Hemskheter....

Hej!

Det här blir ett ledsamt inlägg....I helgen så var det en bil som körde av vägen. Något som dom flesta på Gotland och säkert många i övriga Sverige också känner till. Idag fick jag veta att det var min Engelskalärares sambo och hans son som varit i bilen...Båda dog. Tydligen så bodde dom i närheten. Dom hade gjort ett misstag som många bilförare gör, dom hade börjar köra och skulle sen sätta på sig bältet i farten som dom flesta gör....Det var det som troligtvis var en anledning till deras död..

Jag gillar inte döden. Alla blir bara ledsna av den. Särskilt när det är unga människor...om det är någon som är 98 så vet man att den personen inte kommer att leva i tio är till och har därför lite tid på sig att inse fakta. Men när det är någon som är yngre så är det inte lika självklart och det gör att det är mycket svårare att förstå. Vi fick veta det imorse på samlingen, våran lärare Allan berättade det och för första gången på tre år var våran klass helt tyst. Man hade hört en knappnål falla...Sedan när Jennie skulle prata så började hon gråta lite och det var hemskt för hon är alltid glad. Jag tror inte att jag sett henne så allvarlig och ledsen förut. På svenskan fick vi göra kort (om man ville) men jag visste inte vad jag skulle skriva...Vad kan man egentligen skriva? Vi pratade lite om det ( inte läraren utan bara några klasskompisar) och vi kom fram till att det blir fel i vilket fall...säger man " Vi tänker på dig" kan det menas som att vi tänker på henne alltså att hon är ensam. Eller så skriver man "vi tänker på er" vilken kan få henne att tänka på det ännu mer. Man vet inte vad man ska säga!

Fanny skrev en jättefin "saga" om händelsen där hon också skrev in att våran klass blivit helt tyst (mitt tips). Jag förstår det inte riktigt men jag hoppas verkligen att hon snart mår bättre...Hon kommer inte att må bra snart men kanske lite bättre. Det viktigaste är ju att hon vet att vi finns där. Hon är inte ensam hon har en halv skola med sig och ännu fler...

Kram<3

Konfirmation

Hej!

Idag var jag på konfirmation hos min bästa kompis Fanny. Det var hennes lillasyster som konfimerade sig. Först var vi med i kyrkan, dom hade en gudstjänst som liknade våran ganska mycket (konfirmerade mig förra året). Efter det så åkte vi hem till Fanny och åt smörgåstårta som min mormor hade gjort jättegod!! Mimmi fick lite konfirmationspresenter den roligaste var ändå hennes systrars present. Dom hade gjort som en skattjakt till henne med lite olika saker och tillslut en nalle från "build a bear". Hon fick också kläder och presentkort från samma affär (kläder till nallen). Hon var kanske inte världens bästa skattletare men det var roligt :). Sedan år vi cheesecake också jättegott det med!

Jag gick hem ungefär kl. halv fyra eller nåt sånt tror jag...Det blåste jättemycket och jag hade kjol på mig så hemvägen var inte helt problemfri. Det hade också varit torgdag på malmen nästan där jag bor och många var påväg hem så jag fick hålla i kjolen hela vägen hem....

När jag kom hem så läste jag lite i min bok och gjorde svenskan...eller inte all svenska lite får jag göra imorron...jag har inte så mycket kvar men jag tror att det skulle vara klart till måndag.

Nu är jag nere hos min mormor. Hennes syster Dixie är också här på besök och vi ska snart se på ESC. Anna gick inte vidare men jag höll ju på Salem så jag trodde kanske inte så mycket på hennes låt. Men jag trodde att vi skulle till finalen iallafall! Sverige har väl alltid varit i finalen? Katastrof! Men men så är livet ibland.

Snart ska vi fika...cheesecake igen :). Jag minns inte riktigt vad jag har gjort sen jag skrev sist...får klura lite på det tills jag skriver nästa gång. Då ska jag lägga in bilder från Studenten också!

Jag kan ju lägga till att jag har varit lite sjuk och det sitter kvar på stämbanden vilket gör att jag kan inte sjunga högt och inte så lågt heller...och på onsdag har vi Kristina från Duvemåla där jag ska sjunga solo i två låtar som är höga båda två...hmm...

Puss o Kram!!

Lägger in en helt sjuk video som Elias i min klass visade mig för ett tag sen :)


Sjuk:(

Hej!

Har varit sjuk i 39 graders feber (lite över också) så har inte orkat göra någonting. Jag är fortfarande förkyld så vi får se hur långt jag orkar skriva....

Eftersom jag var sjuk har jag varit hemma fredag och lördag utan att göra nånting jo..jag har sett ungefär 2 säsonger med vänner program :). Men ingenting bra...fast man ska ju ta det lungt ibland...

Idag var jag och såg på studentbalen :) Min kära syster gick ut i år och jag såg även lite andra människor som jag inte sett på ett tag :D. Alla (nästan) hade jättefina klänningar!!! och ni som känner mig vet att det inte är lätt för mig att kolla på så många vackra klänningar och själv inte äga en av dom...eller alla för den delen...Jag lägger upp bilder på det när dom kommit in på datorn...men nuförtiden blir det ju så bökigt! Internet har lagt ner igen så jag måste gå via huvuddatorn...och den är oftast upptagen så det är också en anledning till att det inte har blivit så mycket bloggande.

Iallafall Jag såg på när bilarna kom på studenten. Vi hade en ganska bra plats men sen när det kom flev folk så typ trängde dom på lite bakom och då blev platserna inte lika bra....men jag tog många fina kort :) och resten snor jag från facebook haha...När mina studenter kommit så fikade vi och sedan när det blev för kallt så gick jag pappa och Johan upp och skulle äta. Vi gick genom stan för att hitta nåt men inget passade Johan så tillslut så hamnade vi på Max....men det gick bra det med också. Efter det gick vi till obs och kollade lite...jag hittade en bra kokbok men den kostade över 200kr :(. Sen hittade jag en bra sak som man kan ge Fanny i födelsedagspresent...ifall det är nån som vill ha tips....Sen åkte jag och Johan hem med bussen och nu har jag gjort och ska fortfarande göra lite till SO....

Så nu ska jag gå!

Kram <3

Ledig imorron:)

Hej!

Hela den här veckan ska Fanny bo hos mig :). Kul! :D. Igår var det en vanlig skoldag och sen på kvällen hoppade jag och Fanny studsmatta och tog lite roliga kort :)

Idag var det en väldigt konstig skoldag. På morgonen skulle dom som hade gjort kemiprovet skriftligt (nationella prov) göra den andra delen i det nationella kemiprovet, labba! Dom som inte hade gjort det skriftliga skulle få göra det på eftermiddagen och fick tid att plugga medans dom andra labbade. Sedan var det mattelektion. Jag var lite hjälplärare eftersom att jag glömt min bok hemma men jag löste också lite gymnasiematte :D. Vi som skulle göra kemiprov på eftermiddagen fick sluta lite tidigare för att vi skulle hinna äta innan provet...Det var fisk...Så när jag ätit köpte jag en stor festis och en macka som jag skulle ha till provet. Sedan var det dags för prov...Jag var jättenervös men jag svarade på alla frågor även fast dom på slutet kanske blev lite hafsiga pga tidsbrist....Sedan gjorde jag, Fanny och Moa klart våran plansch på Colosseum den blev skitsnygg!!

Sedan var det kör...det gick väl bra men jag fick lite ont i halsen (har det fortfarande) inte mycket men lite. Sedan fick jag skjuts av Åsa till affären och gick sista vägen hem. Det var jättefint väder (har varit det hela dagen) så det var skönt att gå lite.

När jag kom hem så läste jag i min tidning som kom idag. Kollade lite på läxor, åt mat, kollade på tv och kollade i en katalog hittade mycket fina kläder...Snart så kommer nog farmor och farfar förbi med kort (hoppas jag :))

Fanny skulle på nån filmsak och har inte kommit hem än men hon kommer nog snart...jag vet inte riktigt hur länge det håller på...

Nu ska jag kolla min mejl...Imorron är jag ledig :D skönt! Då ska jag softa och troligtvis göra lite läxor....

Kram!!

p.s. jag hade tänkt lägga upp lite bilder från studsmattan och ifrån våran colosseum plansch men det vill inte funka nu...d.s.
Bilder

Blir bara lite med bilder. Jag är hos mormor och vi ska fika :D


Innan påstigningen till båten jag(med rött hår) Kampo och Maria framför Fanny tror jag

Glada nästan påstigna resenärer

Barnbio :) fr.v. Fanny, Jag, Moa och Kampo

Jag och Moa i barnbion

Land i sikte! eller....

Söta Elsa

Jag på båten

Glassiga Kampo

Filmdax

Johnny Depp på den svenska tunnelbanan??(Jag var inte med här men fick bilden av Moa)

Tobie flummade loss med Moas kamera

Tar resten senare hejdå

Calle Kristiansson

Hej!

Jag har ju glömt att säga det viktigaste på våran sudret på hugget resa! Jag, Elsa, Moa, Fanny och Tobias träffade Calle Kristiansson!!! Han som kom tvåa i idol förra året! Han är jättebra och han är ganska söt :). Det började med att Tobias tyckte att en kille i affären var likt "han från idol" så han gick och frågade Fanny. Hon tyckte också att det såg ut precis som han men gick och frågade Moa. Moa var inte heller säker först så hon gick till mig och frågade. Precis när jag skulle gå lite närmare och kolla om det var han så tittade han upp på mig. Samtidigt som jag kollade på honom...Jag visste inte vad jag skulle göra så jag tror att jag log och sen vände jag bort blicken och gick därifrån...Sedan så tog vi mod till oss och gick fram och frågade om autograf och tog bilder. Moa var lite nervös att han skulle glömma bort henne så hon stod i bakgrunden hela tiden och sa " också jag, Jag också, jag med" och sånt samtidigt som hon småhoppade på stället....När alla tagit bilder och fått autografer (Tobias höll sig i bakgrunden och var därför inte med på nån bild och han tog inte heller någon autograf) så gick vi och provade roliga kläder (inte med Calle....). Calle var jättetrevlig! Han smalare i verkligheten och också lite kortare kanske lite över 170 cm Men det var ju bra längd för mig haha (jag är bara ca. 160cm).

När vi gick fram till honom så var han bara glad och trevlig..Hans kompisar skrattade lite och gick längre in i affären...Jag tror att dom är vana med alla hans galna fans som springer på honom och ber om autograf och bilder (han har en riktigt snygg autograf som han fick skriva på baksidan av våra KTH block...). Sedan lutade han sig lite mot ett klädställ och vi fick ställa oss bredvid och posera. Han höll ena armen runt oss (eller iallafall runt mig) Det var fiiint!!!

Vi ska skriva en hyllningslåt till honom...tror vi iallafall...:)

Bildbomben kommer i nästa inlägg men lägger redan nu in en "Calle med fans"- bild :D


Jag ser lite äcklig ut men Calle är fin :)

Lägger in en video när han sjunger sin megahit (cover) " Walking in Memphis" p.s. Lyssna på Peter Jihdes "målbrottsgung" i början haha d.s.

Snabbt igen...

Hej!

Har märkt att jag fuskar lite med bloggen nuförtiden...skriver aldrig mycket längre fastän mycket händer...Jag ska försöka att bättra mig...

Igår tömmde jag dom där krukorna i växthuset...det var fler än vad jag trodde så det tog längre tid...Det var fullt av gråsuggor och spindlar!! Gråsuggor har jag inte så mycket emot när dom bara är några stycken men när 20 kilar iväg när man lyfter en kruka är det lite äckligt...och sen har vi min fobi för spindlar...På dom flesta krukorna fanns det spindelväv och i början kollade jag på krukan innan jag tog upp den. Det tog för lång tid så i mitten tig jag det modiga beslutet att inte kolla på krukorna för jag kom fram till att jag blir mer rädd om jag ser spiundeln på krukan än om den skulle ha klättrat på min hand (ryser bara av tanken). Sen åkte jag ner till mormor där hittade jag många fina mönster :) Ett igrån Vera Wang! Det måste ha varit före det att hon blev berömd för det mönstret hade kostat 9 kr (tror jag attdet stod) men d var förstås för många år sedan så det kanske var lit pengar ändå men nu när hon är en känd designer så skulle hon aldrig ge ut mönster på sina kreationer!! Så det är one of a kind :D.

Ett annat fynd var en röd jättefin kjol som min mormor själv hade använt för många år sedan :) Den passade perfekt på mig! (lägger in en bild senare)

Idag har jag kollat på fotboll. Min lillebror spelade och dom vann med 2-1 :). Nu kom Farfar precis förbi och lämnade ett inspelat band på ett Greys Anatomy avsnitt :) Det ska jag kolla på nu och sen ska jag ner till mormor och äta mat...Om jag får låna datorn där kommer det nog en liten bildbomb senare :) kanske....


Litet inlägg om så mycket

Hej!

Nu har jag varit på sudret på hugget. Jag kommer skriva mer om det senare för nu ska jag snart ner till min mormor för att kolla på mönster och innan det ska jag tömma alla krukor i växthuset så jag har en lite tidspress. Jag ville bara säga att jag har haft det jättebra. Igår var jag och sjöng vid en kolmila. Ska ännu få betalt...vet inte hur mycket det blir för det beror på hur mycket dom sålde av sina "förfriskningar". Men när jag var där såg det ut att gå ganska bra. Men dom måste ju tjäna på det och vi var 4 st som spelade så om man får en hundralapp så ska man väl vara gled men vi gjorde det mest för kul:) så betalningen är inte det viktigaste...

Nu ska jag tömma växthuset....


Puss o Kram <3

Tråkiga nyheter om skitdåliga lagar...

Hej!

Fannys mamma började fundera på om det var lagligt att lägga upp en låt med bilder och melodi som tillhör nån annan. Det var olagligt om man inte frågat personen...eftersom att det kan vara svårt att få tag i dom så var jag tvungen att ta bort hela filmen....men nu har den iallafall funnits...och jag är säkrad från typ stämmningar...Om det är någon som känner Salem, Jon, Alexander eller Hallelujahs grundare så ge mig gärna adresserna så jag kan mejla dom och fråga ifall att det är okej....

Sorry men det är inte jag som skriver lagarna....

Fyra män med The Bilts!

Hej!

Jag presenterar stolt: Fyra män


Kommentera mera!

Jag blir så glad då :p

Snart kommer fyra män upp på bloggen....om jag lyckas och får hjälp av min kära bror....

Franskt

Hej!

Var bara tvungen att lägga in snabbt. Jag chattade precis med en fransk kille som heter Steven. Jag vet inte riktigt vem han är men han gick tydligen i min klass när vi var i Frankrike. Han sa hej och jag sa hej och helt plötsligt sa han "I think that you are beautiful" och ja sa thank you och en rodnande smilis och sedan sa han " I love you" och en rodnande smilis. Jag visste inte vad jag skulle säga men då skickade han och frågade  om jag kunde skicka en bild och då sa jag att han kunde väl kolla in min facebook istället. Men jag ville bara säga en sak med det här inlägget.Vad är det med franska killar?! Dom säger ju att dom älskar en när dom typ har sett dig 3 gånger. Visst det är jättekul att höra att man är vacker eller snygg :) men det känns som att dom driver med en när som sammtidigt säger att dom älskar en.....

Jaja jag lägger in ett litet tips från Caroline (min fransk syster). En kille som har många sjukt konstiga(men roliga) videos...:) Kolla också in hunter 3 :)

" Have you ever tried to stoke a cat backwords??"


Fika

Hej!

Idag var det också en vanlig dag. Jag hade musikteori men vi pratade mest om "sudret på hugget"-resan som jag och min klass ska åka på (åker på tisdag). Sedan var det bild och jag blec klar med min tidningsklocka:). På svenskan var det lite folk som hade nationellt muntligt och sedan kom dom tillbaka för att redovisa och då blev det en lång diskution om fattigdom/rikedom och vad vi kan göra, vem som har en "skyldighet" att hjälpa, vilka som inte hjälper, olika tacksamhets"grader" osv. Sedan var det lunch. Det skulle vara pannkakor med grädde och sylt men när vi kom till matsalen fanns det bara några få ("hem"stekta dvs. inte pannkakor från tyskland eller vad dom annars kommer ifrån). Vi tog för oss och trodde att dom höll på att steka flera i köket och därför tog vi 2 var. Men när vi var halvvägs igenom så sa mattanterna att det inte fanns fler men dom skulle se vad dom kunde hitta på. För att lugna oss tog dom fram hallonsorbets-glass. Sedan kom det skorpor,annanas (på burk), köttullar, stekt potatis, korv med bröd och till sist vaniljglass! Fest! Vi som först var så missnöjda blev istället jätteglada och åt så vi nästan storknade. det osm var mindre bra var att ryktet spred sig och andra klasser som egentligen redan ätit kom och käkade av våran korv och glass :( dåligt!


Glass

Såhär glada blev vi av maten

Sen var det gympa, vi hoppade trampett :D. Älskar att hoppa trampett!! Efter det var det språk (franska för mig) och eftersom att vi precis varit i Frankrike tänkte vi att vi kanske skulle få en ganska soft lektion. Kanske kolla på lite bilder eller nåt sånt men nej vi fick ett oförberett nationellt hörselprov....Lagom kul. Alla klagade på att det var svårt och det var ganska svårt men inte omöjligt! Jag vet att jag hade några fel (men lite skuller jag på att basen i högtalaren var konstig så det var svårt att höra) men ändå! Man kan försöka innan man gnäller...jaja jag förstår dom lite ändå för ingen vill väl ha ett oförberett prov när man precis kommit tillbaka från en ledighet....

Efter skolan så gick jag, Moa och Fanny till Bagarns och fikade. Jag tog en ostmacka, en kokosboll och te:) Moa tog samma (eller det var egentligen jag osm tog samma som henne för hon beställde först) och Fanny tog te och 4 olika kakor:). Man får tre tepåsar och får fylla på hur många gånger man vill (tror jag, vi gör iallafall det haha). Allt som jag köpte kostade totalt 34kr! Värt! På ringduvan i stan så får man ungefär en kopp varm choklad för det och då är det utan tillsatser (grädde,marsmallows och sånt).


Fika!                                                                                              
Vi satte oss inne i det innersta rummet för "vårat" bord var upptaget. Det blev inte samma känsla men dom som satt vid "vårat" bord gick nästan direkt efter det att vi kom så vi bytte till vårat bord...Det blev bättre! Vi pratade lite bara om lite av varje...och gjorde upp en lista över låtar som vi kanske ska spela på torsdag (vi ska spela på någon skogsmulledag). Sedan var vi tvugna att gå till bussen. När jag kom hem så gjorde vi mat (tacos <3).

Nu så bloggar jag och ser på talang :)

Det var allt för nu! Kram!

p.s. Super Mario hälsade på oss på förmiddagen


Torsdag

Hej!

Idag hände det inte så mycket. Det var en lagom seg dag men på morgonen fick jag kakor av Lottie vilket gjorde mig extremt glad :). Hon sa på båten att hon igår skulle vara hemma och baka cookies och då sa jag att hon skulle ta med en till mig på torsdag (idag). Så när hon kom in i Cafeterian och sade att hon hade en sak  till mig så väntade jag mig en kaka men istället hade hon en lite burk med flera kakor <3 Jag älskar dom kakorna dom var godare än köpta cookies. Jag måste försöka att få receptet....

Det var iallafall en glad överraskning på dagen :). Sedan var det bara vanliga lektioner...På slutet av dagen hade vi set och då var Lottie med en liten stund (hon går i åttans musikklass). Kul kul vi gjorde 4 hörn...Men det var ganska kul. Roligare än vad det låter...

Sedan kom jag hem år lite frukt och läste hela kapitlet om andra världskriget. Sedan vet jag inte vad jag gjorde pratade lite med johan och sånt. Sen tog jag upp mina böcker (3 st) och läste i "så dumt!" Mia Törnbloms självbiografi. Jättebra bok! Som jag började läas i eftersom att det var en pocket som inte vägde så mycket= bra att ta med när man flyger. Iallafall så läste jag och sedan åt jag mat.

Nu ska jag lägga in ved i kaminen för det håller på att brinna ut.

Kram <3

Bildbomb (så långt jag orkar)


Jag i lägenheten i Stockholm som vi bodde i innan vi tog flyget till Frankrike

Jag och Tobias var för trötta för att göra något så vi satt i lägenheten och drack av alla te sorter som fanns där. Så om ni vill ha tips på gott te så fråga oss ;)
 

Roliga Ketchup-påsar vid den första måltiden i Frankrike (pommes frites och korv)

Våran fina skylt som det stod Suedois på (svenskar). Det höll vi upp mot rutan och vinkade :)

Frankrike ligger ungefär 1 och en halv månad före oss så allt blommade t.ex. syrenerna och körsbärsträden hade redan fått gröna körsbär

Dom hade väldigt fina utsmyckninger i nästan alla sina rondeller

Eftersom att Franskar äter en usel frukost och har lunch sent så blev vi svenskar nästan stammisar på byns bageri

Skolans "aulas" golv tagen uppifrån en liten "balkong". Det är högt i tak med pelare i turkost. Det är inte så smart för när alla har rast (alla har rast samtidigt) så blir det väldigt hög volym därinne. Särskilt eftersom att dom är inlåsta i skolan och bara får vara på baksidan av skolan innanför dom orange märkta träden....

Baksidan av skolan där man också får vistas under rasterna

"mitt" hus och min fransk Lea

Floden Vienne (lite dålig bild men bussen körde samtidigt) Den har namngivit Vienne (som är en del i landet)

Inne i receptionen vid Oradour sur Glane (man fick inte ta kort inne egentligen)

En gata i byn

Bara sten och metall grejor "klarade sig" i branden

Kyrkan där 642 människor blev inlåsta och brända till döds

Jag och Lottie i en annan by på väg hem

Engelskaläraren Didier Pinou

Lea och hennes syster Kurai (Caroline) i köket när vi skulle göra crêps

En gammal teater i Italiens stil i Chatellerault som ska renoveras. Öppna igen 2014 och då är jag där först i kön att söka jobb

Taket på teatern

En känd kyrka i Chatellerault

Floden Vienne igen

Våran fina pyramid vid forbollsmatchen ( att jag ser lite mongo ut är en annan sak för jag skulle egentligen inte varit där. Jag var bara konstruktör)

Mitt i fotbollsmatchen. Bara franskar förutom Jesper O som syns i blå tröja till höger

Hela sällskapet på Sylvines födelsedag

Ben med lite alkohol i kroppen på Kurais (Carolines) skateboard

Ett Notre Dame (inte det vid Paris. Det i Poitier)

Glada konstruktörer av Eiffeltornet av skräp inne på Quick i Poitiers


Vi försökte stå som basketkillen men vi misslyckades allihop

Jag framför en av dom många otroligt coola byggnaderna på Futuroscope

Söndagen var Bens födelsedag och vi fick åka hem till henne och äta tårta. Vi drack också cider som dom innan sa att det inte var någon alkohol i men jag undrar jag för när man drack kunde man verkligen känna alkoholsmaken....

Ben hade en träningsmaskin som alla provade den var jättekul :)

Marion (Leas storasyster)

Klätteraporna Ben Lea och Marion nedanför

Sminkad Tobie på bussen i Frankrike


Liten del av hotellrummet i Frankrike utanför Paris
 
Nu skulle det egentligen kommit bilder på t.ex. Eiffeltornet eftersom att jag var där högst uppe i toppen och allting men dum som jag är så glömde jag kameran i hotellrummet så dom bilderna ska jag få av Lottie och dom kommer senare istället hoppar vi ner en bit till resan hem.


Frukost/Lunch på flygplatsen

Jag Tobie och Edvin på flykt ifrån arga föräldrar på båten....

Det var hela resan (otroligt nedkortad) jag har tagit ungefär 700 bilder så det här är inte allt....

Puss o Kram <3


Hemma!

Hej!

Nu kommer det nog en bildbomb någon gång under dagen. Ska bara bara skriva lite först. Jag måste säga att nu när jag kommit hem är jag lite osäker på det svenska tangentbordet....Jag trycker hela tiden ner Shift för att få en punkt men i Sverige blir det ju en kolon....Jag skriver ofta ett q istället för ett a och skriver hela tiden utan åäö så jag får verkligen tänka efter när jag skriver....Lite jobbigt. Förut missade jag @ för det sitter på andra sidan tangentbordet i Frankrike...

Flygresan hem gick bra jag satt mellan Tobie och Lottie. Lottie var jättelugn så det var skönt men Tobie var lite nervös. Han har aldrig varit rädd för att flyga förrän askmolnet kom och hela vägen hem satt han med sin tröja lindad runt huvudet för han tänkte att då kunde han låtsas som att han var på bussen eller nåt sånt. Resten av resan var vi jättetrötta och på båten blev jag Tobie och Edvin jagade av arga föräldrar. Edvin och Tobias gick fram och satte sig vid några tjejer ( typ 12-13). Dom flyttade på sig och då följde T och E efter och jag filmade. Sen gick tjejerna och sade till sina föräldrar föräldrarna gick emot oss och Tobias och Edvin började springa och jag följde med. Sen är resten en lång historia men i slutändan så fick vi inget skäll eller nåt för dom typ släppte det.

Orkar inte skriva mer nu är fortfarande jättetrött....

Puss och Kram! <3

Hejda Serigny

Hej!

Imorgon aker vi ifran Serigny (Vienne) till Paris och vi maste saga hejda till varan franska familj:( Lite sorgligt for man (jag iallafall) gillar familjen!

Det har hant mycket sen sist jag skrev och jag kan inte skriva allt nu forjag vet inte hur lange jag far ha datorn...Darfor skriver jag lite snabbt om en kul sak som hande idag :)

Vi var pa en grillfest med alla franskar och svenskar...Manon min gamla fransk kunde inte komma det var jattetrist :`( Nu nar jag var sa nara och allting...men iallafall

Vi var och grillade och sen at vi. Nar vi atit fardigt sa gick vi ut for att sola lite bredvid oss spelades det fotboll. Da kom en fransk kille fram till mig och fragade om mitt nr. och jag gav det till honom da skickade han direkt hello i ett sms men jag svarade inte for det kostar sa mycket. Sen efter en stund sa kom han fran med en syrenkvist till mig den var lite vissen men anda det var ju ganska gulligt. Sendan gav en annan kille (tror att han heter Quentin) mig en lite sot blomma (sana som brukar vaxa pa grasmattan hemma som egentligen ska vara i rabatten) da stack den andra killen ivag pa sin cykel. Nar han kom tillbaka hade han med sig en rosa tulpan :). Lite gulligt haha Sen nar jag stod inne med nagra andra svenskar sa kom det en liten kille fram till mig och gav mig franska kindpussar och sedan gick han igen fastan vi var typ 5 pers och mest tjejer :) Sen fick jag veta att det var den killen som hade sagt till Jesper O att han tyckte att jag var vacker och att jag lät smart nar jag pratade (fastan jag pratade pa svanska)

Lite kul hinner inte skriva mer nu for jag ska packa allting (packade lite i morse) och helst lasa kemi...

Puss o Kram aterkommer nar jag ar hemma igen (om jag inte fartag pa nan dator i Frankrike)

RSS 2.0