Sommarlov

Hej!

Jag har kommit fram till att sommarlov kanske inte är så bra för mig. Jag har hittills läst sju, snart åtta, böcker, diskat helt frivilligt, lagat mat helt frivilligt och STÄDAT helt frivilligt. Jag klarar helt enkelt inte av att vara sysslolös. Men imorgon börjar jobbet så då får jag lite att göra i alla fall :).

Jag kommer att bo hos min pappa så jag kommer nog inte blogga så mycket - inte för att jag varit så bra på det sen sommarlovet började men ändå-. Jag har även musicerat  på lovet, man måste ju släppa ut kreativiteten på något sätt nu när man inte har musiklektioner fyra dagar i veckan.

Nu ska jag läsa ut bok nr. åtta. Det är okej för jag har massvis på lager och har även beställt några till. Om alla tar slut så kan jag alltid gå till min mammas privata Bibliotek haha :).

Kramar! Ha en underbar sommar (tills jag skriver igen..)

Hemåt

Hej!

Imorgon är det skolavslutning och mamma hämtar hem mig. Det är lite sorgligt jag kommer sakna alla kompisar nåt fruktansvärt! Men dom får komma och hälsa på...

Efter skolavslutningen ska jag och några till (vet inte exakt vilka än) sätta oss någonstans och fika (äta glass eller jordgubbar eller nåt). Det är inte bestämt än vad vi ska göra men vi ska göra nåt. Det blir väl vad vi i stunden känner för :).

Kollade på när treorna och lärarna spelade fotboll idag. (Lärare var få plus några ettor och en eller två tvåor)(matchen slutade 2-1 till eleverna). Det ösregnade, jag tror inte att det hade kunnat regna mer. Så blöt blev man och jag och Stina skulle till stan efter. Lite problematiskt, men då bestämde vi att vi skulle hem till henne först och torka lite. Så, vi tog tillfället i akt (när vi ändå var så blöta) och hoppade runt i en stor vattenpöl ett tag! :D SUPERKUL!

Sen (efter strumpbyte och skor snabbtorkade med hårfön) gick vi på stan och köpte jordgubbar :). MUMS!

Nu ska jag väl packa...har inte packat så mycket som jag borde ha gjort...Har faktiskt nästan inte packat alls med undantag för vissa kläder och handdukar. Hur jag ska få plats med allt är en bra fråga men jag får väl gå och försöka pressa ner så mycket som möjligt nu :). Om en stund...

...

Vissa gränser är inte till för att tänjas...:(

Ojojoj

Nu har det inte varit en uppdatering på nästan en vecka...hoppsan.

Jag har varit ute i skärgården med Stina och Sofia supermys!

Idag har jag varit ute och gått, pratat lite med Fanny och solat (eller suttit och läst på terassen men det är så nära jag kommer till att sola). Jag fick låna en bok av Stina "Dead until dark" Väldigt bra bok.

Nu ska jag fortsätta läsa, eller nåt (måste läsa ut boken innan torsdag). Senare måste jag städa ur badrummet vilket måste göras innan vi lämnar "lägenheten" och åker hem över sommaren.

Jag kom egentligen bara in för att ta ett glas vatten. Man måste ju drick mycket om man ska spendera tid i solen haha ;).

Bye bye äppelpaj- vattenmenlon skulle vara otroligt gott nu!

p.s. något jag lärde mig i helgen är att det är betydligt svårare att ro än vad det ser ut, nästan helt omöjligt. d.s.

RSS 2.0