Dementering!

Jag dementerar. Det blev inget fika pga. att det inte var våran sista lektion (vi har en nästa vecka också). Istället blev det musik quiz i helklass och sedan "lan" med något konstigt men kul spel :)

Nu är jag hemma och ska softa sen tillbaka till skolan för att se livenight! :D

Hej!

Sitter i datorsalen och chillar, har snart lektion (datorkunskap) och ska fika! Mums! Sen åker jag hem en stund och i kväll blir det livenight!
Gjorde pianoprov i morse, jag skrev att crescendo är att man spelar svagare...men annars så kändes det helt okej.
Hoppas att det blir bra!
Nu ska jag gå, börjar om en minut. Men läraren är inte här än, han kanske hämtar fikat. Typ blandar saft eller något haha :)

20 grader och strålande sol!

Så står det på Yr.no och dom brukar ha rätt! Då kan man inte klaga haha ;)

Tillbaka!

Hej!

Nu har jag varit hemma och tillbaka. Har bl.a. firat farfar och ätit tacos! Idag på mors dag så fick min mor en smothie till frukost. Sen åkte vi ner till mormor som hade lagat mat till oss, det blev trerätters! Hon hade provat nåt nytt recept från hemmest veckotidning och allt var supergott! Efterrätt var hemgjort fläderglass, superfräscht och sommargott!

Sen åkte jag in till farmor, träffade kusiner och farbror. Vid halv fyra skjutsade min farfar ner mig till båten. Den var proppfull (1500 av 1500 platser upptagna).

Johan har spelat golf var tio slag efter ettan (tävlingen var för folk upp till 20) så jag tyckte att det var toppenbra!

Nu ska jag snart sova, imorgon är det sovmorgon men jag ska upp tidigt och handla tror jag (affären öppnar nio).

Bye bye äppelpaj!

Fredag!

Hej!
Kom precis till skolan, mina två första lektioner är inställda. Så nu har jag massvis med tid till att göra, ingenting. I kväll ska jag hem! I eftermiddag är det moderna språk uppspel. Det känns inte bra...
Igår var jag på en spelning superkul! Det var bl.a. ett reaggeband
Nu ska jag gå..Det regnar här.

JAG FICK MVG I NATURKUNSKAP A!!!!!!! :D :D :D

Ville bara säga det :) :) :) :)

Eos-uppspel!

Hej!

Eos uppspelet var underbart! Massvis med duktiga människor men kreativa och bra uppsättningar. Det gick superbra för min grupp men vi hette ju "superpeople" så det var ju självklart haha ;). Jag var dock tvungen att ha på mig en kjol som jag inte uppskattar...

Imorgon blir det kanske till att gå på en spelning som en kompis har :). Ska bli kul om det blir av :)

Nu ska jag sova!

Greys anatomy äger! Och GB:s nya ½ liters glassmak med nogger i är supergod!

Kram!

Klockan är 06:57

Mina förmiddagslektioner är inställna och jag börjar 12:55. Jag är verkligen glad att jag gick upp klockan 06:15 (okej låg kvar till 06:20). Nu blir det väl att kolla på en film och chilla fram till klockan tolv :P

Memeluk! <3

p.s. Jag har extra tid så jag passade på att kolla upp vad "kram" heter på indonesiska. Det var Memeluk, nu har både jag och ni som läser lärt er något idag! :) d.s.

Pianouppspel

Hej!

Nu var pianouppspelet över och det är en mindre sak att oroa sig för. Det gick helt okej, jag var nervös och darrade men jag tog mig igenom låten! :) Spelade lite fel men rättade till det fort och jag tror inte att det märktes. Ska ännu kolla igenom videon som Stina spelade in. Hade lite dålig känsla men jag var så nervös att jag var mer fokuserad på att ta mig igenom låten. Inte så bra men det lät ändå okej...

Nu ska jag snart sova, har ingen gympa imorgon så jag hoppas att samhället är inställt för annars har jag lektion 09:10-10:10 och sedan hål till 12:55. Inte så kul, man då kan jag i värsta fall plugga och spela piano! <3

Bye bye äppelpaj! Puss <3

Pianouppspel om en halvtimme!!!

Hej!
Pianouppspel om en halvtimme, har spelat lite. Kafeterian stängde visst fyra så jag har inte ätit nån mat...Inte bra. Men jag tror att pianisterna skulle få någon slags fika, jag hoppas att det är så och så får jag ta något att äta när jag kommer hem, runt åtta.
Jag är NERVÖÖÖS!!!!
Varför skulle jag vara med på det här?
men jag är liite taggad ändå..men det är läskigt.

Funderingar

Hej!

Jag sitter och funderar, jag borde skriva min engelska och plugga matte (inlämning onsdag och nationella VG/MVG prov imorgon) men jag funderar istället. Kanske inte det smartaste men så är det. Det är så sent på terminen och min hjärna har tagit sommarlov, jag har ju för guds skull redan sjungit "Den blomstertid nu kommer" i kyrkan! Då är det lov! (det var inte ens den coola i 3:takt utan den vanliga, lite tråkiga, 4:takts versionen). Det är ju inte som om jag sjöng den igår heller, det var typ några veckor sen. Så jag går på övertid!

Sammanfattning: J.A.G. O.R.K.A.R. I.N.T.E P.L.U.G.G.A. M.E.R.A!

Fick tillbaka min utredande text (svenskadelen) och fick VG! :) 15 st i min klass var tvugna att komplettera pga. att dom missat saker. När hon sa det så fick jag en mindre hjärtattack men det gick över när jag fick min uppsats.

Imorgon är det som sagt mattenationella, det är även pianouppspel och jag skulle haft gemuprov. (det skjuts nog upp till torsdag eller måndag..). På onsdag så är det EOS-uppspel och engelskainlämning. Torsdag rep med "Demens" och fredag franskauppspel. Vi ska även göra ett uppsatsarbete på naturkunskapen, man kunde ju tycka att vi kunde få ledigt när vi haft massa prov och sånt, men nää då slänger dom in lite till prov och inlämningar..

Jag är trött på skolan just nu, jag har inte ens ensemble! :(

Fast...man kan ju inte göra något annat än älska rytmus så, jag uthärdar nog till sommaren :)

Nu ska jag återgå till mitt plögg och vänta på att pappa ringer.

Kraaam!!! <3<3<3<3<3<3

Hej!

Det var fint väder idag med så jag tog en promenad. Gick omkring i ca.45-50 min. Superhärligt! Det blev en bit, men det var härligt. Om man bara kunde få lite färg också, gillar inte att vara vit. Vill ha färg! Fin brun färg!

Aja, jag ska egentligen göra läxor nu men jag tog en paus...så jag ska väl återgå till det. Jag har tre uppspel i veckan: Pianoupppspel, EOS:festival (teater) och franskauppspel (ska spela bas och köra). Jag har även gemu prov och engelska inlämning. Så jag ska väl börja nu.

Hejdå! <3

Träning...

Hej!

Jag har insett att jag tränar alldeles för lite. Jag har också insett att jag inte kommer göra något åt det, jag är estet inte atlet okej? Nä, min brorsa får ta hand om den atletiska biten och så fortsätter jag med min estetgrej.

Idag har jag dock varit ganska duktig, var ute och gick i 35 min. Kom in i ett rikemansområde, människorna där har pengar och det syntes. Hittade också en sjö, eller nåt. Det blir ett alternativt badställe men jag tror att jag kan hitta bättre. Det är i alla fall avskilt.

Nu ska jag ta det lite lungt, plugga lite och sedan blir det att laga lasagne! Mums!

Kvällsuppspel med ensemblen!

Hej!

Idag var det kvällsuppspel med ensemblen! Jag var nervös men det var jättekul!!! Det var vårat sista uppspel..jag kommer sakna min älskade ensemble! Vad ska man nu gå i skolan för?! När det bästa på veckan inte finns kvar...:(

Jag får hitta nåt annat kul, vi har ju ännu öppen scen kvar och det måste vi repa till! och franskauppspelet! Så än finns det lite kvar! :)

Nu ska jag fixa det sista på min utredande uppsats och sedan chilla! (nej, måste göra franskan först..skit!)

ÄLSKAR MIN EMSEMBLE!!! sjukt kul vi har haft den här terminen! <3

Kram! <3

Hello!

Hejsan!

Har inte skrivit på ett tag och det blir väldigt kort nu för imorgon har jag nationella prov i matte...JÄTTEKUL! Inte...

Usch jag gillar verkligen inte nationella prov. Dom är väl inte bra för någon? Dumma ministergubbar som trycker upp jobbiga prov..:(.

Idag var en kort dag, hade piano, gemu och datorkunskap. Det var soft, var upp på parkeringshuset och solade lite också med Sofia och Li.

Igår hade jag en jättelång pianolektion! Typ dubbelt så lång som jag brukar ha och i slutet klippte jag och min pianolärare sönder mina noter för att sedan klistra dom på ett annat, roligare sätt. Låten bättre nu. Har även ändrat ytterligare lite själv. Det blir nog bra till pianouppspelet men jag är jättenervös!

Nu ska jag gå, måste plugga matte, imorgon är det baseball på gympan igen! :)

Kram! <3

Helgen

Hej!

Jag har haft en toppenhelg! Var på picknick med Stina och Sofia i lördags. Minns inte vad parken hette men vi satt och fikade, pratade, spelade gitarr och sjöng i flera timmar. Tiden gick otroligt fort. Sedan sov jag och Sofia hos Stina, vi spelade spel, bakade pizza och kollade på eurovision. Sverige kom trea! Det är inte dåligt men jag måste säga att Azerbaijan var dåliga...inte värdiga vinnare. Däremot var Jedvard från irland bara såå söta! Jag ville bara ställa mig och hoppa runt med dom!

Stina har sett dom live och jag är iiinte avundsjuk haha :).

Söndag, idag så har jag softat, gjort lite läxor. Nu ska jag sova för jag är trött. Men först ska jag läsa lite i min bok! "släke" en kriminalroman (eller något liknande) som är riktigt läskig för att större delen utspelar sig på gotland, där känner jag igen mig och den andra i nacka. Där jag också känner igen mig! ( Eller i alla fall några av platserna dom har med..) LÄSKIGT!

Men nu ska jag sova. Min superduktiga lillebror har sänkt sig i golf igen! 5,9 i hcp. Jag är en stolt storasyster! :)

Kram och godnatt! <3

Good news keep on coming!

Hej!

Jag har MVG i ljudteknik!!!!!!!! :D

Fick veta det igår och gud vad glad jag blev! :) (och lite chockad för jag trodde att jag hade vg haha). Jag fick också reda på att jag har VG i gemu, men jag vill ha mvg så jag ska göra om provet..Jag måste inte för vg är ju också ganska bra men jag vill ha mvg! :)

Det började regna när jag var på väg hem. Det var supermysigt så jag tog en omväg. Hade jag inte haft strumpbyxor och tygskor så hade jag fortfarande varit där ute och cyklat. Det var supermysigt! Regnet var lite kallt men det luktade sommar! <3

Imorgon ska jag på picknick och sedan får man vara lite solidarisk och kolla på Eurovision Song Contest, vart jag kommer kolla på den vet jag inte än. Det får vi se :).

Nu ska jag bara kura ihop mig och mysa! Jag ska inte ens tänka på läxor ikväll (förutom pianot..).

Jag gjorde naturkunskapsprov idag också, kändes ganska bra. Jag skrev kanske lite för mycket på mvg delen men samtidigt för lite. Det fanns massvis med grejer jag ville skriva ner men tiden tog slut. Får se hur det gick får troligtvis tillbaka det på torsdag eller fredag.

Nu ska jag kolla på ett avsnitt vänner och sedan ska jag äta. Har köpt mys till ikväll också, avocado och nötter!

Kram och Trevlig helg! :) <3

Jag fick MVG på källkritiken på datorkunskapen!!!!!!

Ville bara säga det. :D :D :D

ONSDAG!

Hej!

Idag fick jag veta av min gympalärare att jag tydligen är en naturbegåvning på baseball haha eller i alla fall på att fånga boll i en sån där handske på massvis med olika sätt. :D. Lite kul att veta att man är bra på något så random. :)

Vi hade utegympa och det var sjuukt varmt! Jätteskönt, men varmt. Man ska inte klaga nu när värmen kommit men jag kunde ju själv varit lite smart och tagit shorts istället för byxor. Efter gympan så badade många i sjön. Men inte jag hade inga badkläder och det verkade kallt...

Sen hade jag lite andra lektioner men jag orkar inte skriva om allt. Är trött otroligt trött. Borde plugga lite men orkar egentligen inte det heller. Vilket inte är bra för jag har prov och läxa till på fredag, inlämning på onsdag och nationella prov i matte nästa vecka. JOBBIGT!

Hejdå.

Who is the kiiing ooof glooory.......

Hej!

Körkonserten gick toppen! Vi fick tulpaner av Ulrika :) (körledaren). På matrasten hade vi en liten picknick på kyrkogården (vi satt inte på någon grav utan bredvid). Supermys! Det är så härligt väder också! Vindarna idag har varit varma! Det har blåst men man har ändå kunnat gå i t-shirt!

Sprang omkring i sickla idag i nästan två timmar för att hitta en vit tröja att ha nu på körkonserten. Till sist blev det "två för en" t-shirts på hm och en långärmad vit. På konserten blev det t-shirten för det var Otroooligt varmt även inne i kyrkan! Supermys!

JAG ÄLSKAR SOMMAREN!!!

Ikväll tror jag att det är eurovison song contest kval...så det får man väl vara lite solidariskt och kolla på :). Inte hela för imorgon är det skola...

KRAMAAARRR!!!!! <3

Bloggare gone bad...

Haha lite skämt i titeln...har inte bloggat på väldigt länge igen. Det är fortfarande väldigt hektiskt i skolan. Man märker att vissa lärare börjar bli lite stressade inför att sätta betyg och drar på oss mer läxor och prov för att kunna bedöma oss bättre...Lagom kul tycker vi som får genomliga allting. Men det är väl värt det om man får ett rättvist betyg.

Idag fick jag tillbaka min pianolärare igen! :) Det var jättekul, hon ska släppa en skiva nu och jag lovade att jag skulle köpa den kanske kan man få den signerad haha ;).

I helgen var jag hemma, supermysigt. Bara mamma, jag och Ceasar (katten). Johan var på Öland och spelade golf. Hann dock inte med allt jag ville...

Imorgon är det köruppspel, vi ska sjunga typ fem låtar, en av dom sjöng vi innan jul också men  nu ska dom som har kör B också vara med. Vi ska  ha vita tröjor så jag får springa in på h&m imorgon och se vad jag hittar.

Nu käkar jag och Ellen jordgubbar och nu ska jag plugga...

Hejdå, ha det bra Kram!!

Väldigt länge sedan

Hej!

Länge sedan jag skrev nu men det har varit så MYCKET den här veckan. Men imorgon är det fredag och då kan man slappna av lite. Ska åka hem så får stressa till båten men bara jag kommer på den så kan jag chilla!

Nu ska jag egentligen plugga franska men jag gör ett liiitet snabbt inlägg också. Idag hade jag gehörsdelen på gemun. Vet inte hur det gick...kändes inte så jättebra så jag hoppas att det går bättre än vad det kändes. Sedan gick jag resten av dagen, när jag var på väg hem kom ett litet sms från Ellen med en förfrågan om jag ville ha lasagne. När jag kom hem hade hon gjort köttfärsås och jag gjorde såsen. Vilken hejdundrans-god lasagne! Tog en bit som jag ska ta med på båten imorgon också :). Mums!

Nu ska jag plugga...tror inte att det är så många som läser här så det blir inte så många tårar över min frånvaro haha :)

Kramar! <3

Sammanfattning

Hej!

Jag ska plugga gemu nu så jag drar ihop en snabb sammanfattning av dagen och helgen.

Köpte nya vårskor i fredags (ekologiska) efter skolan. Sen åt jag och stina glass innan vi skulle med bussen. Vi åkte buss länge och sedan båt och sedan en mindre båt. Sen var vi i skärgården vid hennes lantställe! Det var en supermysig helg och jag kom hem på söndagen.

Idag så har jag haft pianolektion, sista lektionen med min vikarie. Sedan repade jag, stina och david. Jag och david ska kanske repa imorgon efter skolan och sedan ska alla repa på fredag. Nästa torsdag är det öppen scen och så ska vi vara med! (om vi kommer med). Det ska bli superkul men det är lite nervöst. Sen åt jag lunch. Dom två första lektionerna ägnades till det utredande texten. Sen var det matte och franska.

Det var en riktigt snabb sammanfattning. Nu ska jag plugga musikteori för imorgon är det prov! Hoppas, hoppas, hoppas, HOPPAS att det går bra!!!

RSS 2.0