Helg & förkylning!

Hejhej!

Nu är veckan slut och helgen är här! Väldigt skönt trots allt regnet har öst ner hela dagen. Jag har dragit på mig en liten förkylning men det är okej. Imorgon ska jag ut och vandra omkring med Albin i stan. Vi ska ta över zoner (ett spel som han laddat ner, man går till platser i stan och "erövrar dem"). Annars blir det att ta det lugnt i helgen. På söndag blir det kanske en grillning, om det inte regnat för mycket.

Nu ska jag kolla lite på How I Met Your Mother (en tv-serie) eller någon film.

Kram! :)

Chilling!

Hejhej!

Nu har jag varit lite dålig igen, hade en fin helg med Arvid (trots det dåliga vädret). Det är inte riktigt fullt upp i skolan än men det börjar dra igång nu. Idag har jag bakat kladdkaka som jag sedan ska frysa in pga. att jag hade många ägg som var nära utgångsdatumet. Förut idag hade jag ensemble, vi har slickblock och min ensemble ska spela "Ride like the wind" av Chrisopher Cross. Nu ska jag chilla och sedan sova, ska börjar tidigt imorgon. 08.30 med Engelska C sedan mentorssamtal och Kuhi.

Ha det fint! :)

Skolan

Hej!

Nu har jag haft min första riktiga skoldag, det var mest introduktioner, hade piano och träffade min nya lärare. Jag är lite ledsen över att jag inte får ha kvar Alex för han var riktigt bra, men den nya kanske också är bra. Jag hoppas det! :) Sedan hade jag hål, svenska då vi läste en text och slutade tidigare. Pga. det så fick jag en och en halvtimmes hål. Så jag spelade kort med några andra vid repan, mycket trevligt ^^ sist men inte minst så hade jag min första lektion i psykologi. Det var mest prat om vad vi vill få ut av kursen osv. Jag tror att det kan bli en rolig kurs, även om det innebär mycket plugg (läraren varnade för det). När jag var i slussen på vägen hem var jag jättehungrig så jag gick till en selecta automat och skulle köpa en müslibar. Den fastnar i maskinen och jag fick inget, blev dock av med tio kronor, lite trist :/ Men jaja, dagen i övrigt har varit bra och ikväll kommer Arvid upp och håller mig sällskap över helgen :) Imorgon börjar jag tidigt med Engelska C, har sedan fem timmars hål och sedan Ensemble, slutar klockan 16.30. Lite lagom roligt en fredag men så får det bli!

Kram på er! <3

Förlåt

Jag har varit sjukt frånvarande, ska försöka bättra mig nu när jag börjat mitt tredje år på rytmus! Hade en fin dag, hoppas på att morgondagen blir lika fin. Nu måste jag sova, börjar 09.45 imorgon men innan dess måste jag införskaffa mig ett nytt slkort!

Puss och Kram! <3

RSS 2.0