Pannkakor!

Hej!

Det blev inga skor eller kofta. Jag hittade dock två par strumpbyxor som jag köpte och efter ett besök på ica åkte jag hem. Det är jobbigt att gå i affärer...Om man inte har någon med sig.

Jag vill laga pannkakor för jag är hungrig. Köket är upptaget. bland vill man verkligen ha ett eget kök! Vill ha pannkakor nu!

Nu ska jag...vänta på att få komma in i köket. Undrar vad jag ska hitta på.

Kram <3

kort ifrån i somras :) <3 på midsommarafton faktiskt och nej, det är inte ett kors utan våran hemmasnickrade midsommarstång. Vi gjorde den med en rostig yxa och en spik så jag tycker att vi var duktiga haha :)

bjnljkbgcg

Hej!
Nu sitter jag i datorsalen och väntar på att min lektion ska börja. Börjar tjugo över tror jag. Ska köpa skor och kofta idag :) om den inte kostar för mycket, koftan alltså.
Nu har jag gjort ett totalt onödigt inlägg. Jag spelade blues på ensemble. Gemu prover var jättelätt, det kan leda till onödiga slarvfel...
Nu ska jag gå. Hejdå

Måste plugga!

Hej!

Slutade skolan sent. Måste plugga och sova! Hade glömt göra datorkunskapen så den får jag göra imorgon på bussen eller något...Skulle egentligen läst samhälle ikväll också. Men jag får skjuta lite på det. Kan läsa imorgon på bussen på väg hem. Det är till fredag så jag lkarar mig :). Gemu prov imorgon.

Gjorde matteprov idag. Det kändes ganska bra. Fick tillbaka svenska recenssionen, vg. Ville ha mvg som vanligt haha men jaja. Nu vet jag vad jag gjorde för fel och kan ändra på det till nästa gång.

Nu ska jag plugga vidare!!

Kram och godnatt! <3

p.s. Fick en hjärtatack nyss när min dator lade av men efter ett paniksamtal med min pappa så fick jag igång den igen haha d.s.

Imorgon ska jag köpa skor och en kofta. Det blir kanske att kolla lite på julklappar också :).

Tillbaka i Stockholm

Hej!

Det gungade sjukt mycket på båten och jag fick ont i huvudet. Det ledde till att man fick köpa väldigt dyr alvedon. Eller jag vet inte vad alvedon kostar i vanliga fall så det kanske inte var dyrt.

Nu har jag kollat på matten, jag ska ännu bädda i sängen så jag ska nog ta tag i det. Imorgon är det skola. Idag pysslade jag hos farmor och farfar. Kusinerna och pappa var där. Vi bakade bl.a. pepparkakor så nu luktar mitt hår pepparkaka, men det har jag ingenting emot haha :).

Kram!!<3

Finaste bilderna på dom finaste människorna!

Hej!

Såg precis att Moa (som sitter bredvid mig) hade lagt upp lite fina bilder på dårarna inklusive mig :D <3.

Här hittar ni bilderna!

Uppspel!

Hej!

Idag var det kvällsuppspel för ensemblen! Jag var nästan inte alls nervös när jag gick upp på scenen. Okej då lite nervös var jag men långt ifrån vad det varit tidigare! Det gick jättebra förutom att jag inte riktigt hörde pianot men trummisen hade hört och sa att det lät bra :D. Jag skskade bara lite efteråt också! Otroligt framsteg! Alla var verkligen duktiga och jag blir så stolt över att vara deras klasskamrat/skolkamrat och att gå på skolan som har så många duktiga elever och lärare.

Nu ska jag skriva klart min bokrecensin som ska vara inlämnad imorgon!

Kram!

Onsdag

Hej!

Skriver inte mycket idag. Jag har varit i skolan. Det är jättemycket snö här! Och väldigt mycket is, jag halkade på vägen hem men slog mig som tur var inte. Det är skitkallt!

Dansade på gympan idag med :). Men jag fick fortfarande vara förare, det är jättesvårt! Jag hade Eos också och fick kolla på några riktigt fina uppspel av forumteater. Det var sjukt kul! Jag spelade upp förra gången så det var bara att kolla den här gången. Vi hade samhälle, kollade på film eller dokumentär om Fox news som säger sig vara någonting och balanced. Vilket dom tydligen inte var för dom smutskastade den som var emot George Bush och sa bara saker som framställde honom i god dager.

Mat var macaroner och köttbullar. Gott! :D. På eos med Jesper dvs. bild-delen av eos så fick vi analysera filmer och han berättade vissa saker som man inte tänker på men som finns i nästan alla filmer. Det var väldigt intressant. På engelskan så gjorde vi grammatikövningar.

Nu ska jag göra gemu, svenska, matte...undrar om det var något mer? Men jaja jag ska äta också.

Ikväll är det Greys Anatomy :D <3

Kram!!<3

Nu är det vinter!

Hej!

Här blåser det, snöar och är allmänt kallt, isigt och ruggigt. Det är alltså vinter. Kan väl vara mysigt, men inte när man har kalla skor. Måste byta när jag kommer hem igen. Eller köpa nya, men jag kollar hemma först!

Idag så hade vi instrument/sång. Vi gick igenom hur man kopplade synthar förr i tiden och så gick vi igenom färgningar. Dvs. Ackord med sjuor osv. Sen blev det brandövning på mitt hål. Sprang ut i trekvartsärmad tunika och strumpbyxor. Mysigt! Nej, kanske inte.Sjukt kallt! När vi äntligen fick gå in igen så var mitt hål nästan slut. Så jag hann inte plugga!

Sen hade jag GeMu vi ska ha prov n'sta vecka så vi fick lite övningspapper. Det är bra men jag behöver egentligen bara träna mest på intervaller och det har jag gjort lite nu sen jag kom hem. Efter Gemun var det ensemble. Det gick jättebra! Idéerna bara flög omkring och nu har vi fixat våran låt! Uppspel på torsdag kväll gaah! Nervöst!

Efter Ensemblen så var det daorkunskap. Vi gick igenom lagen: upphovsrätt. Det var mest basic saker och sedan fick vi sluta lite tidigt :). Jag sprang iväg till bussen. Eller, jag mer halkade iväg till bussen för det var typ en cm is på gatan hela vägen. Det hade snöat/regnat på morgonen och nu frös det..ingen bra blandning om du frågar mig. Jag kom precis samtidigt som bussen så det var snyggt timing och jag slapp stå och frysa! Det fick jag dock göra i trollbäcken för jag ville inte gå hem på isen, det kändes bara som att jag skulle halka och det kändes lite onödigt.

Nu är jag jättehungrig och jobbar med matten. Jag har tränat arm-, mage- och ryggmusklerna idag. Ska träna lite till tror jag men mina magmuskler är redan mos så jag kanske satsar mer på det andra idag. Det blev ingen kondition eftersom att man kan knappt gå ute.

Nu ska jag fortsätta med min matte och skriva klart min bokrecenssion. Jag tror att den är klar men jag är inte säker. Jag måste kolla igenom någon gång till. Sen har jag ju som kära intervallerna kvar. Jag är jättehungrig också men jag och Ellen ska laga mat när hon kommer hem..När nu det blir :/

Kram!!

8,5 men tekniskt sett 9,5!

Hej!

Ännu en glad nyhet! Jag fick 8,5 på senaste franska provet! Av tio! och en av uppgifterna såg jag direkt att jag jgort fel. Det var väldigt slarvigt gjort. Men ändå! Jag känner att jag börjar få tillbaka mina "franska skills" haha ;).

Idag var jag tvungen att gå upp klockan fem i sex istället för halv åtta. Det sved och det var tre minusgrader när jag gick hemifrån. Jag var först på en föreläsning som två skivproducenter höll i. En som jobbade för ett stort internationellt företag och en osm jobbade på ett mindre internationellt. Det var intressant men jag somnade nästan ändå. Så trött var jag!

När det var slut så kom man ut i friska luften och vaknade till lite. Min klass skulle på en föreläsning till om film och sånt. Inte om hur man gör en film utan mer om hur man förmedlar ett budskap osv. Det var jätteintressant! Men tyvärr höll jag nästan på att somna där med. Efter det fick vi i alla fall lunch så då vaknade man till lite och fick nya krafter till matten och franskan. Lunchen var jättegod! Jag blandade lite av varje själv så det blev: Chicken nuggets med sesamfrön på, ris med soya och gurka! Kanske inte världens nyttigaste men gott var det!

Dom sista två lektionerna gick snabbt och rätt vad det var så var man på bussen på väg hem. Nu är jag hemma och ska snart äta. Jag har nasslat en chokladboll och tänker nog nassla en till. Om maten inte är klar nu, får gå och kolla.

Kram!!<3

Simmning

Hej!

Idag har jag varit och simmat! Jag och Ellen åkte till Eriksdalsbadet. Det var jobbigt att simma. Jag är sjukt otränad men jag lyckades ändå simma ca. 350m på fyrtio minuter eller nåt. Efter en timme så bestämde vi oss för att vi var färdiga. Det var mycket folk på äventyrsbadet så vi orkade inte gå in dit och man kan ju inte simma i en evighet!

På väg därifrån så köpte ellen glass och jag en kärleksmumsbit för att återställa alla kalorier vi förlorat haha. Vi köpte också ingredienser för att kunna baka kolakakor men det blev inga kolakakor, det blev chokladbollar istället!

Nu kollar vi på film, imorgon börjar jag halv nio! Fastän det är måndag :/. Sen ska jag till nåt ställe på filmföreläsning elr nåt och jag vet inte om jag hittar dit...så jag får försöka hoppa på någon och förja efter honom eller henne. Nu ska jag göra franskaläxan och fortsätta att kolla på filmen.

JUST DET! Skolfotona kom idag! Man var inte riktigt lika snygg som man kände sig...men jaja nu är det bara att välja bild!

Kram!!<3

Andreas Carlsson

Hej!

Nu läser jag en bok om Andreas Carlsson som jag lånat av Ellen. Bara för att ha någonting att göra. Jag tränade lite till också. Mest rygg och mage men lite armar och pyttelite ben också. Jag vågar inte riktigt göra så mycket för att träna bröstet.

Imorgon ska jag och Ellen simma! Ska bli jättekul och skönt. Det var säkert ett år sedan jag simmade i en pool. Hmm, ja kanske det var det, eller i alla fall sen innan sommaren. Kanske hade vi simmning/livräddning på vårterminen i nian? I vilket fall så ska det bli roligt!

Ikväll ska jag nog kolla på tv alternativt läsa och käka chips. Jag ska äta mat snart också om en timme eller nåt. Macaroner och köttfärsås från frysen :). Men det blir bra. Längtar efter tacos, det var så länge sedan jag åt det nu. Eller okej då, typ två veckor men ändå! Hoppas att man får lite sånt när man kommer hem. Jag är för övrigt också sugen på att baka kakor. Men med nästan inga ingredienser och begränsad tillgång till kök så får det vänta till någon annan stund.  

Nu ska jag, läsa?

Trevlig helg everyone ;).<3

p.s. det hände något kul igår. Min mamma sms:ade och frågade om det fanns nåt matställe på gullmars. Då kände man sig verkligen som en stockholmare haha. Fast det klart att hon frågar, jag är ju där nästan en gång i veckan, ibland mer ibland mindre. Beror på. Ja, det var det roliga, jag tyckte i alla fall att det var kul haha...d.s.

Scones!!

Hej!

När jag vaknade i morse och gick upp så stod det en assiett på min plats med servetter på (såg det ut som). Ovanpå låg det en lapp: "God morgon Matilda & Ellen Här är frukostscones till er." Gulligt va? Under servetterna låg det två scones och dom var fortfarande varma! Mys!

Jag har inte gjort så mycket sedan dess, spelat lite piano. Det blir nog ingen tripp till stan för min del idag. Fanns ingen som kunde följa med. Så jag får vänta lite, man var väl kanske lite tidigt ute ändå.

Jag vill läsa Harry Potter! Typ igår! Men nu kan jag inte läsa över huvud taget, jag har inte så många sidor kvar i min bok och jag måste ha något att läsa på båten på fredag. Jag tror att jag blir galen snart. Vad ska man annars göra? När man har tråkigt alltså.

Igår så gjorde jag mitt första styrkepass. Jag vet inte om jag sagt det men jag och Ellen har slagit vad. Vi ska genomföra våra styrketräningspass som vi skrev om på gympan. I en månad. Det blir ca. två gånger i veckan med styrketräning och helst ska man väl klämma in något konditionspass någonstans. Vi får se hur det går, jag kommer troligtvis ha konstant träningsvärk. Men jag behöver lite muskler så det är ju bra haha. Så nu kommer jag att ha idrott fyra gånger i veckan. Ungefär. Jag funderar också på att börja dansa. Men det får bli efter jul. Jag har ju aldrig dansat och det skulle vara jättekul att börja!

Nu ska jag fortsätta att ha lagom tråkigt. Tror jag. Men jag är inloggad på facebook, kanske nån osm också är sugen på att gå på stan loggar in ;). Haha men vet aldrig!

Kram!!<3

Fredag!!

Hej!

Nu är det fredag. Jag fick sovmorgon imorse och vaknade utvilad och glad. Jag har varit glad hela dagen sedan dess. Nästan i alla fall. Några riktigt bråkiga ungar satt nästan bredvis mig på bussen. Det är sånt man kan bli riktigt irriterad på. Men jag gick av efter tre stationer så det var bra.

Jag hade som sagt sovmorgon. I en timme! Så jag gick upp vid sju idag, hade då sovit som en stock hela natten. Jag märkte inte ens när Ellen gick och lade sig. Jag började med engelska. Vi fick tillbaka våra oförberedda prov i grammatik. Jag hade lite fel här och där. Vissa såg jag direkt vad som var fel och det är ju bra för då kan jag ju det egentligen. Vi gick igenom provet på lektionen så det var soft. Sen var det svenska. Vi skulle skriva på våra bokrecensioner. Jag är nästan klar så jag finslipade lite, tog bort vissa saker och skrev till andra. Sen var det lunch. Åt lunch med Elise och några från 1a.

Efter lunch var det franska. Vi pratade lite om vårat nya projekt: skriva en redovisning om en fransktalande artist. Jag ska jobba med Erik. Vi har fram till jul på oss så idag så bestämde vi bara vem vi skulle redovisa om. Jag minns inte vad hon hette men Erik kännde igen nån av hennes låtar och tyckte att hon var jättebra. Jag tyckte också att hon var duktig så vi tog henne. Vi hade prov på verben också. Det kändes för en gångs skull ganska bra även om jag inte pluggat så mycket. Hoppas att det gick bra också!

Sist var matten. Vi gick också igenom ett gammalt prov som vi jobbade med förra lektionen. Det var också soft för man hade ju redan rätt svar (eller alla hade kanske inte det men jag hade det, man fick välja vilka tal man skulle räkna och han tog inte upp alla).

Vi fick sluta fem minuter tidigare och glatt sprang jag iväg till bussen! Sen vet ni ju vad som hände för det har jag ju sagt haha!

Nu ska jag ta min sista riskaka med ostsmak och ett äpple tror jag. Kvällsmat blir nog varma koppen och kanske nån köttbulle. Vi får se :D

Kram!!<3

Datorsalen

Hej!
Nu sitter jag i datorsalen och väntar på att min lektion i ljudteknik ska börja. Jag har precis haft ensemble. Kul, som vanligt! :) Jag har också haft gemu, sådär för jag suger på intervaller och var tvungen att typ jobba på det och det var inte så kul. Man känner sig bara dålig.
Innan dess hade jag hål. Det betyder att jag skulle pluggat franska men istället så satte jag mig i ett pianorum och spelade i en timme ungefär. Mysigt! <3
Först på morgonen hade jag kör med vikarie. Det var okej men hon hade inte fått veta att hon skulle vara vikarie förräns några timmar innan så det blev lite rörigt. Sen hade vi gympa och dansade lindy hop!! Sjukt kul! :D
Jag och Ellen har slagit vad om att vi ska göra våra träningsprogram som vi designat till gympan. I en månad! Får se hur det går men man vill ju inte förlora ;)
Kan kanske inte blogga senare för jag måste verkligen plugga franska men nu har jag ju skrivit lite ändå :D. Smart va?
Nu kommer nog min lärare snart, tror jag.
Kram!!<3
Det vi dansade idag. Vi tog dock bort alla delar när man kastar runt tjejen, eller killen haha :)

Rugby!

Hej!

Idag spelade vi rugby på gympan. Det var jättekul! Killarna sprang och skrek. Det gjorde tjejerna också men inte lika aggresivt haha. Jag själv gjorde väl kanske inte så jättemycket just under matcherna. Jag passade lite och sådär och fick föra första kastet. Alltså när man passar bakåt genom att kasta bollen mellan benen och så står nån bakom och fångar. Det var jättekul! Jag skulle nån gång försöka putta undan David...Det gick sådär, jag missbedömde avstånd och fart så jag typ tacklade honom lite halvt. Men kan är lite större än mina 1.60,5m över havet. Så det var jag som flög iväg och han påverkades typ inte. Han blev typ jätteorolig att jag skadat mig haha. Då sa jag att jag tål väl lit emer än så i alla fall!

Jag och Moa gjorde klart nyland! Det var jätteskönt. Hoppas att vi får bra betyg också. Vi har jobbat jättehårt med det. Jag hoppas att vi inte missat nåt. Sen hade jag EOS Jättekul! Lotta (dramaläraren) var på kurs eller nåt så vi hade Beate som varit med innan också. Vi hade uppspel och det var jättekul! Jag var Fia. En tjej som egentligen var bråkmakare men som aldrig fick skulden. Jag skulle kasta ett sudd på läraren dvs. Stina. Tyvärr hade vi tränat på ungefär två meters avstånd. När hon sedan befann sig på tio meters avstång så missade jag ganska rejält haha! Men jag lyckades träffa white boarden så det blev ju nästan samma sak ändå!

På bilden fick vi se en jättehemsk film om en krigsfotograf. Eller det var väl en dokumentär. Det var bilder på vad han upplevt och så berättade han om allting.

Sist var engelskan. Oförberett prov. Tack! Det var med grammatik. Jag vet inte hur det gick för vissa förstod jag inte vad dom ville att man skulle svara på. Så vi får se! Man fick sluta när man var klar så jag tog en tidigare buss hem. Sedan lagade jag och Ellen mat.

Nu ska jag göra klart min jympa-uppsats. Den ska vara inne imorgon. Men jag har bara lite kvar. Ikväll är det greys anatomy!!!

Kram!!<3

Ledig!

Hej!

Idag är jag ledig, men mycket plugg måste göras. Först ska vi till ica maxi så jag ska börja göra i ordning mig. Fört måste vi checka lite saker och jag måste fylla i mina utvecklingsamtals papper för jag hinner inte hem emellan. Måste fixa nåt att äta också.

Nu ska jag fixa och trixa!

Kram!<3

Vg+!!!

Hej!

Idag så var jag i skolan. Jag hade först pianolektion, det gick bra. Vi gick igenom lite mål och vad jag skulle träna på osv. Efter lektionen så gick jag direkt till ett pianorum och spelade i ca. en halvtimme till (lite mer kanske). Jag satte introt efter det att jag nötat i en kvart eller något. Sen spelade jag lite annat och vips så var min tid slut. Gick otroligt snabbt!

Jag träffade Agnes och vi gick och käkade. Hon hade med sig Felix och vi satte oss vid Samuel. Efter ett tag så kom det fler människor och rätt som det var satt vi typ tio pers runt ett litet runt bord byggt för fem haha! Efter lunchen hade jag svenska. Vi var i en datorsal för att vi skulle kunna skriva på våra recensioner. Det gick väl ganska bra..fast jag satt fast ett bra tag och allt jag skrev blev dåligt. Till slut så lyckades jag knåpa ihop en och en halv sida, det var väl godtagbart. Efter svenskan hade vi samhälle. Jag och Moa jobbade lite och hon lade också över videos till min sida på skolans datorer :). Sen köpte vi macka!

Det var första gången jag åt en sån grillad macka i skolan. Jag åt en med slami och brieost. Den var ganska god men jag måste säga att dom ser godare ut än vad dom faktiskt var. Nästa matte! Gick väl bra, vi hade vikarie så vi flummade lite men jobbade också!

Sist men inte minst, franska. Vi gick igenom lite verb (dom vi har till på fredag). Sen fick vi jobba med något gramatikpapper samtidigt som vi fick tillbaka våra dikter eller berättelser osm vi skrivit. Han ropade upp mig efter ett tag och jag gick fram, beredd på ett G som vanligt. Han hade typ två saker att anmärka på och sen frågade han om jag ville ha ett betyg på den. Jag ska självklart ja. Då sa han VG+!!!!! Fatta vad glad jag blev!!

Det gjorde resten av min dag! När vi kom hem åt vi pannkakor, med sirap. Intressant blandning. Och kollade på film som faktiskt handlade om en bloggare. Men hon bloggade om mat!

Imorgon är vi lediga och ska till ett väldigt roligt ställe! Kan ni gissa vilket? Jo, ica maxi såklart. Men också till ÖoB Vi (eller jag) vill ha en adventsljustake av något slag. Kanske blir det med värmeljus för jag gillar inte riktigt långa ljus, det känns ostabilt. jag ska på utvecklingssamtal också. Vi får se hur det går!

Nu ska jag...göra något.

Kram!!<3<3

Skola

Hej!

Imorgon är det skola som vanligt. Upptäckte precis att det är typ fyra veckor och två dagar till jag har jullov. Sjukt hur fort det har gått!

Det blev lite läxor gjorda idag ändå. Jag är nästan klar med styrkeprofil-grejen från gympan. Jag måste ännu kolla igenom och se att jag fått med allt bara. Den var sjukt jobbig! tog typ hela dagen. Okej då, jag jobbade inte aktivt hela tiden men jag satt säkert med den i två och en halv till tre timmar! Sjukt ju!

Nu ska jag sova tror jag. Jag och ellen såg på världens sorgligaste film förut. Typ den endza filmen någonsin som jag gråtit till. Förutom Titanic men den är ju ett undantag för alla gråter till titanic. Men ska jag vara ärlig så tror jag att alla gråter till den här filmen också.

På tisdag har jag utvecklingssamtal. Läskigt! Jag undrar när vi börjar skolan sen efter lovet. Det måste jag komma ihåg att fråga om! Jäklar! kom på att jag inte fyllt i utvecklingssamtals papprena. Undrar vart dom är, nej nu blir det till att leta!

Kram!!<3

Läxdax!

Hej!

Nu ska jag plugga. Jag kom bara på en kul sak som hände igår. Jag skulleborsta året efter jag duschat. Så jag tar fram min kam och börjar borsta. Jag märker att jag har en tova så jag börjar jobba på den (nedifrån och uppåt som jag har fått lärt mig). Jag tar lite i taget, men helt plötsligt står jag med kammens handtag i handen och själva kam-delen sitter kvar i håret haha. Som i nån halvdålig komedi! Det var inte nån tunn liten borste heller uten en ganska tjock kam av hårdplast! My hair is magical! Haha lite kul.

Nu har jag sagt det. Jag kollade lägenheter nu på morgonen. Jag har länkat till mamma och så får hon säga vad hon tycker. Jag hoppas att vi hittar nåt. Alltså jag bor ju bra där jag är nu, men man saknar kök och ett eget rum. Men det löser sig!

Nu blir det läxor x1000. Börjar nog med piano :).

Kram!!<3

Bilder!

Hej!

Jag kom på att det var vääääldigt länge sedan som jag lade in bilder. Det ska vi ändra på så här kommer ett gäng!


En mycket poserande Seth!

Cowboy/Dansbands paret nr.1 haha ;)

Kissemissen i Fannys hängselbyxor!

Någonting jag hittade på pendeln idag! :O

Avslutar med en bild på sötaste Madicken!!

Harry potter och Madicken!

Hej!

Igår (fredags) hade vi Harry Potter-marathon (mycket marathon nuförtiden haha). Den här gången så var det tre tjejer som kom hem till mig och Ellen! Väldigt mysigt och kul! Jag somnade dock i mitten av den femte filmen. Då var väl klockan fyra eller fem. Så jag dygnade inte. Jag missade med ungefär en till en och en halv timme.

Vi sov ganska länge trots alla alarm som gick igång. Jag gick upp vid elva och duschade. Sedan gick jag in och väckte dom andra mohahaha. Nejdå, Gabbi var vaken och dom andra följde med av fri vilja :). Vi käkade frukost och sen var jag tvungen att springa till bussen för jag skulle ut till Marie-Louise och Stefan för att träffa mormor som var uppe för att hämta deras nya hundvalp Madicken. Det var mysigt, vi fikade och spelade wii. Mormor är en riktig hejare på bowling hon ägde ut mina kusiner fastän dom spelat mer (det kanske till och med var hennes första gång).

Jag var kvar där ett tag och sedan liftade jag med Jessica hem. Hon släppte av mig vid ica för jag skulle handla och sedan lyckades jag ta en buss sista biten hem. Nu har jag precis sett på Harry Potter fem (från den delen där jag somnade). Jag ska snart se på sexan också men först blir det pianoläxa. Imorgon är min pluggdag. Då ska jag plugga så att det bara smäller om det! Men nu ska jag mysa och ladda upp!

Kram!!<3

Plankning!!

Jag suger på plankning! Måste träna!!!
Sitter just nu i datorsalen. Har fått lite hjälp med plankningen. Jag hade inte helt fel i alla fall! Sen transponerade jag viva la vida till fyra andra tonarter för jag visste inte vilken vi ska ha den i. Snart har jag gemu (om ca. 50minuter. Snart 40 min)
Nu ska jag, göra nåt. Kanska kolla in logic :)
Kram!!<3
p.s. det här är mitt 200:ade inlägg. Collt va?! d.s.

Onsdag

Hej!

Idag har jag varit i skolan. Det var bra som vanligt. Jag hade samhälle klockan nio till tio. Sedan var det ingen gympa så jag hade hål/lunch till 12:55. Jag skulle gjort läxor men jag och Moa jobbade lite på nyland istället (vilket i och för sig är läxor men jaja) sen så gjorde jag klart min eos-uppgift som skulle vara inlämnad idag, åt lunch och dampade loss med David och Simon i ett basrum. Fast det fanns ett piano där...såklart!

Eos! Det gick fort vi delade in oss i grupper och skulle jobba med forumteater som vi ska spela upp nästa vecka. Jag var med i en grupp som har könsdiskriminering i skolan som tema. Det ska bli kul! Vi gjorde klokt först men efter ett tag så blev vi väldigt flummiga vilket ledde till att jag skrattade så att jag grät. Sen bilden. Vi lämnade in våra uppgifter och sen så pratade vi om bilder och hur man tolkar olika saker på bilder. Jätte intressant! Jag älskar när Jesper pratar om sånt! Sen var det engelska. Vi jobbade med grammatik men på ett ganska roligt sätt måste jag säga. Det gick snabbt och sen halkade jag iväg till bussen (det är jättehalt typ is överallt!). På vägen hem så var det en sånglärare som tog samma buss som jag så vi pratade lite. Det visade sig att hon bodde ganska nära mig. Det hade jag ingen aning om.

Nu har jag ätit gröt och knäckemacka samt pratat med Fanny. Nu ska jag göra ensembleläxan. Ska kunna en låt som jag knappt lyssnat på till imorgon. Lycka till Matilda!

Kram!!<3

hemma

Hej!

Idag var jag hemma från skolan. Jag var fortfarande förkyld och hade svårt att sova så jag vaknade med huvudvärk. Den gick som tur var bort efter några timmar av sömn. Sen har jag nästan inte gjort något. Jag har gjort lite läxor såklart...men inte mycket. Jag tog det lungt idag så är jag kanske frisk imorgon. Det är faktiskt skillnad från igår! T.ex. så kan jag smaka saker nu, andas genom näsan utan nässpray och framför allt! Jag kan höra på mitt högra öra igen! Hallelujah! Jag var nästan rädd att jag hade blivit döv där ett tag. Det är inte helt okej men locket är nästan borta. Mitt halsont är också borta!  En natt med mycket sömn och sen är jag nog frisk! Hoppas jag.

Jag har fått reda på vad biljetter till körkonserten kostar. Det är 50 kr för vuxna 20 för barn mellan 12 och 18 och gratis för barn under tolv! Riktigt bra priser om du frågar mig.

Nu ska jag, hmm. Jag ska nog göra nån läxa känns det som. Kanske gympaläxan (skriftlig såklart, man ska inte gympa när man är förkyld).

Idag ska jag försöka att gå och lägga mig runt åtta. Igår gick jag och lade mig vid nio, vilket är tidigt. Men idag så tar jag det ett snäpp tidigare. Nu ska jag bli frisk!

Kram!!<3

p.s. Stockholm är åter igen täckt av ett tunt lager med snö. Men det snöar fortfarande så det kommer att bli ett tjockt lager...Det har snöat sedan klockan, ja, runt ett kanske? Men förut var det för milt för att det skulle kunna lägga sig. Nu är det ,enligt min mobil, nollgradigt. Det betyder blötsnö, men ändå snö. d.s.

p.s.2. Jag får dementera lite direkt. Jag ställde mig just upp på min konstorsstol på hjul, med risk för livet, och jag måste säga att lagret av snö redan är tjockt! d.s.2.

Hej!

Nu har jag varit jättedålig på att lägga in på lovet. Och det kommer inte att bli bättre nu. Jag måste sova för jag är fortfarande lite sjuk. Ska bara ringa en snabbis till mamma först :D. Om hon inte jobbar, det vet jag inte.

Dagen har varit jättebra! Men jag var trött. Jag skrev en fantastiskt fin dikt på franskan!

Nu ska jag gå...hejdå puss ha det bäst! <3

p.s. Imorgon ska jag nog till det drygaste stället i stockholm. Kan ni gissa vart? Jo, ica maxi.....d.s.

sjuk

Hej!

Som vanligt blir jag sjuk vid helt fel tillfällen. Så ja, jag är sjuk. Fast inte så mycket idag. Igår hade jag 38,2 i feber men idag hade jag bara lite ca. 37,5. Jag har också lite ont i halsen och är lite snuvig. Typiskt. Meen nu ska jag sluta att beklaga mig!

Jag har inte gjort så mycket igår och idag. Läst mest och nu kollar jag på tv. Så det finns inte så mycket att skriva om haha. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra imorgon, eller på lördag (förutom lördagsmys med familjen såklart!).

Nu ska jag fortsätta kolla på tv och läsa.

Kram!<3


Fanny här!

Hej!

Fanny är här. Idag har jag fikat med moa, fanny och josefine. Tobie var också med på ett hörn. Jag var på filmkväll hos moa på söndag till måndag. Där var nästan alla dårar: moa, jag, fanny, josefine, tobie och elias. Vi var utklädda! :D Ska inte skriva så mycket nu...sorry :)

Imorgon ska jag bl.a. till banken :D ska fixa så jag kan ringa och få saldo :)

Kram!!

RSS 2.0