Överkörd hundvakt

Hej!

Idag känns det som jag blivit överkörd av ett tåg. Jobbade på Kåren igår, alla hade precis fått in pengar på kontot så självklart var stället fyllt av glada studenter. 402 personer klickade vi in. Några blev utslängda, några var otroligt förvirrade.

Det är alltid roligt att jobba på kåren, dels för att du själv är helt nykter och ser andra göra massa konstiga saker på fyllan (en kille ställde sig precis utanför entrén och skulle kissa så vakterna fick leda bort honom). Men det är mycket jobb. Jag tror att jag var hemma någon gång efter fyra. Jag och Natalie däckade totalt och hon väckte mig imorse halv tolv! Har aldrig sovit så länge! (i alla fall inte på det senaste året, tror jag)

Nu är jag hundvakt åt Linnéa så jag har en liten Hamlet som gosar i hallen. Han somnar nog snart. Det är lite mysigt ändå! Fick veta att jag kanske kommer att få vara kattvakt också. Men det är inte förrän i februari. Det är en kompis som ska iväg på en mässa och rumskompisen vill ha lite avlastning. Förstår inte det, katten är supersöt!

Nu ska jag skriva på min slutportfölj. Den ska lämnas in imorgon (eller den ska postas då), Sedan blir det att diska för min del. Vi har inte haft tid att diska eller städa på någon dag och porslinet börjar att ta slut. Sedan måste jag börja skriva på min artikel till skoltidningen samt intervjufrågorna till chefredaktörens artikel. Hon tyckte att mina intervjuer till förra artikeln var så bra att hon ville att jag skulle intervjua en av hennes personer också. Helt okej för min del, det är bra träning och jag har ju trots allt läst intervjuteknik. Där lärde man sig många bra knep.

Ikväll blir det tjejkväll+en kille som får vara med. Ska bli jättemysigt!

Over and out.
 
 
 

Röda BARacken

Hej!

Nu är min artikel ute på skoltidningens hemsida. Vill in läsa så kan ni trycka här!
 
Kram!

IIIIIHHH

Hej!

Håller på att skriva en artikel för skoltidningen. Blev inte som jag trodde. Länkar den här imorgon när den troligtvis publicerats på hemsidan.

Igår var det oveinvigning så äntligen kan jag sy på saker på den och mysa runt! Annars hände inte mycket. Imorgon kommer klassen (eller våran halva av klassen) hem till oss. Vi ska chilla och lära känna varann litegrann. Kommer att bli kul!

Nu måste jag plugga. Har läst två av tre böcker inför torsdag men måste börja på den tredje nu. Vid tre ska jag ringa ett samtal ang. min artikel. Hoppas att det blir bra!

Kram!

D&D

Hej!

Igår blev det äntligen av lite D&D-spelande. Vi satt från ca. sju till ett på natten. Det var jättekul! Vi kom mitt in i en fight och sedan gick vi upp en level pga. att vi lyckades besegra fienden! (Det låter jättenördigt, vilket det såklart också är, men det är otroligt kul!) Annars hände inte speciellt mycket igår, vi hade poesisemenarium och jag intervjuade en tjej inför artikeln jag ska skriva till skoltidningen.

Idag så ska jag och Natalie storstäda, hon har bara inte vaknat riktigt än. Ikväll har jag tvättid men jag hörde något om en tacokväll så jag får se. Kanske får ta tvätten imorgon istället!

I onsdags fyllde Natalie år så vi hade en fikastund här med Indiskt tema. Vi har inte fått hit några soffor eller något bord så vi lade helt enkelt ut kuddar på golvet, hängde ett sidenlakan över några flyttkartonger och bad våra gäster att komma indiskt klädda. Hur de klädde ut sig var varierande. Vissa körde på stort med både kläder, turban och kroppsfärg medans andra lånade våra handdukar och snurrade runt huvudet. Det var en väldigt kul kväll i alla fall!

Imorgon ska vi åka och se på ett jättecoolt bord som jag hittade på blocket. Vi kan inte ta med det hem imorgon för vi kommer att behöva någon form av skåpbil eller släpkärra men vi ska i alla fall titta på det!

Nu ska jag skriva på min artikel och kolla på soffor på blocket tills Natalie vaknar!

Kram!

Tillbaka i Gävle

Hej!

Nu är jag i Gävle igen, kom hit i förrgår. Det var en lång resa, stannade till i Stockholm och träffade lite fina människor. Sista biten hem körde hjulen på väskan ihop sig. Det kom in grus emellan (eller någonting). Lite arg och trött släpade jag väskan bredvid mig ändå (hade inte muskler nog att bära den) då kommer en underbar människa fram till mig och frågar hur det går. Jag säger att hjulet fastnat och han hjälper mig att bära väskan! Ett stort tack till honom, det är skönt att veta att det ännu finns underbara och hjälpsamma människor. Än finns det hopp i världen!

Okej, jag överdrev kanske lite där men jag blev i alla fall väldigt glad! Igår gjorde jag inte särskilt mycket. Försökte sticka strumpor, håller fortfarande på med det men jag vet inte riktigt hur det går för mig. Det kommer nog att bli en väldigt alternativ och abstrakt strumpa. Värt ett försök i alla fall! Sedan kom Natalie hem! Lyckan var stor! <3

Idag ska jag mest ta det lugnt, packa upp lite saker från flyttkartonger och sådär. Borde verkligen handla också men jag tror att jag tar det på vägen hem från skolan imorgon istället. Jag vill handla på Willys (billigast där) och det är med vägen från skolan. Nu är det bara väldigt långt att gå och det går inga bussar.

Vi skulle egentligen ha D&D-spelkväll ikväll men jag vet inte hur det blir med det. Vi får se helt enkelt! På tisdag (och fredag) är det skola. Där emellan är det mycket plugg, ska läsa igenom mååånga texter på onsdag och torsdag samt ge respons på dem på fredagen. 

Kram på er! <3

Jul&Nyår

Här har ni min jul och nyår sammanfattad i ett collage. Imorgon beger jag mig tillbaka till skolan, men stannar till i Stockholm på vägen.

 
Kram!

RSS 2.0