Mys!

Hej!

Idag har jag varit inne i stan med Moa och Viktor. Vi fikade, två gånger och gick lite på stan. Det var supermysigt. Kom hem för kanske en timma sedan. Imorgon så händer det grejer! Bl.a. så kommer Stina ner. Det ska bli superkul! :)

Nu ska jag försöka att få min något motvilliga katt att mysa med mig haha :)

Puss o Kram! <3

Hos Papi! <3

Hej!

Nu är jag och johan hos pappa. Jag och johan åkte in med mamma till stan och sen har vi varit hos farmor och farfar, köpt limstift och kollat när johan spelade innebandy. Han gjorde mål! Han lag vann med 9-4! Duktiga killar!

Den skönase kommentaren var " Nu är de slut" det yttrades av en av min brors lagklamrater lite innan klockan för andra perioden ringde. Efter det har vi ätit pizza, myst och kollat på tv.

Snart kommer nog mamma och hämtar mig och johan. Imorgon ska jag in och fika med Bästa Moa <3 

Puss o Kram! <3

Skogspromenad

Jahapp...då var man tillbaka från en nästan en timmes promenad i skogen. Härligt! :)

Hemma!

Hej!

Nu är jag hemma! På riktigt! och ska vara det i en vecka! härligt!!

Båtresan gick bra, jag hade något som kan liknas vid grannfejden några sittplatser ifrån mig, det var något om att den ena hade benen på något konstigt sätt och nåt, det kom besättningasmän och löse det lite senare haha! Det var lite is så det blev försenat med 20-25 min. Men det var i alla fall inte en och en halv timme som sist! Jag hade den bästa platsen jag någonsin haft på båten: En vilstol, ledig plats bredvid mig, fönstret på andra sidan (så jag kunde lägga väskan och sådär i förnstret) och ett eluttag precis vid mina fötter. Det gjorde så att jag kunde kolla på film hela resan! Det gjorde att det gick mycket snabbare, men tyvärr så blev ju läxorna lite lidande men so what? Jag har ju lov! :) <3

Nu ska jag gå upp och fixa med nåt...vet inte riktigt vad än men jag hittar nog på något haha ^^

Puss och Kram! <3


imorgon åååkkeeeer jaaaaaggg!!!

Hej!

Jag ska packa nu, eller snart i alla fall, sen blir det duschen och sängen ^^

Kram! <3

Hej!

Hej!

Idag så är jag produktiv så jag har inte så mycket tid att skriva.

Jag fick vänta på bussen i en kvart i morse...inte så kul men jag hann i tid. Jag hade samhälle, var inte med på gympan för att jag är förkyld, hade eos (Jättekul! Vi lärde oss om ljussättning och mask/kostym bl.a. teatersmink) och engelska (kollade på film).

Sen kom jag hem, nu har jag ätit köttbullar och pasta. Nu ska jag fortsätta med att vara kreativt produktiv!

Kram!! <3

SL!

Alltså!

Idag tog det mig två TIMMAR att komma hem! Det brukar ta en halvtimme eller fyrtio minuter. Det är okej, men två TIMMAR!! Inte okej!

Den första bussen stod vid busstationen när jag var ca tio m. bort, jag började springa och vikna för att föraren skulle se att jag skulle med, han såg mig, men körde. (Bussen var till och med tidigt hade den kommit på sin egentliga tid så hade jag hunnit med god marginal). Så då fick jag vänta på nästa som skulle gå om trettio minuter, den var försenad så den kom fyrtio minuter senare. Den var ganska full, inte jättefull men det stod några i gångarna. Busschaffören tyckte nog att bussen var full så hon bara körde förbi. JAHA! KUl! Då skulle jag egentligen ha väntat i trettio minuter till men då kom en buss som skulle gå till tyresö centrum, det var i och försig en riktig omväg men jag orkade inte sitta därute i kylan en halvtimme till! När jag äntligen kommer till Tyresö så står det att nästa buss ska gå om en kvart, yippey. Jättekul! Men då kommer en 819 till min räddning och jag hoppade snabbt på den. Det var i och försig också en omväg men då bryde jag mig inte längre. Sen fick jag gå hem sista biten. Om jag blir sjuk nu så kommer jag att STÄMMA sl! Dom kan ju inte göra så! Det var en till som väntade på bussen när den bara körde förbi och hon blev jättearg, "först så vill dom att man ska lämna bilen hemma och åka kommunalt och sedan så gör dom såhär!". Jag kunde inte annat än att hålla med! FY PÅ ER SL!

Nu till lite roligare saker. Dagen var i övring helt okej. Jag och Ellen hade lite problem med bussen på morgonen också, den öppnade inte dörrarna på våran hållplats så vi fick åka en hållplats för mycket och sedan vänta på en buss att ta därifrån. Så bussarna har inte varit på min sida idag.

Nu ska jag ta en stor kopp te och kanske lite annanas, det är tydligen bra med vitaminer i dom, min är inte riktigt mogen men det får gå.

Kram!! (men inga kramar till sl) <3

För det är ingen vanlig dag för det är Min födelsedag!

Hej!

Idag har min dag varit lång men bra! Den började med ett telefonsamtal av mamma när hon ringde och sjöng!

Jag gick upp imorse klockan halv sju, åt frukost, gjorde i ordning mig och sprang sedan till bussen. Jag fick verkligen springa för jag såg den rulla in i rondellen innan busshållplatsen när jag var 200m från hållplatsen så jag fick tokrusa sista biten. Men jag hann!

Dagen började med matteprov, jag tror att det gick helt okej. Sedan hade jag pianolektion, jag fick lite skalor och en låt som jag ska spela. Efter det så lyssnade jag, Ellen och Elise på när Lova och Moa tränade inför sånguppspelet. Det lät superbra! Det ska bli intressant att kolla på sånguppspelet för alla är så himla duktiga!

Lunchen var helt okej, kycklingsnitschel (vet inte om det är felstavat men det ser inte riktigt rätt ut). Lektionerna gick fort, många sa grattis. Min mentorsgrupp och mattegrupp sjöng för mig :). Staffan fick en biskvi som min mormor gjort av mig, han tyckte att den var supergod! (och det är dom också).

På väg hem så köpte jag en förpackning tortellini som jag tog till kvällsmat. När jag kom hem så låg det ett paket på min plats! Från farmor, där i hittade jag ett par strumpor (raggsockor) och ett kort :). Jättegulligt! Där hittade jag också ett kort från Ellen och ett halsband. Sist jag var hemma så fick jag med mig ett paket som brorsan slagit in, han gillar nog att använda tejp haha. Jag fick slita upp pappret för att öppna ;). Jag har också pratat med mormo, hon ringde förut och gratulerade mig.

Nu ska jag, göra nåt kanske kolla lite på en film eller något sådant. När Ellen kommer hem så ska vi ta varsin biskvi och fika lite :).

En miljon kramar!!! <3

p.s. jag har också fått många fins grattis på facebook och en hel del fina sms :). Måste dock ge lite ära till den bästaste Fanny på denna jord som suttit och skrivit ner inte en utan TRE födelsedagslåtar åt mig på facebook, varav en hade fem verser. Fint litet sär jag har till vän <3 d.s.

Inside

Hej!

Det blev ingen promenad, solen gick i moln och det är riktigt kallt ute (här inne också för den delen). Istället blev det tre maskiner tvätt och lite mattetal, nu sitter jag dock fast i matten. Trodde inte att jag skulle stöta på något svårt i hela a-kursen men tji fick jag. Eller så kan det vara svårt för att jag helt enkelt inte riktigt orkar...

Nu ska jag fortsätta mysa, jag har blivit förkyld av någon anledning. Lite onödigt tycker jag. Precis innan min födelsedag och allt! Men misströsta icke jag kan inte stoppas av någon liten förkylning haha ;).

Nu ska jag kanske ta en kopp te eller nåt. Får se vad det blir, kanske ska börja fundera på mat. Är lite hungrig.

Kram!!<3

Mitt internet dampar, om det inte är datorn men jag hoppas verkligen att det är internet som dampar för jag har inte råd att köpa en ny dator nu!

Hej!

Titeln säger väl allt. Här är det underbart väder så jag tror att jag ska ut och gå om en stund. Först blir det nog lite lunch (nudlar). Idag är min tvätta/plugga dag. Men jag inledde den med att kolla på film haha ^^.

Nej nu ska jag fortsätta, hör kanske av mig senare

puss <3


haha tog en random bild och det blev på Tobie med Elsas löshår haha <3

Hemma!

Hej!

Nu är jag hemma från en überbra dag med Stina. Vi gick lite i affärer och sedan fikade vi i några timmar haha jättemysigt. Men nu är jag i alla fall hemma. Det blev inget shoppande för min del idag men det kommer nog bli nån gång i framtiden för jag är så trött på hela min garderob....måste fixa det, snarast haha!

Nu ska jag väl kanske fundera på att ta något att käka, klockan är ju trots allt redan halv sju. Förstår inte hur tiden kunde gå så fort. Men så blir det väl när man har roligt. Nu ska jag försöka att få tag på min mami!

Pusshej och trevlig helg <3

Yes yes yes yes!!!

Kom precis på värsta grejen till sticket i ensemblelåten!!! :D *Superduperglad matilda här borta*

Väckt!

Hej!

Jag blev väckt av barnen ovanför vid åtta, det var kanske lite bra för idag bär det av in till stan med Stina!

Pusshej <3

Heeeeelllllggg!!!!

Hej!

Nu är det helg. Toppen!

Gjorde naturkunskapen, kändes ganska bra, svarade på alla frågorna även om jag kanske flummade loss lite på mvg frågan....men jaja. Franskaprovet kändes också ganska bra, vilket troligtvis betyder att jag får G...han rättar ju så petnoga, men det kanske är bra.

Har för första gången (okej kanske har haft det typ en gång innan) matteläxa! Vi har spidat upp tempot lite nu. Men det gör inget för min del ^^.

Nu har jag handlat, ikväll ska jag "tjocka på" haha mys! Jag har också köpt en annanas som jag ska ha på min födelsedag! :) Gott gott i gott gott!!!

Puss och godnatt eller nåt....



Fint! <3

Natur

Hej!

Sitter och pluggar naturkunskap, har suttit på golvet med ryggen mot elementet i nästan en timme nu, börjar få ont i rumpan. Mozart är med mig i hörlurarna och snart ska jag duscha.

Bye bye

Torsdag

Hej!

Är hungrig idag igen så det blir supersnabbt inlägg idag med.

Jag valde indeviduella val på morgonen, det blev barpiano, bi-instrument sång och utökat med naturkunskap. Ska bli superskoj!

Efter det så hade jag hål i tre timmar så jag pluggade natur och lite franska (har läxförhör i franska och prov i naturkunskap imorgon). Sen hade jag gemu, vi skulle typ spela noter och lista ut vilken låt det var. Lite småklurigt men det blev lättare på slutet. Efter så var det ensemble SUPERDUPERKUL som vanligt men Seth sa faktiskt att det var nog den roligaste ensembletimmen han haft på hela sin tid på rytmus, då är det kul!

En haltimmes rast och sedan var det ljudteknik, vi har ett mindre prov eller läxförhör nästa vecka så vi gick igenom det och sedan fick vi veta vad vi ska göra efter lovet. Vi ska spela in låtar! Vi skulle själva dela in oss i grupper, Josef hoppade genast mot mig och sa " Jag är med Matilda, hon är pianist" Haha! Så nu är jag i grupp med, Josef, Li och Amanda. Vi ska ha Muses låt Starlight så det blir att planka!

Nu vill jag ha mat, hejdå

Snabbt-hungrig

Hej!

Jag är hungrig så skriver bara lite och väldigt snabbt.

Hade en helt okej dag, vi brottades på gympan, jag slog martina, elise slog jag någon gång och moa en gång. Det var ganska kul, jag trodde att jag skulle dö men det var inte så svårt eller farligt :).

På eos så var jag och många andra jättetrötta. På eos-bilddelen så var det faktiskt folk som somnade. En kille sov men vaknade när man petade på honom, då kollade hela klassen på honom, lite pinsamt kanske haha. Flera andra lade sig ner över bänken och en tjej satt och flimrade med ögonlocken i försök att hålla dom uppe. Då och då somnade hon till. Det var lite kul för det var precis så jag kände mig så jag fick ett mindre skrattanfall som jag tror att jag lyckades dölja ganska bra genom att: hosta, bita mig i läppen och kolla ner i golvet.

På engelskan skulle vi skriva om våran bok. Jag vet inte om det blev bra, "I just rambled on" kan man ju säga. (rambled är felstavat tror jag men jag menar det som betyder ung. pladdrade)

Nu ska jag äta för jag år sjuuuukt hungrig!

Kram<3

Duktig cheeyy

Hej!

Idag har jag varit duktig igen.

Dagen började med att jag och Ellen nästan missade bussen imorse. Det visade sig sen att den var en kvart sen så vi fick stå och vänta på den istället. Vi kom självklart försent till första lektionen. Vi kom inspringande anfådda och fina. Det visade sig att vi inte hade någon lektion. Två timmars hål. Tack...

Vi pluggade lite, sen hade jag gemu och ensemble. Jag fick gå tidigare från gemun för jag blev klar fort. På ensemblen så ska vi göra om en låt och dom valde mitt förslag! :D Eller vi tog mitt förslag och blandade det med ett annat men ändå! Jag blev sjukt glad!

Efter ensemblen åt jag med stina, hilding och erik. Efter en stund så kom moa och satte sig vid oss. Jag åt vårrullar, idag igen. Åt det igår också, men jag ville inte ha det andra. Det var någon form av vattnig köttgryta. Tur då att man har flera alternativ! :D

Jag hade datorkunskap, fick tillbaka min photoshop uppgift. Jag fick MVG!!! :D Jag blev sjukt glad! Nu ska vi jobba lite med ergonomi, jag jobbar med Adam och Jonathan. Det ska bli kul :).

När jag kom hem så sprang jag och nu har jag pluggat och diskat. Snart så ska jag plugga lite till men jag kände för att skriva av mig lite först haha!

Ikväll blir det bacon och pasta. Det går väl an. Den här veckan kommer nog vara korv/bacon veckan. I helgen åker Ellen hem så då skarvar jag kanske med lite köttbullar! :D

Nej, nu ska jag plugga.

Bye bye!

Alla <3 dag

Hej!

Imorse missade jag och Ellen bussen. Fick åka via Gullmars istället.

Dagen förflöt, tiden försvann, jag failade på franskaläxförhöret och sedan var jag på väg till bussen. Som jag missade, fick då sitta i en kvart i tio minusgrader och frysa. Men, medans jag satt där så uträttade jag en mycket god gärning. En kvinna gick förbi, hennes mobil hade dött och hennes man som skulle hämta upp henne hade precis kört förbi där hon stod så hon fick låna min! God gärning på alla <3 dag. Jag borde få pluspoäng!

Nu har jag ätit en halv halv liter glass och är fin i magen! Har inte pluggat idag men det har jag tid med imorgon. Nu ska jag mysa på den stunden som är kvar av alla hjärtans dag för i år!

Kram! <3<3


Ellens verk under franskalektionen

Elises verk innan franskalektionen



Back in the S-T-ock-holm

(sjung titeln som The Beatles låten "Back in the U.S.S.R)

Lp!

Hej!

Idag var jag på arbetsintervju, kollade på en revy, köpte två LP-skivor och gick på stan med bästa mamma och brorsan.

Nu ska vi kolla på film, jag vill ha läsk för jag är törstig haha ;)

Insnöad

Hej!

Jag är insnöad, i Stockholm! Trodde att något sådant var omöjligt men tydligen inte. Vet inte när jag kan komma till skolan, om jag kan komma till skolan. Jag funderar också på hur jag ska göra med båten och vägen dit. Det är förseningar upp till en timme vilket gör att jag måste åka ca. fyra. Skolan slutar tre och jag kan ta en buss tio över. Den har ungeäfr en halvtimme till fyrtio minuter vanligtvis. Nu så går den kanske inte så snabbt så säg att jag kanske är hemma tjugo i eller kvart i fyra. Då hinner jag ju inte med båten. Nej jag måste ta mig en funderare och kanske ringa mamma och be om råd...

Kram!! <3<3

Öppet Hus!

Hej!

Imorgon har jag engelskaexamination, matteprov och franskaläxa. Känns...hmm matten känns bra :).

Öppet hus var sjukt kul! Många hade bra frågor, vissa hade inga frågor och vissa hade...många frågor. Haha men det var sjukt nice! och så fick man ju en snygg tischa också ;) och en biobiljet!! :O Nice!

Fick pulsa hem i en och en halv km i ankeldjup snö med isbotten och en jäkla snöstorm. Jag var helt seriös vit när jag kom hem.

Nu ska jag plugga...puss på er fina människor!

En extra puss på alla härliga, fina och sjukt underbara rytmusmänniskor!

Kram! <3

gfkudnkk

Hej!

Nu har jag varit ute och sprungit nästa: duschen.

Jag har också pluggat naturkunskap i en timme och ska snart fortsätta. Efter duschen.

Kram!! <3


Random bild från högbytiden! <3

13:40

Mina damer och Herrar!

Jag kan härmed stolt deklamera att jag börjar klockan 13.40 imorgon! Det ger mig tid att göra saker såsom springa, plugga och sova! Ska dock vara med på öppet hus på kvällen så jag blir ju kvar i skolan till klockan nio ändå...

Idag har jag hafe, samhälle vi diskuterade och kollade på film, gympa vi gjorde massvis med jobbiga saker och sedan spelade vi lite fotboll. Det bra med att gå på en superestetisk skola är att ingen är särskilt bra på sport! Visst, det finns folk som är vältränade och som tycker att det är roligt men det finns ingen riktig sportdåre (inte som jag märkt än). Det leder till att det inte är någon som blir sur om man missar bollen och istället sparkar i luften. Då möts man av skratt istället för ett - men vafan?! haha :)

Sen hade jag eos, var sjukt trött och somnade nästan, vi hade bara genomgång om nästa "block" vilket är scenens verktyg (ljus, ljud ect.) Sist på dagen hade jag engelska. För att vakna till lite innan det så gick jag, Moa och Martina ut en bit utanför skolan och tog lite frisk luft. Moa försökte lära oss en såg-andnings-övning. Jag var tydligen bra på det haha men Martina fick kämpa mer. Sedan hade vi engelska, vi snackade mest.

Nu har jag ätit mat, var superhungrig! Ska snart börja med läxorna men först: Skriva klart min fenomenala lista!

Listor är kul...Det finns mycket fina stjärnor på himlen ikväll, appropå ingenting.

Kram!! <3<3<3

Duktig Tjej!

Hej!

Nu har jag precis varit och sprungit+tränat i 35 min! Duktigt tycker jag.

Idag hade jag ins/sång. Fick veta att om man ska bli riktig pianist måste man köpa mainstage och grejer till det för typ 20.000 En av eleverna påminde våran lärare om att vi får ungefär 1.000 kr i månaden så det blir ju lite svårt. Jag redovisade om Vladimir Horowitz också. Skönt att det är över haha :). Nu har man gjort det!

Sen hade jag hål, då kollade vi på ensemblerna som spelade upp. Alla var grymt bra, som vanligt haha ;). Sedan skulle jag ha gemu, alla ville kolla på uppspelen så jag och Elenoor ritade en vacker teckning till Peter (En kvintcirkel innuti ett hjärta, under skrev vi PETER ÄR BÄST! och ett hjärta till. Runt hjärtat med kvintcirkeln så ritade vi massor av klavar, förtecken, noter, takter osv.) Han sa att han blev lite rörd över teckningen och vi fick ledigt! Han sa att det var för att vi låg så bra till i kursen, men jag tror att det var teckningen haha!

Vi skulle repa med min ensemble efter gemun, i tjugo minuter innan vi skulle spela upp eftersom att vi aldrig haft båda gitarristerna på plats när vi tränat. I och med att vi inte hade nån gemu så gick jag och Jonathan (trummisen) dit lite innan, alla var redan där för dom hade hål förutom en sångare men hon kom sen. Så vi hann repa igenom och det kändes bra.

Vi spelade upp. Det gick snabbt, jag var nervös men inte så nervös att jag mådde dåligt av det. Det var en förbättring. Örn och Seth gitarristerna fick dock vända sig mot mig och hjälpa mig vid solot för jag hade lite problem med takterna där (jag solade inte men jag ska ju spela på solot också).

Sist på dagen hade jag datorkunskap, vi pratade om olikas photoshop affischer. Jag ville inte visa min för klassen så jag ska snacka själv med David sen (troligtvis nästa lektion).

Efter skolan gick jag och handlade fördelsedagspresenter och ett par strumpbyxor till mig själv för 20kr. Ganska bra tyckte jag, har dock inte kollat om dom passar...

Nu ska jag göra läxor, ikväll blir det till  att laga köttfärssås. Först ska jag ta en frukt eller nåt för jag är lite hungrig och det är ju viktigt att äta och sånt när man har tränat :).

Kram!!!<3<3<3<3

Hej!

Hej!

Var på det där samtalet imorse så jag började halv tio. Det var segt att kliva upp men efter en kvarts dusch så var jag vaken. Samtalet var ganska värdelöst, jag skulle nog ha värdesatt det mer om jag gått i tvåan eller trean. Min pianovikarie verkar vara jättebra. Jag ska börja med ett nytt pianostycke nu. Det är svårt för takterna är helt olika i händerna. Men det löser sig nog.

Jag hade svenska,samhälle,matte och franska. Sedan halvsprang jag till bussen för att åka hem. Då var jag jättehungrig!

Jag vet fortfarande inte vad jag ska välja på din individuella valen. Jag ska prata med mamma i helgen om det och sen får vi se hur det blir :)

Nu ska jag försöka få tag på Fanny...antingen skype, sms eller facebook. Vissa saker kan jag bara säga till henne :D. SUPER DUPER HEMLISAR!!!

Kram!!<3<3

Filosofi

Sitter och filisoferar, fast inte på riktigt. Sitter mer och drömmer. Tänker på den första skivan jag hörde på LP-spelaren hemma. (tror att det är den första?)

Fin är den. Och om jag köper LP-spelaren så ska jag försöka att sno med mig skivan hemifrån haha ;).






I woke up this morning...

Hej!

Jag vaknade imorse och var förkyld. Lite lagom kul. Vet inte riktigt vart det kom ifrån men det ska bort! Ska ladda upp med te och apelsin. Hoppas att det funkar. Jag skulle egentligen ut och springa, men jag har hört att det kan bli värre om man överanstränger sig :(. Synd för det var så himla fint väder och allting...

Idag ska det bli plugg! Jag har börjat lite med samhället, svarat på fyra frågor, men ska fortsätta. Efter apelsinen. Hittade en underbar pianolåt som jag bara måste lära mig! Ska börja jobba på det...ikväll kanske? Får se.

Nu ska jag plugga vidare och boosta upp alla mina små immunförsvarsgubbar i kroppen ;).

Kram! <3

p.s. melodifestivalen igår, ingen kommentar...d.s.


Tog en ramdom bild idag med, jag tror att det är från i somras när jag och Johan bakade äppelpaj och lyckades att skala ett helt äpple utan att skalet brast. Ganska coolt va? haha ;)

Helg

Hej!

Igår var Stina här. Vi kollade på film långt in på natten och fortsatte på morgonen. Igår åt vi pannkakor men vi lade i kakao i smeten. Det smakade inte så mycket men det luktade gott :). Hon åkte hem runt middagstid idag och sedan dess har jag..hrm...pluggat. Eller jag gjorde matten, körde fast på naturkunskapen och då orkade jag inte fortsätta och sedan dess har jag plinkat på pianot. Något jag kanske borde göra lite oftare..Jag blir ju inte direkt dåligare men jag känner ändå att jag borde öva mer. Det är tiden som inte räcker till. Gitarrister har det så mycket lättare! Dom kan ju bara plocka fram gitarren och spela vart dom än är! Men vi pianister måste vara på ett ställe för pianon är inte särskilt mobila, inte ens synthar eftersom att dom behöver ström...

Nu ska jag nog käka nudlar. Ikväll blir det kanske melodifestival. Får se, ska tydligen vara med en kille från trean och spela trummor. Men det brukar ju vara förinspelat så jag vet inte om han är med i rutan...

Kram och trevlig helg!! <3


Jag tog en random bild utan att se och det blev denna vackra skapelse! :) <3

Öppen scen

Hej!

Har varit på öppen scen. Alla var jätteduktiga! Nu ska jag plugga franska!

Idag hade jag ensemble saknade båda våra gitarrister men Viggo hoppade in :). Gick ganska bra ändå, jag hoppas bara att det går bra på uppspelet även om vi inte hinner repa något innan... Jag fick tillbaka min idrottsuppgift..fick VG och det är väl okej. Jag behlver inte ha mer i gympa, men det skulle ju vara roligt med ett mvg. Men jaja, min bror fick sportgenerna och jag fick musikgenerna. Än så länge så är jag nöjd ändå :).

Kram och Godnatt! <3

blahablaha

Hej!

Idag hade vi uppspel på eos. Det gick sådär...jag tappade bort mig två gånger. Jag var sjukt nervös men det var kul att se när dom andra spelade.

Jag hade inget samhälle så jag började klockan elva med gympa. Vi hade volleyboll så det var ganska soft. Gympaläraren hade betygssnack så vi spelade själva. Vi var sex stycken på varje lag och spelade på två olika nät (fyra lag alltså). Det var jättekul för ingen var typ seriös. En gång så råkade jag "krocka" med hovis eller, han sprang åt ett håll och jag trillade samtidigt så jag trillade typ över hans ben...eller nåt sånt det var ett förvirrat läge för han trodda att han fällt mig haha. Den gympalektionen var nog den roligaste jag haft! På slutet så ställde sig alla vid ett nät så vi var tolv på varje lag och sen spelade vi med tre bollar, det var riktigt förvirrat och det var nog bara tur att ingen slog sig.

Eos har jag pratat om, engelskan så läste vi högt ur våran nya engelskabok.

När jag kom hem så skrev jag en underbar dikt till Fanny eftersom att jag under dag fått några ytterst konstiga sms...Min dikt löd såhär:

En gul ros, lysande som solen välkomnar livet likt en badboll som flyter bort på djupt vatten.
En gul ros, lyser som solen i vasen där jag satt den.
En dag faller bladen av,
liksom när en molnig dag är kvav.


Mycket vackert haha :).

Kram!!<3 nu ska jag göra läxor

Sånt här kan man hitta när man öppnar sin skolmejl....haha :)

Fränder, Fränder!
Inser ni inte att vi just har gjort entré i en ny eras turbulenta ehuru smäktande barm! Aldrig under min tid spenderad som marodör inom de elektroniska brevens medium har jag stött på en tråd så florerande och omvälvande som den rörande det malplacerade stränginstrumentet. Jag vet att vi alla innerst inne sörjer vår käre Joacims förlust, men har inte denna i sin tur gett liv åt något så mycket större? En förlust nödvändig för vår kollektiva utvecklings skull, om jag får uttrycka mig djärvt. En tråd innehållandes ett tjog, om inte fler, vördnadsvärda lynnens åsikter, rörande allt vad gäller marinbiologi till ifrågasättande av medmänniskors sociala förutsättningar. När ett kedjebrev i Rytmus underbart spaciösa eter till och med signeras av lärare, så vet man att en revolution står vid tröskeln. Trots att vi har blivit erbjudna ett nytt forum att härja fritt i så har ni, kamrater, fortsatt bruka den ljuvlighet som på prosa kallas Rytmusmejlen. Jag bockar och bugar inför eran hängivenhet, och uppmanar er att fortsätta. Kudos! En tid av hänsynslöst e-brevsbrukande är här! Nu när jag vet vad ni, underbart tappra själar, är kapabla till så är minsta uns av tvivel inför att propagera för e-brevsmissbruk hos mig bortblåst. Tyvärr innebär den nya epok som väntar inte bara en underbar e-brevsorgie, utan även det lite sorglirare faktum att vi snart kommer att skiljas åt. Jag kommer, precis som de flesta i  min årskurs, inte att få ta del av den ljuvlighet som jag predikar. Trots den sorg och tomhet detta faktum bringar mitt hjärta så är det med stolthet jag ser på de arvingar som deltagit i den ovan nämnda e-brevstråden. Denna stolthet sår i mig en vision. En vision om ett fritt Rytmus. Jag ser framför mina ögon hur ett inom en snar framtid vigoröst massmejlande föds till ett liv i våran värld. Hur verklig Rytmusmejlen än må kännas så är den ju trots allt bara ett eteriskt väsen. Den har inget verkligt inflytande över den matriella vardag som vi kallar skolgång. Men detta ska ändras. Inom detta medium, ryms en enorm energi, energi till att nära tusentals världar, och vi brukar blott en smula av dess vidsträckta kosmos. I min vision ser jag dock hur mina arvtagares och kamraters hängivna massmejlande fyller detta kosmos till bredden och bortom. Jag ser hur denna energi som ryms i vartenda ett av era omsorgsfullt skrivna e-brev rinner över. Jag ser hur den tar formen av plasma, gas, vätska, fullt greppbar materia och slutligen... får liv. Inom er. Ni inser kanske nu vad jag pratar om. Rytmus höjande till skyarna. En ny människoras föds. Freja påstod att ett forum där man kan redigera varandras inlägg var frihet. Dag påstår sig slå ett slag för det fria ordet. Niclas påstår sig älska Douglas. Douglas påstår att han älskar att citera Thåström. Eugene påstår sig älska den överlägsenhet som medföljer det faktum att han går i trean. Mina vänner, ni vet inte vad frihet är. Ni vet inte vad älska är. Detta nya väsen som ni, kära kamrater, tar form av i min vision kommer för evigt att ändra eran syn på kärlek och hat, frihet och fördom, makt och underkastelse, liv och död. Era nya kroppar kommer tjäna er väl i denna värld. Mänskligheten kommer kräla vid era fötter. Ni kommer besitta en aldrig tidigare skådad kraft. Kamrater, ni blir de första i släktet Homo Novus. Den planet som en gång kallades Tellus kommer enas under Rytmus herravälde och bli ett utopiskt imperium där Rytmusmejlens principer appliceras på vår verklighet. Er verklighet. En verklighet ledd av de högresta varelser som ni snart kommer att ta formen av. Under er regim blir de problem som vi står inför i detta liv minnen blott. Finanskriser, pandemier, svält, miljöförstöring etcetera kommer finna sig bortblåsta som med vinden. Fokus kommer ligga på missionen. Att sprida vårat underbara budskap till universums alla hörn. Besökandet av fjärran världar blir möjliggjort. Utforskandet av det svarta intet blir vårat kall. Homo Novus vilar inte förrän alla dimensioner enats i Rytmusandens heliga namn. Men bara en ska härska. En Homo Novus från det ursprungliga Rymusträdet ska bli Urfadern. Han ska bli den första att regera över allt i detta liv. Men för ert eget bästa ska jag icke tala hans namn ännu, ty han måste förtjäna sin plats. Titeln som Dimensionernas Enare utdelas inte baserat på hörsägen eller ännu icke fulländade visioner. Den fås genom tappert stridande i främmande världar, ömt tröstande bland vilsna själar, skickligt talande bland usla lögnare och påvisandet av en genuin kärlek till rättvisa. Den dagen universum får en enväldig härskare i direkt koppling till Rytmusanden kommer att komma i sinom tid. Fram till dess får ni icke glömma att bejaka den dygd som är tålamod. Och kom ihåg:

När ljusets era anländer
Samlas vi, mina fränder
I Aulans trygga famn
Och uttalar det namn
Som bärs utav han
Som leda oss kan

En himmelsk vision fullbordas
Bara om folket tordas
Skriv edra tankar ner
Tills fienden inser
Att den icke skall
Få kväva vårt kall

Varthelst vi går
Vi sublima mottaganden får
Varthelst vi far
Blir världen underbar
Hindrar du oss från att flacka
Så ska vi dig evigt tacka

När ljusets era anländer
Räck då oss dina händer



Träning på hög nivå!

Hej!

Idag så har jag sprungit och tränat mage plus rygg! Duktiga jag! :)

Vi hade in/sång. Folk redovisade om sina pianister och Jacob pratade om olika inställningar på cp-synthar (haha lite kul för dom heter faktiskt cp...dom suger, skolan beställde fel. Så han försökte förklara så att vi skulle förstå liiite i alla fall).

Sedan hade jag hål i en timma. Tränade på mitt manus med Ellen (Uppspel imorgon!!!) sedan fikade vi med Frida och Aniela. Gemu, vi fick sätta ackord till en melodi, ganska kul :). På ensemblen gick allt jättebra! Eller, vi saknade en gitarrist som var sjuk och en singsong:are som var och sjöng i våran ensemble har hoppat av :(. Hon går nåt annat nu, så det var lite synd. Men bortsett från det så hade alla jättebra energi och det var jättekul som vanligt!

Sedan åt jag lunch med Moa och Stina. Jag och Stina skyndade iväg till datorsalen för att jobba lite med våra affischer. Jag tror att jag är nöjd med mitt slutresultat. Kan inte lägga upp den här för den ligger på skolans dator men när jag fått den därifrån så kan jag lägga upp den här :).

Jag sprang till bussen, hann precis. Sedan handlade jag frukost, gick hela vägen hem och packade upp. Jag lade jag in en maskin tvätt innan jag begav mig ut för att springa. Nu är jag tillbaka och ska göra läxor!

Kram!!<3<3<3

Älskade vänner! <3

RSS 2.0