Det var en kväll i juni...

...då när sommaren är som bäst.

Den låten har jag på hjärnan nu. Inte helt utan anledning. Har haft några riktigt fina kvällar med vänner på senaste tiden. I lördags så var det brännboll på ängarna, (jag var domare) och sedan utflyttningsfest med kareoke och andra spel.

Igår så satt jag och jammade med en utbytesstudent på en parkbänk. Han sa att han aldrig kände sig älskad i Sverige på grund av att han såg utländsk ut, förutom när han satte sig med gitarren i parken, då vinkar och ler folk. Det var hemskt men vackert på samma gång att höra något sådant. Efter det så gick jag hem till en annan kompis och vi såg på Game of Thrones och pratade en bit in på natten.

Ikväll ska jag troligtvis grilla med lite kompisar och imorgonkväll ska jag hänga med en större grupp av vänner. Det lär bli ganska sent men mitt tåg går inte förrän klockan ett dagen efter så det ska nog gå bra.

Jag ska packa så mycket som möjligt idag. Jag förstår verkligen inte att jag redan varit här i ett år och det är lite sorgligt att åka härifrån. Å andra sidan har många av mina närmsta vänner åkt ifrån Gävle också och det ska såklart bli supermysigt att komma hem och träffa familjen.

Nu ska jag upp till förrådet och hämta min resväska, jag ska försöka att proppa ned så mycket saker som möjligt i den. Jag har bokat tvättid imorgon så att jag har mycket nytvättat att ta med hem också. I vilket fall så kommer det att bli en spartansk sommar i skor och klädesväg men jag ska använda mina bästa "packnings-skills" för att få med så mycket som jag bara kan.

Kram!
 

Sommar

Hej!

Även om sommaren verkar ha tagit ett steg tillbaka och vädret bjuder på mera moln än sol så är det varmt ute. Det är sommar. Nu sitter jag hemma i lägenheten, det är lite tomt nu när Natalie har åkt. Igår så var jag hos Linda hela kvällen och vi kollade på film och målade naglarna. Alla andra i vårt gäng (eller majoriteten) är ute på äventyr eller så har de åkt hem. Jag kommer sakna alla jättemycket och hoppas att jag får en lucka i schemat i sommar så att jag kan åka till Gävle och träffa alla eller alternativt åka på en studentresa i stockholm där flera av dem kommer att närvara.

I förrgår var jag ute med vänner. Sista utekvällen i Gävle innan sommaren. Vi var först på musikquiz och sedan gick vi och dansade.

Ikväll ska jag hem till en kompis som har utflyttningsfest. Festen kommer att pågå i två lägenheter samtidigt (hos han som ska flytta och hos grannen) så man kan springa mellan lägenheterna som man vill. Det är lika bra det för det kommer att komma väldigt mycket folk. I princip alla aktiva som är kvar i Gävle.

Resten av dagarna får vi se vad jag hittar på. Har ett hemligt uppdrag på tisdag men annars är det fritt. Förhoppningsvis kan jag hänga så mycket som möjligt med mina kompisar. Kommer att sakna dem så otroligt mycket i sommar. Saknar redan Natalie, lägenheten är så tom och stor utan henne här.

På torsdag återvänder jag till min lilla Ö och sen får vi se när jobbet sätter igång.

Puss&Kram!
Saknar den här <3

Bilder

Lite bilder från Gotland
Bilder från resten av maj
 

RSS 2.0