Långhelg!

Hej!
Min helg varade från fredag till måndag (tisdag). På måndagen så sov jag hos Stina, det var jattemysigt. Men dagen efter var man väldigt tröt (somnade nästan på historian). Sedan köpte jag en cola innan sånguppspelet och sen var jag alert igen! Det var superkul med sånguppspel. Jag spelade för Sofia och Stina och båda fick mycket beröm! Jag är mycket stolt över båda! <3
På vägen hem så var det ett uppehåll i trafiken mellan 20.52 och tio minuter framåt så vi tänkte att vi skulle åk till liljeholmen och sen vänta där. Men det stod inte ens på tavlan när vårat tåg skulle gå så vi gick. Det blev någonstans mellan tre och fyra km. Uppfriskande! Sen var jag dock tvungen att släpa mina väskor upp och ner för massa backar och det var inte lika kul..
Idag hade jag sovmorgon, skulle gå upp halv nio hade jag tänkt men det blev vissa tio i. Men jag har ingen mentorsträff så jag börjar ett idag :). Ganska soft, englskan är eget arbete också. Vi ska ha någon slags talkshow som vi ska spela upp sen. Pga. min motion igår så orkade jag inte springa nu på morgonen. Men ikväll blir det kanske lite träning. Jag borde skaffa ett gymkort, men det är dyrt och jag vet inte hur ofta jag skulle komma iväg till gymmet och då skulle det vara lite ovärt men å andra sidan så skulle man kanske träna oftare för att man lagt ner pengar på det. Jag får se, jag kanske har råd efter min födelsedag :).
Scenspecialisten på clinicen igår (sånguppspelet) berättade att hon på höstlovet brukar åka på en resa till Afrika då hon tar med elever och så går man en kurs i att dansa och spela trummor. Det lät superkul så vi var några stycken som tog hennes kort. Det skulle tydligen bara kosta 4700! För boende, mat och kurs. Däremot så kommer flygbiljetten till och den kostar oftast mest. Men om man bokar riktigt tidigt innan så borde man få ett hyfsat pris tror jag. Det låter superkul i alla fall och det skulle vara jättekul att vara med! Vi får se hur det går med det.
Nu ska jag kanske kladda på lite smink eller något, jag behöver inte åka förrän om en timma men man kan ju vara redo ;). Ska kanske ta en macka också för idag blir det sen lunch (kl. ett eller färi närheten).
Puss och Kram på er! <3

Tumme nedåt åt matte B

Hej!

Sitter och klurar matte med ljuvlig musik från spotify i bakgrunden. Nästan mysigt, om matten hade varit liiite enklare. Sitter just nu och klurar på detta:

Undersök om linjerna y-2x+3=0, 2x+y-53=0 och y-x-11=0 går igenom samma punkt.

Kul...

Hade även nationellt prov i engelska idag, det gick ganska bra tror jag. Jag svarade i alla fall på allt, men jag vet att jag helt klart svarade fel på en del. Men jaja, så får det vara. Imorgon åker jag hem!! <3 Ska sova hos farmor och farfar först och sen är jag hemma på fredag, lördag, söndag och större delen av måndagen!! :) Supermys! Ska ännu prata med pappa om jag kan komma in till honom på måndag, men han jobbar nog. :/

Idag köpte jag även ett case (fodral) till min mac! Så nu är den någolunda skyddad i alla fall! Jag tränade med Stina inför sånguppspelet idag och imorgon ska vi träna lite till. Jag ska även träna mer med Sofia imorgon. Det är mycket nu. Och idag frågade en annan tjej, Hanna, om jag kunde spela för henne för hennes pianist hade backat ur. Men det var på måndagen och då är jag ju på väg tillbaka till stockholm, plus att det är så mycket annat nu också.

Men nu ska jag återgå till matten, jag har varit ganska duktig idag men lite skolarbete får nog åka med hem ändå :(. That's life I guess..

Puss på er! <3

Limmo

Tjenixen!

När jag var på väg hem så stod det en limmo på min gata, lite kul ^^.

På torsdag åker jag hem. Jag skulle åka på fredag men sen sa dom att det skulle blåsa jättemycket på fredag (nästan orkanvindar) och då var det bättre att åka på torsdagen istället. Sen fick jag ingen plats på båten på söndagen så jag åker på måndag istället. Så det blir en riktig långhelg ^^. När jag är tillbaka så är det full fart igen med sånguppspel på tisdagkväll. Jag ska spela på två låtar för Stina och Sofia. Det ska bli superkul!

Igår var det öppen scen och jag och Demens framförde "Five years time", en riktig rolig låt. Jag sjöng faktiskt och det gick helt okej. Lite falskt i sista versen men annars var det okej. Men det var riktigt läskigt att stå där framför bandet utan att ha ett piano att gömma sig bakom..Jaja, nu har man gjort det också ^^ Nästa gång blir det pianospel från min sida, och lite mer gnottande. Förhoppningsvis.

Nu ska jag snart sova för imorgon är det nationella prov. Då får man inte försova sig (som jag gjorde imorse..). Sen efter skolan ska jag köpa ett case till min mac. För den ska med på torsdag! :D

Puss!

Mac!!!

Hej!

Idag blir det ett lite mindre sorgligt inlägg. Igår var jag och köpte en mac! Så nu är jag en stolt mac-ägare!! (en dator). Så nu kan jag börja spela in mina låtar!! När jag skaffat Logic, ska prata med pappa om det, vill ha det så fort som möjligt. Jag vill bara börja spela in!!! :) Min kretivitet flödar över och jag skrev precis en ny låt ^^ kul kul..

I lördags var jag på filmdag hos Albin, vi såg Ice age (alla tre) och Kung fu Panda. Det var jättemysigt, när vi blev hungriga så köpte vi pizza också, så det var lyxigt. I söndags (igår) köpte jag som sagt datorn, och gjorde inte så mycket mer. Jag har nu suttit och spelat piano och sjungit i nästan en timme. Fick plötsligt lust. Sen kom jag på att jag kanske skulle skriva lite på bloggen innan jag skulle sova. Så jag gör det nu och sen ska jag spela lite till innan jag går och lägger mig.

Dagen idag var ganska lugn, på KuHi:n hade vi mest genomgång av läraren, han berättade om medeltidens katedraler och andra utmärkande kultursaker. Sen fick vi prova att skriva våra namn i Kalligrafi. Jättesvårt! Jag blev knappt klar med mitt förnamn och det blev verkligen jättefult! Mina a:n såg ut som u:n. Jaja, kanske är lättare nästa gång.

På historian hade vi redovisning, min grupp hade om Jeanne D'arc. Det gick ganska bra faktiskt, men man vet aldrig vad läraren bedömmer på så jag håller tummarna. Engelskan gick vi bara igenom våra uppsatser som skulle vara inne idag. På fredag är det nationella prov, skriftligt i engelska.

Jag änmälde även Demens till nästa öppen scen då vi som jag kanske nämnt förut ska ha ett litet instrumentbytarblock. Jag ska sjunga och dom andra skeppas också runt lite. Det ska bli kul! Men jag är sååå nervös. Det går nog bra i slutändan, eller inte.

Nu ska jag spela lite mer, och kanske börja skriva på en önskelista. Snart är det jul! Jag har en idé på vad jag kanske kan ge i julklapp, men jag får se hur det blir. Det är ett mycket tidskrävande projekt...

Puss och Kram på er! <3

Sorg och glädje möts i varenda sekund.

Nu var det länge sedan jag skrev. Hade höstlov öven från bloggen och det blev även en vecka till med ledigt. Nu däremot så kan jag skriva lite.

Klockan är nu 00.57 det är söndag. Jag skulle gå och lägga mig för ca. en timme sedan. Igår var det Dannes begravning och det var otroligt fint. Jag loggade in på facebook, gick jag in på hans sida och kollade på alla bilder och filmklipp med honom. Jag läste även en text han syster skrivit om honom. Allting bara brister inom mig. Speciellt igår på begravningen. Att gå fram till kistan och säga hejdå och sedan krama om familjen och gå tilbaka och sätta sig. Det är nog en av de hemskaste och sorgliga sakerna jag kommer uppleva i hela mitt liv. Även nu när jag tänker tillbaka så fylls ögonen med tårar. Det som har hänt är alldeles för hemskt för att på existera. Det borde inte få ske. Av allting jag nu hört och sett om Danne tillsammans med mina minnen, samtal och hans sätt att hälsa i korridererna så förstår jag ingenting. Jag måste citera hans syster "Varför Danne? Det finns så många andra, som inte är lika gulliga, snälla och bra som Danne. Så varför just han?" Det var inte ordagrant men ungefär det hon sa. Och jag håller med. Jag håller verkligen med. 17 år och 5 månader, Vila i frid Danne. Vi saknar dig.

Klockan är nu 01.05 och jag ska försöka att sova lite.

RSS 2.0