Party..

Hej!

Idag är jag riiktigt trött. Jag var på en "Rytmusfest" igår. Det var ganska lite folk där men jag hade kul ändå. Kom inte hem förrän halv två och gick inte och lade mig förran klockan tre. Sen vaknade jag av nån anledning vid nio, otippat..och inte så kul. Men nu är jag vaken och mer eller mindre alert. Jag ska ändå bara softa idag. Imorgon börjar temaveckan och på onsdag blir det uppspel. Våran melodifestival. Det kommer att vara så bra! Alla är superduktiga och (mer eller mindre) taggade. Jag taggar i alla fall nästan sönder!!! IIIHH vad kul det ska bliiii!!!!!!!!

Veckan efter är det höstlov, då blir det tandläkare, hårfrisörskan, hem och träffa gamla vänner :). Och så ska jag och min bror köpa godis så som vi gjorde när vi var små. (Jag äter inte godis egentligen men det här känns som något jag måste göra). Vi ska: Åka upp till hemse, ta varsin påse och plocka i lösgodis. Man får ta för max 20 kr och sen ska vi sitta i soffan på kvällen och mysa. Kanske även bråka lite och försöka byta till sig saker. PRECIS som när vi var små! Han verkade dock inte lika taggad som jag, men det ordnar sig nog :).

Nu ska jag nog kliva upp ur sängen. Får se hur jag orkar anstränga mig med mat idag. Det blir nog köttbullar. Imorgon däremot så blir det nog till att laga rejält med kyckling så jag kan ha med och äta innan Melodifestivalen på onsdag. Det blir mys!

Kram kram alla fina människor!!! <3

POST!

Hej!

Idag knackade det på dörren och jag fick post! Lite bilder från farmor och tidningar med min insändare från pappa :). Korten ska helt klart upp på väggen! Härligt med lite post!

I helgen var jag med Stina på landet, och därför har jag inte skrivit nåt. Ikväll så ska jag försöka göra slut på mina rotfrukter och göra en käserösti. En slagt potatiskaka men jag tänker även lägga i morot och nån annan skum rotfrukt som jag köpte :).

Måste gå. Är hungrig!

Bye bye

Sofia Lärkfors Ågren

Kollar in min blogg just nu!!!!

Good news keep on coming

Hej!

Jag har jättegoda nyheter. Jag ska göra en lista:

 • Dom har hittat Dannes kropp! Det är ganska säkert, en stor lättnad för alla. Hans familj, och alla som kände honom. Tanken på att hans kropp legat i kallt vatten och flutit runt har länge varit en skavande glasbit som vägrat lämna mig. Men nu är han alltså funnen! (jag är inte 100% men hans syster skrev det på facebook och hon borde ju ha koll..)
 • Båda uppspelen i veckan gick bra, spelade lite fel i trosdags på uppspelet. Vid ett tillfälle kom ett slags blåvitt ljus på mina noter och dom blev genomskinliga, då fick jag nästan lite panik, men det löste sig. Jag klarade även av introt, solot och outrot! Stolt cheey.
 • Jag fick väldigt många komplimanger över "min" kjol i fredags. En röd, lång, plisserad kjol som egentligen tillhör min farmor. Den blev mycket beundrad!
 • Jag höll mitt tal och det gick också bra! Var lite nervös först men sen kom jag in i det och då gick det bra.
 • Samma tal, med viss justeringar, skickade jag in till gotlandtidningarna GA och GT. Det blev publicerat! Troligtvis i båda tidningarna OCH på helagotland.se! Det var tydligen en halv sida i tidningen idag! Det är visserligen en ganska liten tidning, och det var ju bara en insändare troligtvis så trycks 99% av allt dom får in. Men ÄNDÅ! Fett coolt att bli publicerad. En av alla saker man ska göra innan man dör som jag kan pricka av från listan, nu är det bara typ en miljon saker kvar haha :).
 • Jag fick jättemycket beröm på sången (igen).
 • Jag och en kille som heter David ska kanske göra en låt på Öppen scen och då ska jag SJUNGA! På scenen! Läskigt men roligt.
 • Jag fick SPELA på ensemblen! Det har hitintills varit nån ton jag spelat på en hel låt (eftersom att vi är två pinister, lite tråkigt men ifredags var inte den andra där..). Det var ackord OCH brassljud! N.I.C.E!
 • Scemu låten till melodifestivalen är nästan klar, och den är jättebra! Alla i min grupp är taggade och nån dag nu ska vi ut på stan och köpa löshår haha!
 • Den här helgen så ska Johan hjälpa mig att ladda ner wordfeud! (ett slags alfapet på mobilen).
Det var väl det jag kunde komma på, bara sådär. Det känns som att saker vänder nu. Skolan börjar återgå till det vanliga även om det alltid kommer vara en saknad kvar och ett litet sår i allas hjärtan. Det enda som drar ner allting nu är:

 • Jag har mitt engeldskatal kvar.
 • Jag är nervös för vad jag ska få för resultat på historiaprovet.
 • Mitt te håller på att ta slut.
 • Jag måste tvätta, och gå ut med soporna.
 • Jag är liite rädd för att det ska sitta en spindel nånstans när jag går in på toaletten.
 • Jag saknar min familj litegrann...
Men annars flyter allt på! Nu hoppas jag att jag har tagit igen lite på min långa frånvaro på bloggen. Förhoppningsvis så blir det lite mer skrivande i framtiden.

Kram! :)

Till Fanny

För att du inte ska bli besviken nästa gång du går in och kollar mina uppdateringar så skriver jag lite snabbt nu.

JAG ÄR JÄTTENERVÖS! Hade konsert igår, gick bra och var inte så jättenervös. Men på torsdag ska jag kompa Stina på sånguppspelet, helt själv. Inte ett jättesvårt komp men om jag börjar darra så lär det bli svårt...

nervös, nervös, nervös, nerför, nersöv.....

RSS 2.0