Slutet

Nu har jag haft mitt sista seminarium för året. Jag förstår inte att det redan gått ett år, det har hänt så otroligt mycket men det har också gått otroligt fort. Skolan är inte riktigt slut än, har en slutuppgift kvar att lämna in.

Övrigt så spurtar dagarna förbi, snart ska jag till Gotland för att spendera sommaren där. Jag har några småresor som jag vill åka på i sommar så jag hoppas att det kan planeras in runt mitt schema. Skulle vara skönt att ha lite paus i jobbet.

Bilder är fortfarande på väg, kommer snart.

Kram!

Absolut Gotland

Hej!

Helgen har varit helt fantastisk. Jag har träffat både nya och gamla studentvänner från olika ställen i Sverige, lekt massa roliga lekar, lufsat omkring i Visby i Oven och träffat min syster, pappa, mamma och Farmor&Farfar.

En helt fantastisk helg! Igår pluggade jag, det gör jag fortfarande, men det blev bara en mindre paus nu för att blogga lite.

Ikväll blir det kanske pluggmaraton, jag är nästan klar så jag är inte säker på att jag kommer att gå på det. Det är "tunntömmningsveckan" den här veckan, därför satsar alla på att bli klara med plugget så snart som möjligt så att man kan gå på de andra föreningarnas studentpubar senare i veckan.

Nu: Plugg.

Kram!

Massvis

Hej!
 
Nu har det hänt massvis med saker.
 
Igår vad det Hogwartssittning på PubenPuben och i lördags var det Dammiddag. Det var väldigt roligt alltihop. Dessvärre börjar jag bli lite sjuk och det får jag INTE bli. Det är AG (Absolut Gotland) nästa vecka och det måste jag åka på, har ju taggat hela året! Praktiskt taget ända sedan jag var ett litet barn och såg studenter lufsa runt i Ove i Visby!
 
Därför har jag och Natalie en "sjukdag" idag där vi inte ska göra någonting alls. Vi ska sy på ove, kolla på film och ta det lugnt, minns inte när jag gjorde något sådant sist!
 
Bilder från påsk, valborg, herrmiddag, jobb på Baracken, pickning med eldshow, gävles vackra väder mm.
 
 

RSS 2.0