Internet...

Nu har jag inte skrivit på ett bra tag och jag kommer kanske inte skriva på ett tag framöver heller.
Mitt internet har lagt av och därför så kan jag inte skriva...Sen jag skrev sist så har det hänt lite saker inget speciellt intressant men jag tänker skriva om det ändå!

Vi har haft rock-tema på våran skola det var jättekul alla var assnygga =)En tjej i klassen ritade en "tatuering" på min axel ner på armen en bit med en whiteboard penna :) Vi ska ha en konsert för allmänheten (utöver vårkonserten) för att få in pengar till våran vagn (på min skola så har man en vagn när man går ut nian, man har ett visst tema som man klär in hela vagnen med sen sätter man på kort av alla från när dom var små och sen så åker man runt i vagnen bakom en traktor med alla andra i paralellkllsserna. Sen hyr man en gigantisk musikanläggning och vrider upp volymen ;). Det låter kanske trist men dom som har åkt säger att det är skitkul). Så vi ska fixa en konsert. Jag har haft massvis med prov och ska ha några till innan påsklovet. Imorron har jag KUT-dag, SKÖNT!

Jag har varit med på en slags wallmans inspirerad sak ( resturangen i stockholm där dom serverar och uppträder sammtidigt. Heter det wallmans?). Det var ett storband som bjöd in min kör till att sjunga och sådant. Det var vi (kören), orkestern (storbandet), ett annat band, några steppdansare, några orientaliska dansare, en teatergrupp och vissa andra inbjudna gäster (typ komiker) som underhöll. Det var verkligen jättekul! Vi skulle sjunga 7 låtar på olika ställen och plocka av från varmrätten ( det var trerätters) men på den sista dagen så blev det andra bandet sjuka och vi fick lägga till 3 låtar. Det var ju tråkigt att dom blev sjuka men sammtidigt så var det kul att vi fick tre låtar extra.

Just nu så snöar det helt otroligt, i skolan så fick vi höra massvis med konstiga rykten(vissa var nog sanna) ett var att skolbussarna inte skulle gå och att vi var tvugna att stanna kvar i skolan eftersom att man inte fick gå ut. Då förstår ni nog hur vädret är om vi trodde på det! Alla fick typ panik och började skrika och snacka med varann, vissa tyckte att det skulle bli jättekul att vara kvar i skolan och vissa andra (som jag) ville verkligen inte att det skulle vara så. Jag har linser och måste ta ut dom på kvällarna om jag hade sovit över så hade jag vandrat omkring som en blind. Men bussarna kom och allting blev bra. En kille i min klass löste en sådan där kub med fyrkanter och färger på en minut han ska kanske lära mig så kan jag gå omkring och verka smart haha;).

Nu ska jag nog göra läxor :( eller nåt... jag kanske skjuter upp det till imorron ;)
                                                                                                   KRAM!


Måndag/Tisdag

Gissa vad som hände igår? Jag skrev ett långt inlägg och precis när jag ska lägga in det så lägger mitt internet på datorn av! Jag har ett trådlöst internet och det hoppar ur typ hela tiden men igår så var det extremt och det hoppade verkligen ur på fel tillfälle....Så jag antar att jag får skriva ihop allting nu och hoppas på att det inte försvinner igen.
Måndagen började med att jag vaknade på morgonen och kunde inte snacka...jag hade inte heller sovit så mycket på natten. Min pappa kommer ner och säger att jag inte ska gå till skolan först så vill jag göra det ändå (eftersom vi har haft sportlov och sen prao så jag har inte träffat klasskompisarna på två veckor) men sen så stannar jag hemma ändå.
Redan efter frukost ( honungsvatten och rostmacka ) så kan jag redan snacka igen iallafall så att det låter lite även om jag var väldigt hes. Det blev bättre och bättre och jag blev ganska frustrerad eftersom det inte finns nåt att göra och jag hade tråkigt. Jag hade lovat mig själv att inte läsa i min nya bok ( så länge vi båda andas av Stephenie Meyer ) eftersom jag inte vill att den ska ta slut...men det gick ju inget vidare och nu är det nästan ingenting kvar!
Jag älskar dom böckerna! jag är också helt sjukt beroende av dom...( som typ halva jordens befolkning ) och jag kan inte lägga ifrån mig dom! Nu har jag beställt den första boken på engelska för att läsa alltihop igen alla som har läst böckerna på båda språken säger att det är mycket som försvinner i översättningen och att dom är bättre på engelska. dom första 3 böckerna har jag läst 3 gånger och den fjärde snart en gång. Så om du/ni som läser ( om det är nån som läser ) inte har läst dom böckerna så vill jag bara säga att ni ska göra det dom är helt sjukt bra!!! bok ett heter "Om jag kunde drömma" bok två heter " När jag hör din röst" bok tre heter " Ljudet av ditt hjärta " bok fyra heter " Så länge vi båda andas " alla böckerna är skrivna av Stephenie Meyer och jag ÄLSKAR dom! men nu har jag gjort nog med reklam haha ;)
Idag så hände inte så mycket jag var i skolan och träffade igen det var några som hade bytt hårfärg och klippt sig och det det var jättefint:)Det hände inte så mycket men på sista lektionen då vi hade rörelse så lekte vi en jättekul lek som heter sykologen( troligtvis felstavat ) men som dom flesta väljer att kalla sykopaten ( kolla i förra parantesen ) hihi.
På torsdag så har kamratstödjarna (kis) fixat en temadag då ska vi klä oss i rocktema (inte ytterjackan utan musikstilen rock hihi ) men det är ganska brett så vi får se hur jag gör haha ;)    Puzz o Kram


Prao!

Hej!

Varför börjar jag med att säga hej egentligen? Kanske ska sluta med det...
Den här veckan så har jag praoat på Åkessons musik 4sound :).
Jag måste säga att det helt klart ligger på top 20 på dom roligaste sakerna jag gjort i hela mitt liv!
Jag fick prismärka saker med en rolig apparat, stämma alla gitarrerna i butiken flera gånger om,laga gitarrer t.ex stränga om rengöra och olja in. Jag fick stränga om gitarrer med stålsträngar och med nylonsträngar.
Det var roligast att stränga med nylonsträngar eftersom det var krångligare med stålsträngar eftersom dom skärde in i fingrarna och skulle snurras och vikas och krokas när man skulle sätta dit dom.....
Jag fick hjälpa kunder det var också kul:) och packa upp massvis med saker, personalen där var helt sjukt roliga :).
Jag kan inte beskriva med ord hur kul det var men jag vill inte tillbaka till skolan nu...jag vill praoa minst två veckor till:)
Men det går ju inte....synd...man kan ju inte få allt och det ska ju bli kul att träffa alla igen :)
Har jag sagt att jag älskar musik? och att spela instrument och dansa och sjunga och allt som har med det att göra....
Nej det har jag nog inte sagt...men nu har jag ju sagt det :) det förklarar ju varför jag praoade på Åkessons :)
Till alla männsikor: om ni vill hitta en bra musikaffär gå till ÅKESSONS så är det fixat hihi 
                                                                             Puss o Kram Lingonmarmelad ;)
 
 

RSS 2.0