Hemresa

 
Hej!
 
Idag har jag fått lägenheten inspekterad, fick justera lite saker men på det stora hela var det fint. Nu ska jag posta nycklarna så fort jag kan och sedan är den inte min längre. Snart ska jag bege mig till tågstationen. Det blir tåg, båt och bil. Sedan är jag hemma igen!

Jag förstår inte att det är jul redan, har inte fått någon riktig "jul-feeling" än. Som ett försök att få fram julkänslan fixade jag en bild till. (har ett nytt program på datorn där man fixar bilder som är så otroligt roligt).

Lite julkänsla fick jag fram! <3

Spelkväll+pyjamasparty+fika

Hej!

Igår var det spelkväll, sedan pyjamasparty och snart ska jag iväg och fika! Allting var otroligt roligt och jag förstår inte hur jag ska kunna vara ifrån de här underbart vackra människorna i två-tre veckor. Jag kommer att sakna alla så otroligt mycket! Som tur är har jag en del bilder som jag kan kolla på när jag saknar dem som mest. Här får ni ett litet smakprov!

<3 <3 <3
 

Uppdatering

Nu har jag äntligen laddat in bilderna på datorn så här kommer ett gäng!
 
På Åland!
Underhållning på kryssningen - Samma kille som var och pratade med oss på Rytmus när jag läste barpiano. Jag har hans mob.nr. på mobilen. Lite random.
Barnet hjälpte till att bygga ihop Natalies säng vid inflyttningen.
Jag hade kul i garderoben på kåren med min nya garderobskompis
Eldshow innan bockbränning
Teknologernas mindre bock.
 
 

Flyttstädning

Hej!
 
Nu har jag flyttstädat. Vi var på baracken igår och såg på en eldshow och när de brände ned teknologernas hemmagjorda bock. Det var otroligt hur stora lågorna blev! Men de hade dränkt ned den i något för att den skulle brinna bra (motsatsen till den stora Gävle-bocken). Det blev lite sent så jag var trött idag. Ändå lyckades jag flytta över de sista sakerna och flyttstäda.
 
Nu är jag otroligt sugen på något sött men eftersom att det inte finns till hands så ska jag kolla på ett avsnitt av Greys Anatomy istället. Imorgon blir det att inhandla lite julklappar och plugg! Vi ska ha läst två böcker till på tisdag, vilket är orimligt. Det sa läraren också så hon sade till oss att skumma igenom så mycket vi hinner så kan vi diskutera ändå. Sedan får vi, om vi vill, läsa dem ordentligt på jullovet. Jag har börjat på den ena och den är fruktansvärt tråkig, finns inte en chans att jag kommer att spendera jullovet med den!
 
Kram!

Jobb

Hej!
 
Igår jobbade jag på kåren. Det var tunntömmning och väldigt mycket folk (ca.450st). Jag fick stå i garderoben och i entrén. Det var första gången jag jobbade och det var riktigt kul, även om man var riktigt trött när man kom hem.
 
Ikväll är det bockbränning på baracken, de har byggt en egen bock som ska eldas upp. 
 
Här i palatset är det fortfarande kaos och jag har saker både här och i gamla lägenheten vilket ibland kan bli lite knepigt..men jag sover i palatset och äter, fast den mesta maten är kvar i den gamla lägenheten. Som sagt, knepigt.
 
Nu ska jag snart sätta igång och storstäda palatset, ikväll kommer några kompisar hit innan vi ska iväg på bockbränningen. Kommer att bli superkul!
 
kram!!
 
 
Det var tema guld och glitter igår så även vi som jobbade glittrade så fint!

Flyttkaos

Hej!

Flyttkaoset är igång, jag ska hinna flytta och flyttstäda innan den 19 då jag återvänder till ön. Panik...Idag kommer i alla fall lite fina människor och hjälper mig och Natalie att bära saker så det är bra. Sedan måste vi städa av den nya lägenheten lite innan vi kan flytta in. Efter det är det flyttstädning som gäller. Jag måste försöka att få en tid för inspektion också innan jag åker.

Det är mycket nu...

Kram!

Helgen

Hej!

Lördagsmiddagen var väldigt trevlig. Det var mycket nytt folk som jag aldrig träffat förut men det var bara roligt. På söndagen var det kryssning med julbord som stod på menyn. Jag åkte till Åland och tillbaka (gick av båten i Åland för att vara utomlands. Har aldrig varit i Finland förut så ett land till som man kan lägga till listan). Det var kallskuret, varmrätter och en efterrättsbuffé som kunde mäta sig med godisbutiken från Pippi-filmerna! Helt fantastiskt!

Idag fick jag och Natalie nycklarna till den nya lägenheten. Vi tog även en roadtrip till bl.a. IKEA. Jag köpte en byrå, blev en dyr julklapp till mig själv men det var ett nödvändigt ont. Man kan inte leva med kläderna i en resväska hur länge som helst. Jag och Natalie började med att bygga ihop den men får ta det sista imorgon. Stommen är klar och lådorna är klara. Det som är kvar är att sätta fast hjulen på lådorna och ställa upp den. Kommer att bli superfint! Jag hittade dessutom en billigare och snyggare dagbädd på IKEA som jag ska köpa. Man måste ju ha en säng. Blir lite minus på sparkontot nu men så får det bli. Jag ska söka jobb efter jul så förhoppningsvis kommer pengarna tillbaka in snart!

Imorgon fortsätter flytten!

Kram!

Cults Julafton

Hej!

Igår var det Cults julafton, vilket vädergudarna hade uppmärksammat och gav oss snö i julklapp, idag fick vi ännu mer...Men det var vår lilla lilla förening som firade jul. Vi drack glögg, åt pepparkakor och spelade spel. Efter klockan nio var det eftersläpp för resten av skolans föreningar men den mysiga julstämningen låg kvar hela kvällen. Vi hade också chansen att anmäla oss till platser i styrelsen om vi ville vara med i den. Jag anmälde mig på Medlemsansvarig, Utbildningsansvarig och Vice ordförande. Vi får se om jag får någon position. Helst vill jag nog vara vice ordförande. Vi har så lite i skolan (till och från) så jag tror att jag skulle kunna hinna med det. Det är mest roligt! Så länge jag slipper att vara kassör är jag nöjd!


Jag och några andra tjejer skulle vara luciatåg men det gick lite sådär. Det var tänkt att vi skulle ha en lucia och de andra skulle vara tärnor men vi fick alla vara hybrider. Vi hittade ingen luciakrona och alla ville ha rött band i midjan. Dessutom var vi tvungna att fixa till lucialinnena. Vi köpte dem second hand och det fanns bara för barn. De var därför alldeles för korta, så vi klippte av lite till så blev det som en klänning. Det var en mycket mysigt kväll!

Imorgon ska jag äta middag med ett gäng och på söndag blir det kryssning med julbord.

Kram på er!

 
 
 
 

Palatset

Bollen är i rullning...

Tärningen är kastad...

På måndag flyttar jag och Natalie ihop.

Ginger Spice+Baby Spice

Bilder

Från den senaste tiden.
 
Fina tjejer! <3
Så kan det gå när en Gris äter glass! (Gris=Gävles Resande Intellektuella Studenter)
Lite extra blod i huvudet är väl aldrig fel?
Jätteroligt spel! Som curling ungefär!
Jag och min nya bästis!
Invigning av bocken
 
Det var mina senaste dagar! Ikväll är det plugg-marathon på skolan. Nu är det vanligt plugg eftersom att NaNoWriMo är över. Och vet ni vad?
Jag klarade det!!!
 
 
 
 
 
 
 
 

Bocken

Hej!

Nu har jag inte skrivit på ett bra tag. Det har hänt för mycket saker för att man ska ha tid till att skriva. Men jag kan dra en snabbgenomgång av min helg.

I fredags så var jag på "funkisfest", det var alla som hjälpt till på grisfesten som skulle belönas lite. Vi åt tacos och glass, sjöng singstar m.m. Väldigt roligt!

I lördags (igår) så var jag och kollade på innebandy med Natalie, en kompis till henne spelade. På kvällen så hängde jag med girlsen, mycket trevligt. På väg hem så stannade jag och Natalie och pratade med nattvakterna för Gävlebocken (den är mindre än vad jag trodde att den skulle vara, men ändå väldigt stor). Vi pratade med dem i säkert en halvtimme, de var jättetrevliga!

Idag har jag tagit det lugnt hittills, strängat om gitarren och spelat lite på den. Det blev som en helt ny gitarr! Underbar klang! Senare ska jag på invigningen av bocken och sedan på Café campus och adventsfika lite med gänget!

Det var min helg. På torsdag har jag lektion, vad som händer fram tills dess är oklart. På torsdag är det även "Cults Julafton" dvs. min förening samlas och fikar, myser och lottar ut paket.

Kram!!

RSS 2.0