Sport och Stockholm

Igår så åkte jag skridskor som planerat och hejade sen på min lillebror när han spelade fotboll. Han gjorde helt klart det snyggaste målet...synd bara att han själv var målis. Han var i ytterkanten av halvcirkeln som är vid målet och hade precis räddat en boll och kastar ut den, men en i det andra laget tar ner bollen och skjuter en bredsida mot målet. Min lillebror kastar sig efter bollen och kanar på mage och får tar i bollen och håller den i famnen broblemet var att golvet vara ganska halt och han gled med en ganska bra fart och det resulterade i att han kanade in i målet.. snyggt men han var ganska knäckt efteråt. Jag träffade på en kompis som jag inte träffat på något år och sånt är ju alltid kul.

Men det var inte det enda som jag hann med om man räknar lite konstigt så utövade jag 7 sporter.
Först som sagt så åkte jag skridskor och hejade på min lillebror och då kan man säga att jag hejade som en cheerleader ( fast egentligen så skrek jag bara så att jag fick ont i halsen ).När jag kom hem så var det dags att rida jag var ute och red i nån timma och sen fick utöva lite powerwalk för att hinna  till bandyn.
Vi var bara 4 stycken men tur var väl det för det hade blivit fel och någon hade dubbelbokat...så när vi kom dit så var det några som var där och övade till någon pjäs eller liknande, dom som hade klantat till det äger bowlinghallen bredvid så vi fick då istället spela bowling i en timme. När vi var klara med det så hade vi en stund kvar av våran träning så vi spelade lite bandy, det var jag och min lillebror och min bästa kompis på lag mot en annan kille som är 20 han är så mycket bättre än oss så det var ganska jämnt, mitt i alltihop så får han näsblod och vi får avbryta. Sen så tyckte han att han kanske inte skulle anstränga sig så mycket mer eftersom det troligtvis var därför han fått näsblod och då rullade vi fram pingisbord och spelade pingis istället.
så sporterna blev alltså...

1. Skridskor
2. Cheerleading ( jaja jag sa att jag skulle räkna konstigt )
3. Ridning
4. Powerwalk
5. Bowling
6. Bandy
7. Pingis
Ganska bra för att vara en dag tycker jag.

Idag så har jag varit i visby och handlat lite på bokrean...jag handlade bara en bok men imorron så åker jag till Stockholm och då blir det nog en del shopping av både kläder och allt möjligt annat ;)
                                                                                         
                                                                                                                       Bye for now =)
                                                                                                    


S&S

S&S står för Sportlov och Semlor
Idag så har jag inte gjort så mycket, jag var nere hos min mormor och sen har jag bara varit hemma.
Jag åt en wienersemla mums! wienersemlor är mycket godare än vanliga =).
Nu så är jag hos min bästa kompis och vi har typ inget att göra.....men snart så kommer vi nog på någonting men mellan det så finns det ju tid för mig att skriva =P.
Imorron så ska jag åka skridskor och kolla på när min lillebrorsa spelar krullis cup.
Nu ska vi kolla på parodier medans föräldrar och syskon är på föräldramöte:D.
                                                                                                puss o kram på semmeldagen

filmkväll!

Hej!

I söndags så hade jag folk här hela dagen för att fira mig, först så kom släkten hit och jag fick träffa mina småkusiner. Det var jättekul och kusinerna är jättesöta, men för att hänga med dom så måste man ha en hel del energi=) så när alla hade åkt så var jag riktigt trött då skulle ännu mina kompisar komma. Först så tänkte jag nästan avboka för att jag helt enkelt inte skulle orka, men jag ville inte avboka, som tur var så fick jag tillbaka min energi och hade jättekul=).
Vi kollade på en helt sjukt kul film och sen kollade vi på en film som bara var sjuk man fattade ingenting....det kanske berodde på att vi inte såg början utan bara dom sista 40 minuterna eller nåt sånt haha ;).
Sen så snackade vi till klockan tre eller nåt sånt =). När vi vaknade så åt vi frukost och sen kollade vi på en film till innan vi spelade ett spel som heter "girls trivia", det var kul men jag spelade inte så länge.
Nu så är jag ganska trött igen eftersom jag inte sov så mycket inatt så nu ska jag nog kolla på tv och bara slappa =).
                                                                                         Bye bye äppelpaj haha ;)


Sweet 15

Hej!
Idag så är det min födelsedag, sweet 15 here I come.

Egentligen så är jag inte 15 förräns ikväll....men jag är närmare 15 än vad jag var igår ;)
Jag har varit ute och åkt lite skidor...jag trillade inte men om det hade funnist fjärilar ute så hade dom nog flugit förbi mig hihi.  Annars  så har jag inte gjort så mycket...vaknade av sång och fick lite fina saker :)
Imorron så kommer släkten och på kvällen så ska jag ha filmkväll med asiatiskt tema jag kan tilllägga att jag inte visste att dom skulle ha det på let´s dance utan jag hade bestämmt det låååånnggt innan...
Nästa vecka så är det lov :D och efter det så har jag prao i en vecka :D
Nu så ska jag fixa tacos och sen så ska man väl kolla på melodifestivalen....
                                                                                         
                                                                                                            puss och kram kexchokla(d)


jag har ingen aning....men ÄNTLIGEN

Hej!
Nu ska jag vara ärlig, jag vet inte vad jag ska skriva nu haha..
Alla verkar ju börja sina bloggar genom att säga att det är en ny blogg, att man troligtvis inte kommer att skriva så ofta och att man tror att ingen kommer att läsa detta men att man skriver för att det är roligt, det stämmer nog in på mig, men vad tråkigt att alla ska börja likadant haha:).
Jag har länge viljat ha en blogg, och nu ÄNTLIGEN så har jag en! och imorron så fyller jag 15 =) kan det bli bättre?
svar ja men jag är nöjd som det är..i alla fall just nu :)
                                                                            Puss och Kram skumbanan ;)

Välkommen till min nya blogg!

ja det var det här jag menade!

RSS 2.0