Flytt?

Hej!

Roliga nyheter! Imorgon ska jag och Natalie koll på en trea, om den ser bra ut så är det mycket möjligt att vi flyttar ihop i den. Det blir lägre hyra och sen är det mycket mysigare att ha en rumskompis än att vara ensam! Den ligger mitt emellan våra nuvarande lägenheter, max 100 meter ifrån så det blir i sådant fall att ringa in alla kompisar och så får de hjälpa oss att bära över alla grejer.

Igår var det nanowrimo, sista nanowrimo men plugg-maratonen fortsätter. Det är fantastiskt hur mycket man får gjort under en natt. Jag klarar inte nanowrimo. Eller egentligen gör jag det, jag har skrivit över 70 000 ord, över 200 boksidor, men jag har inte skrivit 50 000 ord i november. Men så får det vara, jag klarade i alla fall att skriva en bok. Oredigerad just nu men jag spenderade gårdagen till att redigera och prata strunt med de andra. Jag har en ny deadline nu, jag lovade att Malin och Fredrik skulle få varsin kopia att läsa vid jul. Det blir bra, då har jag något som driver mig.

Frukost nu!

Puss!

Girls night out, chillstyle

Hej!

Det blev lite mer än en fika. Det var mycket tjejsnack osv. Mys!

 
 

Ovesaker

Här är mina märken som jag köpt/fått hittills!
 
Ska iväg och fika med några Professionella Galenskapare nu!
 
Puss på er & trevlig helg!

Barackens märkesmarknad

Hej!

Igår var det märkesmarknad på baracken! Först var vi på after-schoolen och spelade spel. Efter det brukar vi gå direkt till baracken men igår så var det Ove-invigning för teknologerna och folk som inte är invigda får inte gå på dem. Så ett gäng gick hem till Linnea istället och kollade på film. Vid nio så gick vi till baracken, då var invigningen klar och det var märkesförsäljning på gång. Jag köpte tio märken, nu har jag mycket märken men ingen ove. Efter baracken gick vi hem till Natalie en stund och bl.a. stekte pannkakor. Det blev rätt osigt i lägenheten för fläktarna är inte så bra. Plus att några brändes.

Idag har jag tagit det lugnt. Skulle plugga men det gick inte så bra. Ska skriva lite Nanowrimo om en stund. Det är egentligen spelkväll på PubenPuben men jag tror inte att jag orkar gå ned. Förutom en tripp till ica i jeans så har jag spenderat dagen i pyjamasbyxor.

Satt och kollade på lägenheter förut, hittade en som var fin, en trea. Natalie var också intresserad så vi skickade båda in varsin intresseanmälan. Om någon av oss får den så flyttar vi ihop! Det skulle vara superkul! Billigare hyra blir det också och det är bra. Plus att man skulle ha sällskap och ett vardagsrum. Supermys! Det var länge sedan jag hade en rumskompis och ibland saknar man det. Men den här gången så blir det i sådant fall varsitt rum och ett vardagsrum.

Ska försöka skriva Nanowrimo nu. Jag är lite arg på mina karaktärer just nu så det går lite trögt. Efter ett tag så börjar karaktärerna skriva sig själva och de får eget liv. Det leder till att de gör vad de vill och just nu tycker jag inte om dem särskilt mycket. Förhoppningsvis skärper de sig om jag fortsätter att skriva. Är uppe i lite drygt 31 000 ord nu, 20 000 kvar. Egentligen har jag skrivit mycket mer, men inte i november. 
 
Lägger in några fina bilder som avslutning. 
 
Blokus
After-school
Snyggingar på After-schoolen
Natalie goes Skändare på baracken
 
Puss&Kram!

Café Campus-American pancaces

Hej!

Snart ska jag ned till Café Campus, de har amerikanska pannkakor idag (väldigt billigt som vanligt) så vi är ett gäng som ska ned och fika och ta det lugnt.

Nanowrimo - maratonet gick bra. Skrev 19 sidor det blev lite drygt 6000 ord. Är ifatt nu men har inte uppfyllt dagens kvot. Skriver mer imorgon på det. Det känns ganska bra men jag vet inte hur det kommer att sluta än. Ibland sitter man fast och kommer ingen vart men sedan så får man flow igen.

Litterära gestaltningen var väldigt annorlunda från journalistiken. Vår uppgift till nästa gång är att göra en miljögestaltning av en värdelös plats. Det behöver inte vara sant men det ska vara trovärdigt. Vi får själva välja radavstånd och den ska vara ungefär ett A4 lång. När Aase förklarat uppgiften så avslutade hon med att säga att om vi får flow så ska vi strunta i uppgiften och lämna in resultatet till henne oavsett om man följt instruktionerna eller inte. Väldigt fritt!

Nu har vi inte lektion på en och en halv vecka så det ät gott om fritid nu. Tur det, då har man plats för nanowrimo.

Rockers on the bus

Soft

Hej!

Igår blev det lite action ändå. Det blev en spelkväll med lite goa människor, kom hem klockan tre. Det var väldigt mysigt och kul med en spelkväll!

Idag har jag tagit det lugnt, skrivit lite NaNoWriMo, ligger lite efter nu. Jag och Natalie ska sitta kvar efter skolan imorgon och skriva och sedan blir det marathon på kvällen! Jag har min första lektion i Litterär gestaltning imorgon också. Ska bli intressant!

Kram!

Spelade bl.a. "Bang" där man var i vilda Western och skulle döda varandra. (I ett annat spel så skulle man odla, köpa och sälja bönor. Det var väldigt kul, ännu roligare om man körde snabbt.)

Roadtrip och Rock

Hej!

I förrgår tog vi en roadtrip till Ikea, bland annat. Hittade lite bra grejer, ska önska mig presentkort på ikea i julklapp tänkte jag så att jag kan införskaffa lite av de bra grejerna!

Igår var det Rocksittning på baracken. Det var superkul! Jag fick massvis med tatueringar på kroppen, med permanent penna. Vi får se om det går bort..Kom hem klockan fem, lagom trött. Idag blir det att ta det lugnt!

Lunch på Ikea!
Sovpaus!
Bäddsoffa, billig och om den får plats i min lägenher så blir det kanske en av grejerna som jag inhandlar efter jul!
Chill på fejkbalkongen
Rockers!
Professionellt Galenskap tatuering, visserligen upp och ned men fortfarande snygg!
Rock n'roll!
Gitarren som dog (blev smashad mot golvet)
Massvis med rockers
 
Puss!
 
 

Bilder

Nanowrimo
Detta hamnade mystiskt i hissen
Lyxmat i tisdags
Mustaschbeklädda kvinnor
Rocking the stasch!
Ölspelet på baracken, varannan vatten!
Två fina pojkar med vackert hår
Myyyys!
 
 

Önskningar

De förändras hela tiden.

05:34

Hej!

Klockan är ca. halv sex. Sitter i skolan, har spelat spel och skrivit hela natten. Har skrivit runt 7000 ord inatt, riktigt bra tycker jag. Nu har jag dock gått in i en vägg och kan inte föra handlingen framåt.

Senare idag blir det kanske ett besök på Café Campus och definitivt ett oväntat besök hos en kompis (men jag tar med kakor så det är nog okej).

Kram! <3

Nanowrimo marathon #2

Hej!

Snart iväg till skolan på nytt marathon!!

Kram!

Mycket kärlek i lördags! <3

Grisfest!

Hej!

Jag har haft en helt fantastisk helg med studenter från hela Sverige. Här kommer lite bilder!!
 
Mitt lag, "Professionellt Galenskap"
Vår vackra keps som jag sedan bytte bort för en ove-del
Mysiga grabbar från KTH
Jag och Natalie satt nattvakt för ena sovsalen 00-03, en kul natt!
Grabben jag bytte keps mot ove-del och jag
Vacker pyramid!
Fick min fejkove (från biltema) godkänd!
En stor hög med Dalmasar
På kvällen bytte jag och en kille från Linköping kläder, sedan tog många andra efter! Jag hade alltså på mig en riktig ove på grisfesten ändå, även om det inte var min egen!
 
 
Hoppas att alla andra haft en lika bra helg som jag! Puss!
 
 

Tvättdag

Hej!
 
Har pluggat, slappat och tvättat idag. Snart blir det lite broccolisoppa från igår till middag och sedan pokerkväll på PubenPuben (vi spelar om luft så även om jag inte är särskilt bra så behöver man inte bli pank).  
 
NaNoWriMo-marathon klockan 19-ish
Lite senare
Oväntat skrämselbesök 
Helgad vare inspirationskaninen, min trogna pluggkompis!
Vid tre-tiden
Klockan sex, glada, pigga och produktiva..
Soppan från igår! 
 

Föreläsningar

Hej!

Idag har jag varit på två föreläsningar. Först en med en kvinna som suttit i fängelse i 28 år i USA, jättehemsk historia men hon var också väldigt inspirerande i sitt tal. Den andra föreläsningen var mer humoristisk. Det var Olle från "Fråga Olle" som föreläste.

Efter det så pluggade jag och Natalie lite (satt och skrev på Nanowri mo innan föreläsningarna). Sedan var vi på after-schoolen en liten stund och pratade med folk.

Kom hem vid fem-tiden. Då lagade jag ost och broccolisoppa för första gången. Den blev riktigt god!

Nu blir det lite plugg sedan sova. Har tvättid klockan sju imorgon så jag ska upp tidigt!
 
Kram!

Dygna med NaNoWriMo i skolan!

Hej!

Nu är marathonet in på upploppet. Klockan är halv sex nu. Vi har skrivit/pratat/skrattat/spelat spel osv. Lite av varje. Jag har skrivit ikapp allt jag behövde skriva och lite mer till och med!

Det känns bra nu! Jag är inte farligt trött heller. Tror att jag ska stanna i skolan till klockan nio, ta lite kårfrukost och sedan åka hem och sova!

Hörs!

NaNoWriMo-National Novel Writing Month

Hej!

Ikväll blir det ett NaNoWriMo-marathon. Ett gäng ska samlas och skriva natten igenom. Det blir pizza och energidryck. Troligtvis kommer vi att somna någon gång under natten men vi ska göra vårt bästa för att skiva ett tiotal sidor. Det kommer att bli superkul!!

Idag hade jag en lektion, vi gav respons till varandra. Det var allt, ganska mysig lektion. När jag kom hem så tog jag en tupplur på en timme ungefär, för att orka med kvällen.

Snart ska jag iväg så jag ska packa ihop lite grejer som kan vara bra att ha med!

Kram!

Fin bild på mig och Natalie (en månad gammal eller något)

Spökvandring/Halloween

Pysselkaos på Baracken
Barackens bar
Natalie och hennes sminkös 
Gravgrävaren 
Halloweentortyr
Förfest nr.1
Hattmakare och Sailorgirl
 
 
 
 
 
 
 
 

Halloween

Hej!

Det var en otroligt rolig kväll/morgon igår/idag! Kom hem vid fyra-tiden, då var jag trött! Sov inte särskilt länge ändå, skulle plugga. Det har gått sådär. Jag ska göra något snart..

Håret är väldigt party idag, lockarna har blivit luftigare nu. Jag skulle kunna tänka mig att ha sådant här hår hela tiden faktiskt. Även om det nu är lite rufsigt, hatten åkte av och på några gånger igår.

Ikväll är jag hattmakaren!

Halloween wiiho!

 

RSS 2.0