började bli trötta där också så tog vi en till promenad, där gick vi förbi en lekplats som var oemotståndlig så vi klättrade ett tag. Sedan gick vi vidare och kom fram till Medborgarplatsen. Där finns en skatepark, som är ganska kul att springa i. Så det gjorde vi ett tag. När klockan blev halv ett så var det dags för Markus att ta sig hem, hans sista pendel skulle gå 42. Så vi följde honom dit och vinkade av honom. Sedan gick jag och Mio till Mariatorgets tunnelbana och Albin fortsatte mot slussen. Jag var väl hemma straxt efter två. Var då inte alls särskilt trött men när jag lade mig i sängen så gick det ganska bra att somna ändå :).

Idag måste det bli plugg på riktigt, framför allt måste jag lära mig mitt tal som jag ska hålla på engelskalektionen på tisdag och börja skriva på fallanalysen till psykologin, samt jobba med projektarbetet. Svenskan och engelskan ska vi få jobba med på lektionen och kuhi-inlämningen ska inte in förrän efter lovet. En vecka kvar till lov nu! Jag förstår inte hur tiden gått så fort! Snart är det jul och sedan har jag inte ens ett halvår till att bestämma vad jag ska göra med mitt liv. Ganska hemskt.

Well well, jag ska inte komma in i de tankebanorna nu utan endast fokusera på läxorna.

Kram på er!

Produktivt..

Hej!

Min dag har varit ytterst lite produktiv. Den bara försvann! Jag tog lite extra sovmorgon, kollade lite på Greys Anatomy, pratade med mamma, lagade mat, pluggade lite projektarbete och kollade på lite mer Greys anatomy. Sen var dagen slut! Eller nästan i alla fall, ska iväg och träffa lite kompisar nu, vi avstyrde hela bar/kroggrejen och ska istället fika. De flesta dricker ändå inte så någon större skillnad blir det inte :)

Men nu ska jag göra i ordning mig lite grann. Det är redan mörkt ute! Måste fixa en reflex tror jag, har en i fönstret kom jag på. Härligt!

Fortsatt trevlig helg! :)


Softiisch!

Hej!

Idag hade jag en väldigt soft dag. Jag hade engelska C, vi jobbade själva och jag var väldigt produktiv, blev nästan klar. Sedan kopplade jag ihop dvd:n med tv:n nere vid tv-spelen (i skolan) och fick igång allt (var lite imponerad av mig själv, har aldrig varit teknisk och visst var detta inte något komplicerat men ändå). SEdan kollade jag och David på Monty Pyton och åt lunch. Efter lunchen började vi kolla på Hitta Nemo och folk kom och såg lite till och från (var nog över 20 personer när det var som flest, även lärare fastnade en stund och tyckte att det var en rolig grej att kolla på film) alla tyckte att det var en jättebra idé! Så vi funderar på att starta en lite klubb med "fredagsfilm" :) Det skulle vara ganska mysigt! Efter hitta nemo kollade vi på en film med sketcher (minns inte vad den hette) men den var jättekul!

Efter det gick jag och David till biblioteket för jag skulle låna en bok till svenskan, den fanns såklart inte men jag beställde den. Sedan skulle vi gå till bussen, vi missade den precis (orkade inte springa) och nästa skulle gå om tio minuter. Då tänkte vi först att vi skulle gå till nästa busstation men jag kom på att jag ville ta lite höstbilder. Så vi vände och gick åt andra hållet, promenerade omkring ett tag och tog bilder. Sen gick vi tillbaka och tog bussen hem.

Jag slutade alltså kvart i tio, stannade i skolan till fyra. Det måste ju säga något om hur nice min skola är! Nu är jag hemma ändå, blev inte att gå ut ikväll, vi tar det imorgon kväll istället. Det var nog bäst för trots det att jag haft en supersoft och trevlig dag så gick jag ändå upp tidigt och är nu ganska trött. Klockan är bara kvart över sex! Jag får hålla mig vaken i några timmar till! Brukar inte vara så svårt när tröttheten slår över :)

Kram och trevlig helg på er!

Bjuder på lite fina höstbilder (Mest till Fanny som inte har någon höst längre, jag hoppas att hon ser detta)
Bild på sjön Fotograf:Matilda
En bild på en liten bäck, Fotograf: David
En färgrik trädtopp Fotograf: Matilda
En helt underbar bild av löv i solen Fotograf: David
Lite härliga lönnlöv! Fotograf: David Scenograf: Matilda
 
Det var en härlig promenad, Davids bilder blev bäst. Hans pappa är fotograf så han har det nog i blodet! :)
 

Vadet

Hej!

Jag och Simon har gjort ett väldigt intressant vad. (slagit vad). Det är nämligen så att den 16 november så ska vi på teater med skolan. Vi fick våra biljetter idag. Simon var lite osäker på om han skulle lyckas hålla koll på sin så han ville att jag skulle ha den i förvar. Det var då det började! Jag sa att om jag hade den säkert i förvar och kommer med den helskinnad till teatern den 16 november så ska han köpa en kaka till mig i skolans cafeteria, han får inte prata och han ska låtsas att han är en dinosaurie. Han får alltså göra ljud ifrån sig, bara han inte yttrar ett ord. Vad jag ska göra är inte helt klart. Det måste vara värre än hans "straff" eftersom att det är troligare att jag kommer med biljetterna helskinnade (tror han i alla fall). Just nu är han inne på att jag ska bete mig på ett visst sätt i en vecka (typ som en höna eller bimbo eller något). Vi får se hur det blir!

På svenskan kom vi på detta vad och skrev lite på våra uppsatser. På psykologin var det också eget arbete plus fika med mina och Stinas cupcakes och te, alla tyckte att de var jättegoda! :) Jag gick därifrån lite tidigare och träffade pappa. Vi gick lite i affärer och sedan handlade vi på ica. (morötter för 5 kr/kg och svenska äpplen för 10kr/kg. Även billig köttfärs!) Sedan åkte vi hem till mig och efter en stund var han tvungen att åka till båten. Men vi träffades en stund i alla fall!

Imorgon har jag en lektion, engelska. Sen ska jag och Ninna (David) ha filmmys vid tv-spelen och sådär. På kvällen ska jag troligtvis ut på krogen med några kompisar. Helgen verkar bli ganska händelselös. Alla har så fullt upp med läxor så ingen har tid att göra något, det kanske är lite bra ändå för då har jag också tid att plugga. Har inget större val..

Jobbade även lite projektarbete imorse så det gick framåt en liten bit. Nu ska jag snart sova, facebook laggar, inte kul.

Puss och godnatt!

Ikea

Hej!

Idag gick jag upp supertidigt, ville verkligen ligga kvar i sängen. Men jag drar mig upp och tar mig till skolan, lektionen är inställd. Kul, verkligen..Så jag och David satte oss i studieverkstaden och "pluggade", efter en timme elr något så hade jag skrivit "Similarities" "conclusions" och "differences". Då menar jag inte texten utan överskrifterna. Väldigt duktigt ^^

Sedan tog vi det lugnt i någon timma, åt lunch (pannkakor) och sedan hade vi KuHi. Vi fick jobba själva och vi var väldigt duktiga, halva lektionen ungefär. Jag och David var väldigt trötta och om man pratar när Simon läser så är det omöjligt för honom att koncentrera sig. Det tyckte vi var jätteroligt. Det plus tröttheten och diverse interna skämt gjorde att jag spenderade andra halvan av lektionen att skratta. Men det behöver man det med ibland!

När vi slutade gick jag och mötte upp pappa, vi åkte ut till Kungens Kurva och gick i lite affärer. Han köpte "tvingar" till mig och skruvade ihop mina sängar så nu kommer de nog inte glida ifrån varandra! :) Vi tog även en sväng till ikea och där blev det ljus, vitlökspress och diskborstar. Vi tog även en liten fika, deras fik äger! Allt för fem eller tio kronor, jag borde verkligen gå dit oftare!

Sedan åkte vi hem till mig, och skruvade som sagt och sedan var han tvungen att åka för att checka in på hotellet. Men vi ska ses lite imorgon innan han åker med båten också! :)

Nu så slappar jag (har sovmorgon imorgon). Det är två lektioner imorgon, svenska och psykologi. Förhoppningsvis är de inte så ansträngande. På fredag har jag ingen ensemble utan bara engelska C på morgonen. Så jag och David har en plan att sedan sätta oss och kolla på film vid tv-spelen (det finns dvd och vhs spelare där). Det kommer nog att bli mysigt!

Nu ska jag, kolla på film eller något. Får se vad som finns att erbjudas!

Puss och Kram!
 
Bjuder på en bild på mig, Simon och David när vi pluggar intensivt..
p.s. pennan sitter på min läpp, inte i näsan..

Ledig dag!

Hej!

Idag har jag varit helt ledig. Det blev lite projektarbete, lite städning och lite bakning hos Stina. Vi bakade cupcakes (muffins med glasyr på). Det var citronsmak, det smakade väääldigt mycket citron. Vi ska ta med det till psykologin på torsdag, förhoppningsvis gillar folket det. De var i alla fall väldigt fräscha. Jag blev otroligt sugen på morotskaka, äppelpaj, kladdkaka och kanelbullar medan vi bakade. Jag får försöka att hinna med lite bakning på lovet! Min ugn här är inte den bästa för bakning..

Imorgon är det engelska C, (vi ska nog jobba själva) och Kuhi. Sedan kommer pappa upp, det är hans födelsedag imorgon. Grattis i förskott till honom! Han ska ha något möte på torsdag så han åkte upp en dag tidigare! :) Det ska bli superkul ^^

Nu ska jag ta en kopp te och sedan är det dags för sängen, börjar tidigt imorgon.

Puss&kram!

Senaste dagarna

Hej!

Nu har det varit uppehåll här sen i torsdags (tror jag). Det har hänt massvis med roliga saker, jag kör en liten samanfattning.

Fredag: Slog David i pokemon stadium tre gånger (tv-spel). Hade engelska C och på ensemblen hade vi livenightsnack. Jag försöker fortfarade få tag på trummis och sångare. Förhoppningsvis så lyckas jag snart ^^ Kvällen var bara soft, jag laddade upp för lördagen.

Lördag: Nollning!! Hur kul som helst :D Jag, Simon och Pelle var militärer och ledde sju nollor (endast killar), som sen blev sex, och sedan åtta! :) Senare tillkom även en fjärde ledare, Joanne. Vi marscherade, skrek ut order och olika marschverser. Det var en helt sjukt kul dag! En nolla var tvungen att gå, så vi gjorde ett litet skådespel framför de andra nollorna (som inte visste att han behövde gå). Vi ställde upp dem på en linje och sen gav simon en vattenpistol till han som var tvungen att gå och skrek "Skjut mig". Han sköt Simon och då skrev Simon "Myteri, försvinn ur min åsyn!" och gick emot killen som vände sig om och sprang. Simon skrek typ random saker efter honom medans han sprang iväg. Och jag sa till de andra nollorna som var kvar "Nu lärde ni er nåt och vet vad som händer". De såg lite rädda ut och när jag säger detta så låter det som att vi var jättetaskiga mot nollan som skulle gå, men han var helt med på det och jag såg att han log när han började springa. Vi gick runt på lite olika stationer och mellan dem hittade vi på små utmaningar för nollorna. Mot slutet av dagen hade vi rekryterat två killar som ville gå över till våran grupp (vi var helt enkelt roligare än deras förra grupp) och vi satte oss på skinnarviksberget och snackade med dem om vad de tyckte om dagen osv. Det verkar som att alla hade haft en kul dag och det var ju vårat mål, så alla var nöjda. Vid slutet av dagen var de inte bara ettor utan de hade även fått nya titlar av oss. De fick utmaningar, valde själva om de ville anta dem och utefter det så fick de sina nya titlar. Jag snackad även med Pelle som jag inte pratat med förut och fick reda på att vi är döpta i samma kyrka, han brukar spela golf på banan hemma vid mig och han bor en t-banestation ifrån mig. Ganska konstigt, men väldigt kul :).
 
På kvällen åkte jag hem till David och vi åt pizza. På kvällen var det såklart nollningsfest, i vitabergsparken. Jag gick inte dit. Mest för att det var otroligt kallt ute och jag har inte råd att bli sjuk. Senare när jag pratade med David så visade det sig att det hada varit ganska drygt, poliser hade varit där hela tiden och hällt ut sprit och förstört stämningen. Så jag gjorde rätt val. Jag slog även ihjäl en spindel (så stor att när den landade på golvet framkallade en duns) med min toffla. 
 
Söndag: Plugg, plugg, plugg, plugg. Så ser det ut. Jag ska även försöka att ta en springtur senare. 
 
Bjuder på lite vackra nollningsbilder.
Springer i åttor i en cykel/skategrej
Lite klättring
Löjtnand Löwin på sned.
Hur många kan man få in i ett litet hus? Ganska många visade det sig.
Lite såpafotboll är väl alltid kul.
Seregant Hoff och Löjtnand Löwin
Putting on make up
Vi vackra militärledare
Vackert teamwork i konstrueringen av en mänsklig pyramid
Hela truppen i slutet av dagen.
 
Det var helt enkelt en mycket härlig dag!
 

Någonting

Hej!

Jag minns faktiskt inte riktigt när jag senast bloggade så jag kanske upprepar mig nu, eller så får ni helt enkelt inte veta vad som pågår i mitt liv för stunden ^^

Dagen var ganska bra. Engelska, vi hade en genomgång och sedan jobbade jag och David med ett häfte. Mentorssamtal (vi var två stycken där så det var inte mycket till samtal). Sedan lunch, David gjorde ett misstag i matsalen (ska inte säga vad, är ju ingen tjallare haha) och det var väldigt roligt. Det plus att jag var trött gjorde att jag skrattade varje gång jag kom att tänka på det i över en timma. Han tyckte att jag var elak (på skoj).

Sedan åkte jag hem, handlade. Mitt ica är en station hemifrån min station så jag tänkte att jag skulle gå hem för att få lite motion (det är inte så långt, tar kanske tjugo min i rask takt). Självklart börjar det spöregna. Jag har inte heller handlat på ett tag så det var ganska tunga kassar jag hade (ja, plural) plus att jag passade på att köpa rotfrukter (2,90 på ica denna veckan). Så det var ganska tungt. Kom hem med blodstopp i fingrarna, vått hår och värk i armarna. Nu har jag lite ont i ryggen istället, förhoppningsvis går det över till imorgon.

Imorgon är det ensembleuppspel. Så ikväll lagade jag mat för imorgon också (rotfruktspannkaka, inte riktig utan ett eget recept). Eftersom att jag har sovmorgon så kollade jag även på en film fram till nu. Men nu funderar jag på att gå och borsta tänderna och sedan ligga och läsa en stund. Det är ett sådant underbart sätt att slappna av på!

Over and out.

Jobbig morgon

Hej!

Imorse blev det lite bråttom mot slutet, fick springa till tunnelbnan och missade den med tre sekunder (den började köra när jag precis kommit ner ifrån rulltrappan). Därför fick jag vänta i TIO minuter! Kom nästan försent och insåg att jag inte tog min medicin imorse, som tur var så hade jag extra i väskan. Sedan ser jag att jag lyckats glömma skåpsnyckel och tag. Därför måste jag be om blankett för att få lunch och måste alltid gå med någon när jag ska byta plan i skolan eftersom att våra dörrar är låsta (man låser upp med tag). Sedan ska jag programmera synthen och av någon anledning lägger den på velocity! Fast bara på det ena ljudet..Så jag provade med allt möjligt och till sist bad jag Markus om hjälp men han förstod inte heller varför den var så. Jag tror att just den kanske var trasig.
 
Sedan skulle jag gå upp och prata med min handledare för projektarbetet, DÅ ÄR HON INTE DÄR! På projektarbetstiden! Så jag fick gå tillbaka ner. Efter det var dagen faktiskt ganska bra. Spelade tv-spel mot Samuel och vann, umgicks och snackade med schyssta personer och sedan hade jag kuhi. Där pratade Jesper om Gustav den tredje. Det var ganska intressant, han var en speciell man..

Sen åkte jag hem och nu har jag ätit köttbullar. Missar Öppen Scen ikväll för jag måste skriva klart mitt engelskatal, läsa i min engelskabok och skriva en inledning till projektarbetet. Jag hoppas bara att allt går igenom den här gången. Har bokat in mig på ett möte med handledaren imorgon. Plus träna på ensemblen, har ju uppspel på torsdag!

Det är väl bäst att sätta igång..

Helg

Hej!

Jag hade en jättebra helg som tyvärr gick alldeles för fort. Träffade folk och gick på marknad där jag hittade ett par clogs för 300! Hur härligt som helst, det är bara synd att det inte är sommar nu. Igår kom jag sent hem ifrån båten, drack kvällste och gick och lade mig. Nu är jag trött och har lite ont i huvudet (för lite sömn kanske) och uta är det trist väder..

Snart ska jag iväg till skolan, psykologi, projektarbete och KuHi. Förhoppningsvis kan jag äntligen få börja med mitt riktiga arbete nu. (ska prata med min handledare om mina nya frågeställningar).

Hörshejj!

RSS 2.0