Hej!

Imorgon är det ACT 9-12 sedan treornas mösspåtagning. Efter det ska jag och Stina kanske repa lite, sen åka in till stan eller nåt och kolla på skor (jag ska ha vårskor). Efter det så ska jag åka med henne ut i skärgården! :) Har aldrig varit där (vad jag vet) så det ska bli superkul!

Idag hände inte så mycket det var en väldig lång dag! På förmiddagen tappade jag rösten men den kom tillbaka. Vi har startat upp ett sing/song-block på ensemblen. Ska bli superkul!

Nu ska jag duscha, packa, egentligen plugga musikteori och helst diska men jag vet inte om jag hinner med allt...man vill ju gärna sova lite också ^^.

NU: Musikteori-intervaller....

Kram!

Onsdag? Känns som tisdag...

Hej!

Jag ska plugga musikteori nu.

Idag hade jag samhälle, vi fick reda på mer om hur vi ska skriva den utredande texten. Sedan hade vi ett litet hål (då jag och Elise satt ute på bänken i solen) innan vi hade gympa, på gympan gick vi runt sjön. Sedan hade jag lunch, det var soppa, rinnig soppa. Inte så nice. Sedan följde jag med Stina till Gallerian och sen var det eos. Vi fick info om vad vi ska börja med nu (göra pjäser eller "estetiska framträdanden" som det kallas eftersom att det får inehålla musik, dans, teater, film, bilder etc.) Vi fick sluta tidigare, ungefär en timme. Då satt jag först och snackade piano med skalor etc. med Erik och Adam sedan kollade jag och Erik på när några spelade "Mario cart". Sist var det engelska, då snackade vi hela lektionen, Soft! Bussen hem och sedan cykeln. Nu har jag ätit pasta och köttbullar. Idag fyller Louise år så jag ska äta lite glass senare (tycker att det är ett bra svepskäl plus att jag faktiskt måste äta upp den innan den blir gammal och äcklig). Greys Anatomy ikväll! Men nu ska jag plugga.

Kram! <3

Tjenare tjenare!

Nu har jag haft lov! <3

Välbehövligt och hur mysigt som helst! Det var lite jobbigt att åka hemifrån igen men jag måste säga att jag saknat alla i skolan lite grann...:)

Idag var en ultimat första dag. Först ins/sång då vi hade lite teori (då var jag jättetrött men jag antecknade och så blev allting bra haha). Sedan hade jag hål då tränade jag och Moa lite på körlåtarna (eller det var vad vi SKULLE göra. Blev inte så mycket med det för jag kom inte ihåg Någonting!). Sedan hade jag gemu, vi hade gehör och det gick bra! Satte två takt helt och hållet utan någon miss för första gången haha :). Även intervallerna och en melodislinga gick bra! Men intervaller måste jag fort farande plugga på och det är därför jag sitter inne i detta vackra väder.

Sedan skulle jag få tag på Stina, hon svarade inte på sms så jag tänkte att jag knatar väl runt i skolan tills jag ser henne. Jag hittade henne inte men jag hittade Erik som också letade efter henne. Vi lyckades inte så då gick vi ut och satte oss i solen en stund! Sedan så gick vi upp på parkeringshuset. Jag har inte varit där förut men det var ganska kul. Vi tog trapporna! (sju st). När vi var där uppe så ringde Stina och vi gick till gallerian och kollade på väskor och skor. Sedan åt vi lunch och sist på dagen hade jag datorkunskap. Slutade kl. 14.25 (vi hade prov, vet inte hur det gick). Sedan cyklade jag hem, underbart cykelväder!

Nu ska jag träna musikteori och piano. Får se om jag kan klämma in en cykeltur mellan musiken och samhället...

Kram!! <3

LOV!

Hej!

Jag har påsklov nu och går även på lov från bloggen. Återkommer med en sammanfattning någon gång efter lovet. Det kan hända att jag fuskar lite och bloggar nån gång...men troligtvis inte! Haha!

Kram! <3

Destinaton ..........

Hej!

Nu är jag snart på resande fot igen. Ska HEM! och jag ska vara hemma LÄNGE! Åtta dagar! :) <3

Just nu äter jag frukost, sen ska jag packa och vi 09.17 åker jag. Sen kommer jag hem ungefär tre tror jag,

Gårdagen var supermysig. Vi blev inte så många, det var Albin, Simon, David, Marcus, William och Albins kompis Viktor. Senare kom också en tjej som heter Ronja, men då var jag nästan tvungen att gå...

Vi grillade korv, sojakorv, stekte pannkakor och kolbullar. Jag kom på den vinnande arkitekturen för hur vi skulle arrangera veden så att det skulle brinna haha (det blåste ganska mycket så vi hade lite problem i början.) Sedan satt vi bara och småpratade, jag fick en stämpel att vara ond pga. en ofullständig mening:
- Simon skulle du upp till ica?
- Ja
-Alltså jag vill inte följa med..
Där blev jag avbruten av skratt och Simons "Va?" haha och hans sårade, lätt förvirrade min. Det jag Skulle säga var att jag ville inte följa med men han kunde få pengar och köpa kex till mig haha ^^.

Jag gick hem ganska tidigt (ca. nio) Fick sällskap till tvärbanan och sedan ringde jag Johan när jag gick sista biten hem.

Nu ska jag fortsätta äta och packa så att jag hinner!! :D

Kram! <3

Grillkväll!

Hej!

Ska snart iväg på en grillkväll :). Jag har packat och spelat piano idag! Har bestämmt att jag i alla fall måste ha kollat på alla delarna av låten innan lovet är slut och helst kunna fram till s. fem i huvudet :). Det är lite svårt att komma ihåg allt för dom ändrar smågrejer hela tiden, lägger till en extra ton och tar bort någon annan osv. Jag vaknade vig sju imorse, då var familjen redan uppe. Jag låg kvar en stund och halvsov men gick upp ungefär åtta. Nu ska jag packa ner lite mer, sminka mig och spela piano!

Imorgon åker jag hemåt! <3

Puss och Kram! <3

Oboy vilket vackert väder....

Hej!

Här lyser en strålande sol, dat har varit varmt hela dagen, säkert tjugo grader i solen och vad har jag gjort? Varit i skolan. Lite slöseri med soltimmar...Jag hade i alla fall naturkunskap, vi snackade ekologi. Jättelångt hål då jag fixade ett bibliotekskort, pluggade och spelade piano. Sedan hade jag gemu, vi repeterade bara gamla saker.

På ensemblen var det uppspel! Jag var tvungen att sjunga....det gick nog okej men jag hörde inte mig själv. Så jag vet inte riktigt hur det lät egentligen. Sedan satt jag och snackade med lite folk innan min sista lektion, ljudteknik. Det var ganska kul! Vi hade vikarie, min lärare är fortfarande i Japan med sitt band. Vi spelade in gitarr och finslipade även lite på basen. Nästa gång blir det nog sång tror jag.

När jag kom hem så slängde jag mig på maten, kollade på f.r.i.e.n.d.s och pratade med mamma. Nu ska jag nog försöka få ta på pappa och sedan blir det nog något avsnitt till innan jag ska läsa och sova! :)

Kram!! <3

SINGSONG UPPSPEEEEEEL!!!!!!!

Hej!

Ska snart på singsong uppspel. Sitter i datorsalen med Schtina

Tisdag!

Hej!

Idag hade jag ins/så. Vi snackade teori med övertoner och några redovisade sina pianister. Sedan hade jag hål, då skrev jag över love song i noter, imorgon ska jag och Stina repa och då får vi se hur det går..:). Sen hade jag gemu, vi gick igenom kompskisser och det har jag ju gjort några stycken nu sedan jag började på rytmus så det var inget nytt. Sedan hade vi ensemble och jag var tvungen att sjunga! Jag fick gå iväg och träna lite men alltså, hon sa att det lät bra men jag tyckte att det lät väldigt konstigt. Det var så HÖGT! Men nu har jag komponerat en understämma som jag ska få alla att tycka att det är underbart om jag sjunger...Egentligen så skulle jag sjunga själv men jag fick lite back-up av Stina! :) Jag ville att vi skulle spela upp för lärarna den versionen som vi hade först dvs. när jag spelade gitarr men jag blev nedröstad...Men så kan det vara ibland.

Efter det så åt jag lunch och sedan var det datorkunskap. Vi trashade Södra latins hemsida på wikipedia haha men dom tog bort det :/...

När jag kom hem så gjorde jag lite läxor, franska, ins/så, naturkunskap och lite eos. Sedan åt jag mat, kollade på v.ä.n.n.e.r. och tog en springrunda. Nu har jag kommit in igen, sitter på facebook och ska snart färga Ellens hår. Sedan blir det nog en skiva av rulltårtan min mormor skickade med sist jag var hemma och lite tv sen sängen.

Bye bye äppelpaj (spom skulle vara sjukt gott just nu, med vaniljsås, gammalsags äppelkaka! ÅÅh vad gott! <3)

Långt

Hej!

Idag hade jag ingen franska men jag hade utvecklingssamtal. Hade ont i huvudet en stor del av dagen men det gick över på kvällen. Nu har jag precis beställt hem ett lass med sommarkläder! Olyckligtvis så fanns inte den saken som jag ville ha mest....Får försöka att hitta något liknande på stan.

Nu är klockan ganska mycket. Jag ska upp tidigt imorgon så nu måste jag sova. Imorgon blir det singsong uppspel tror jag och troligtvis ingen tid för bloggning. Jag måste plugga också...

Over and out!

Långt

Hej!

Idag hade jag ingen franska men jag hade utvecklingssamtal. Hade ont i huvudet en stor del av dagen men det gick över på kvällen. Nu har jag precis beställt hem ett lass med sommarkläder! Olyckligtvis så fanns inte den saken osm jag ville ha mest....Får försöka att hitta något liknande på stan.

Nu är klockan ganska mycket. Jag ska upp tidigt imorgon så nu måste jag sova. Imorgon blir det singsong uppspel tror jag och troligtvis ingen tid för bloggning. Jag måste plugga också...

Over and out!

Chill

Hej!

Idag har varit en riktigt lugn dag. Har nästan inte gjort någonting. Spelade piano imorse ett tag, tvättade lite, gjorde lite eos. Sedan på kvällen köpte jag och ellen thaimat. Inte min favorit kanske men det var helt okej. Vi kollade på trassel också :). Nu ska jag snart kolla på en till film, ska kolla med Ellen om hon också vill kolla :P

Imorgon blir det nog lite mer plugg och pianospelande. Men nu först så ska jag plugga lite musikteori, intervaller :/. Lite tråkigt men nyttigt...

Kram! <3

Funny story..

Jag HADE inget utvecklingssamtal idag. Min lärare vabbade (vård av sjukt barn VAB). Så pappa kom upp hit utan anledning...men det gjorde inte så mycket för vi hade en supermysig dag ändå!

Vi möttes i haninge och sedan åkte vi till sickla och åt sen vidare till barkaby. Det blev ingen shopping men det var mysigt att gå runt och kolla. Dagen avslutades med glass @ my place haha :). Så nu vet han hur jag bor och förhoppningsvis hittar han dit nästa gång han kommer :).

Nu har jag kollat lite på vänner...jag ska öppna min nötpåse nu och kolla på några avsnitt till. Orkar inte kolla på film ikväll...

Kramar! <3

Torsdag...

Hej!

Idag har jag träningsvärk, och nu är klockan mycket så jag är trött...Men imorgon är jag nästan ledig :) pappa kommer upp och ska på utvecklingssamtal...men annars är jag helt ledig så det blir sovmorgon!

Idag har jag haft naturkunskap, folk redovisade, långt hål då jag först repade med stina och sedan repade jag själv. Sen hade jag gemu, vi hade nåt test. Jag hade alla rätt förutom ett på det teoretiska, gehöret gick lite sämre. Sedan var det ensemble, jag spelade gitarr. Nästa gång ska jag sola haha sjukt kul så jag ska kolla upp skalan. Jag ska även ev. köra...vi ska också byta instrument ännu en gång så då ska jag sjunga...Lite läskigt. Men det går nog bra. Efter ensemblen så kollade jag lite på en clinic. Väldigt synd att jag inte kunde kolla klart men jag hade ljudteknik...

Våran lärare var i Japan av alla ställen...lite konstigt när jag tänker på det, Japan är ju inte riktigt " The place to be" just nu...Men vi hade vikarie, två killar som förut gått på skolan, för några år sedan. Vi lade på bas och synth som jag spelade in. Det var en rolig lektion! Det var mycket bra vikarier :).

Nu har jag och Ellen kollat film och snart ska jag sussa. Först ska jag dock läsa lite i min bok!

Kram! <3

VÅR!

Hej!

Nu är det vår!

Idag var jag i skolan, hade ännu en superrolig samhälleslektion. Några i klassen var biståndsarbetare och resten var invånare i ett land som dom ville hjälpa. För att vi skulle svara på frågor så skulle dom följa våra seder, för att vi överhuvudtaget skulle säga något så var dom tvugna att ta av sig skorna och sätta sig på bänken (det var inget vi sa utan något dom skulle lista ut själva). Sedan så var vi också lite blyga för främlingar så vi kunde bara svara ja och nej (när dom väl satt på bänken med skorna av annars sa vi ingenting). Vi som folkgrupp ville inte ha deras hjälp. Vi skulle svara ja på vilken fråga som helst om dom kollade oss i ögonen och log när dom frågade. Om dom inte gjorde det så var svaret alltid nej. Det var väldigt kul hur svaren blev någon gång. T.ex.

- Vill ni ha våran hjälp?
-Nej.
-Klarar ni er utan den?
-Nej.

Haha lite kul. Sedan spelade vi lite tv-spel innan gympan (eller jag kollade). Spelade badminton på gympan och hade den bästa uppvärmningen någonsin som leddes av Moa och Emil. Haha vid ett moment så skulle vi hjula ett annat så lade sig Emil på golvet och rullade några meter i hopp om att alla skulle förja efter. Det gjorde vi inte...Haha men det var en superbra uppvärmning och när dom hittade på massa roliga saker så ville man vara med :).

Efter det hade jag eos. Jag orkade inte skriva på uppsatsen så jag gjorde en kostymskiss istället av tyg. Jag klippte och klistrade en kjol, en svart långärmad tröja, en vit t-shirt, ett par slitna byxor och en skinnjacka! Skinnjackan såg dock lite ut som en kavaj så jag skrev bredvid vad allt var.

På engelskan fick vi kolla på Horton! <3

Sedan var det sånguppspel alla var SUPERDUKTIGA ikväll igen! :) <3

På tvärbanan på väg hem så hoppade jag, Albin och David av vid en station för vi ville kolla på en laxtrappa. Albin var lite galen och sprang ut på en cementgrej...Sedan tog vi tvärbanan, jag hoppade av och tog buss. Nu är jag hemma. Om tio minuter börjar Greys Anatomy.

Vilken UNDERBAR dag! Igen!

Kram!! <3<3

Underbart

Hej!

Just nu så regnar det ute och det luktar underbart! Som sommarregn! <3

Har varit på sånguppspel idag där hälften av sångarna sjöng. Det var superfint! Alla var jätteduktiga!

Idag hade jag ins/så, vi hade redovisningar, gemu vi gjorde klart och spelade upp våra låtar. Ensemble, vi spelade...och datorkunskap då vi kollade källor och lite sånt. Det har varit en underbar jag och nu drar jag mig tillbaka med ett äpple och en kopp te!

Kram! <3

ojojoj

Nu har jag inte skrivit sedan i TORSDAGS! Jag är nog inte en så bra bloggare trots allt haha ;).

Jag var hemma i helgen. Mysigt! Sov hos farmor och farfar fredag till lördag och sedan var jag hemma. Kollade även när Johan spelade bandy!

Idag hade jag den bästa samhälleslektionen någonsin! Alla satt vid bord tre eller fyra stycken vid varje. Vi hade en vis plastpåse på mitten av bordet som vi inte fick kolla i. Alla var länder och i påsarna fanns förutsättningarna för våran ekonomi. Vi skulle nämnligen tillverka vissa pappersfiguses med olika former och mått. Dom var tvugna att vara exakta för att gälla. Alla hade olika råvaror, min grupp hade t.ex. mycket papper och ett lim+ 2000kr. Men vi hade ingen penna, linjal eller sax. Det var vi då tvugna att byta till oss genom byteshandel. Det var jättekul! :D

Innan dess hade vi svenska då alla var trötta. Fick på matten veta att jag ligger på mvg :). På franskan så konverserade vi. Pianolektionen gick sådär jag hade ju inte tränat så mycket men nu jäklar! Nu ska jag lära mig den där låten fastän den kanske är svår och jobbig så SKA JAG KLARA DET!!!! Har jag bestämt....

Nu ska jag göra nåt. Kanske spela piano? Sedan blir det en bit av rulltårtan som mormor skickade med! <3

Kram!!<3

RSS 2.0