Biblioteksplugg

Sitter i skolbiblioteket och pluggar. Skulle ha sprungit imorse men det spöregnade, sen försov jag mig istället. Kom i alla fall iväg till skolan, nu har jag pluggat i nästan två timmar. Duktigt!

Snart lunch. Ikväll blir det kanske en springtur och lite lek med logic! <3

Kram!

Jag och Fanny som trubadurer, för väldigt länge sedan. (två-tre år gammal bild)
 

Bildbomb!

After School i onsdags!
Gök&Gös i onsdags, efter After school
Jag och Natalie sålde biljetter till herrmiddagen i torsdags
Mys hemma hos Sofia i fredags
Mina fem stämplar från igår!
Mitt första märke! 
 
 
 
 
 

Pubrundan

Hej!

Pubrundan igår var superkul och jag fick mitt första märke! (Bilder kommer upp mot kvällen). Jag gick alltså till Natalie först, vi var ett litet gäng där som sedan gick vidare till PubenPuben. Därifrån åkte vi buss till RödaBaracken (baracken) och hängde där ganska länge, stod och visade support när två killar i klassen körde Beerpong. Sedan var det meningen att man skulle gå till Nya Vall men när vi kom dit var det dött där så vi stöttade dem lite genom att ta lite att köpa en dricka och sedan gick vi tillbaka till Baracken. Vi hängde där till fem i tio och sedan gick vi till Kåren, vi fick märken men vid det laget kände jag att det kanske var dags för mig att röra mig hemåt. Jag kom hem straxt innan tolv, var alltså igång från halv fyra till tolv. Det är ganska bra ändå, det här var genrepet till sjöslaget!

Om någon timma ska jag iväg på SushiSöndag med några tjejer ur klassen (tänkte att det skulle vara roligt), två av dem har aldrig ätit sushi och för min del var det väldigt länge sedan jag åt det. Eller jag åt ju två bitar på tacksittningen men jag menar rullarna osv. Jag får se om de har någon bra blandbricka!

Nu ska jag chilla lite till och dricka vatten.

Kram!

Pubrunda

Hej!

Gårdagen hos Sofia var supermysig, vi spelade spel och pratade.

Ikväll är det pubrunda, ganska enkelt upplägg. Olika föreningar på Hig har egna pubar/barer. Ikväll så sker en runtvandring, det är tre olika pubar och sedan är det avslutning på kåren. Om man går till alla ställen och kommer till kåren med alla stämplar så får man ett märke som man sen kan sätta på sin ove!! Självklart så måste man med på detta! Det börjar klockan 17 på Cult&co:s pub "PubenPuben". Sedan ska vi till baracken, nya vall och till sist Kåren! Det ska bli superkul!

Igår bokade jag in sjöslaget och nästa söndag klockan 14 åker vi från Gävle! Även på detta får man ett märke. Synd bara att jag inte fått min ove än, men jag kommer i alla fall ha lite märken! Efter det så kan man köpa ett paket märken på kåren för 100kr, ett av dem är så otroligt snyggt att man vill ha dem, sedan måste man ha Cult&co:s märke på bröstet över hjärtat. Så på ganska kort tid kommer jag att skaffa mig åtta märken! Det är en bra start!

Nu kom jag precis in från en springrunda. Dags för stretching.

Trevlig helg!

Sjöslaget!

Hej!

Idag hade jag en lagom kul lektion. Nu är jag hemma, ska snart iväg till Sofia där vi ska ha en spelkväll. Jag sitter nu och försöker få fram all info till sjöslaget vilket är en studentkryssning! Där kan man göra massa roliga saker, temat för i år är barnkalas. Jag tänkte inte åka för man måste vara några stycken och boka en hytt men sen sade Sofia idag att man kunde boka hytter för två också och hon ville åka så nu ska jag nog åka ändå! Är supertaggad! Man åker iväg den 6 och kommer tillbaka den 7 så det är ungefär ett dygn man är borta. Man måste boka innan kl.17 idag så jag måste försöka att hitta all info innan dess.

Nu måste jag fortsätta att leta!!

Herrmiddagsmöte

Hej!

Snart ska jag dra iväg till skolan, det blir först en tur på stan för att inhandla en thermos. Efter det är det dags för ombyte, svart långklänning, klackskor och rött läppstift. Det är nämligen då som jag och Natalie ska stå och sälja biljetter till herrmiddagen. Efter det blir det plugg för min del och ikväll är det herrmiddagsmöte!

Gårdagen var ganska galen, jag var ju som sagt på herrmöte för min spexgrupp, after school och sedan Gök och Gös på baracken. På after schoolen tog jag en cider men eftersom att jag inte ätit sedan lunch (ca.11) blev jag ganska lullig. Kunde knappt gå rakt, det var helt galet! Så jag och ett gäng andra gick till en grill i närheten och åt lite. Sedan var det bättre. På baracken kollade vi på när dryckestävlingen pågick s.k. gök och gös. Det går ut på att man på tio minuter ska dricka 3-12 cider eller öl (man får själv välja vilken nivå man ska dricka på) sedan måste man sitta i tjugo minuter och pausa (ifall att man skulle bli dålig). Det var ju inget för mig men det var ganska kul att titta på! Målet med detta är att man kan få märken till sin Ove (overall).

Nu ska jag kasta i mig lite tidig lunch.

Kram!

Gök och Gös

Hej!

Efter spexmötet var jag var på after school på kåren och sedan på gök och gös på baracken. Superkul, fick två stämplar! Nu sitter jag i sängen och tinar upp min frusna kropp från cykelturen hem. 

Godnatt!

Teaser#2!!!!!

Teaser till herrmiddagen nummer två kan ni se på här!

Tidig och effektiv

Hej!

Idag gick jag upp tio i sju för att tvätta. Jag tvättade två maskiner tvätt, åt lite frukost, hängde upp tvätten och tog en springtur. Efter det stretchade jag och körde lite styrketräning (bara lite sit-ups och planka). Nu är klockan 09:34 och jag har redan gjort allt det där! Snart ska jag duscha och sedan handla.

Det blir ingen svettig bild idag, däremot en supergullig bild på min favorit: norrlänning/stockholmare/skåning Sofia! <3

Kram!
 
 

Café Campus

Det var superkul att spela in filmen! Precis som förra gången! Vi var på ett ganska läskigt ställe, vilket ni kommer att få se när jag länkar filmen här senare. Den ska nu klippas och lägga på ljud sen kommer den upp här!

Efter filmen cyklade jag och Natalie tillbaka till Sätra för att gå på "Café Campus" som öppnade idag. Det var supermysigt, vi satt och pratade i två timmar med lite annat folk. På slutet fick jag förfrågan på om jag kunde tänka mig att jobba där något (ideellt såklart) och det tackade jag ja till. Man måste ju stödja föreningen!

Nu ska jag göra något (behöver inte göra läxor för de är redan klara). Imorgon ska jag upp tidigt, har tvättid klockan sju. Därför ställer jag klockan på kvart i sju, då kan jag klä på mig och gå ned och slänga in tvätt i maskinen. Sedan har jag planer på att springa, handla, gå på möte för herrmiddagen och sedan på after school. Det kommer nog att bli en fin dag!

Kram!

Sitter i skolan

Jag ska egentligen plugga, men jag är klar. Så nu väntar jag bara på att klockan ska bli 16.30 så att filminspelningen till teaser#2 man börja!!

Ikväll är det premiär för café på PubenPuben så jag ska försöka att svänga förbi där också och äta en våffla eller något sådant.

Läraren i journalistik verkar lite tankspridd, men det blir nog bra.

Kram

They Call It Stormy Monday

Idag har det blåst och regnat. Inte hela dagen men under eftermiddagen och kvällen i alla fall. Jag har inte gjort så mycket idag. Handlat, var nere hos Linus en stund, Natalie kom till mig och vi gav lite respons på varandras texter sen har jag bara pluggat. Två texter ska lämnas in imorgon för betygssättning för "Kreativt Skrivande A". Lite nervöst men kul, så från och med imorgon läser jag endast journalistik fram till november någon gång.

Veckan i övrigt är ganska fylld, vilket är roligt. En till inspelning av teaser nr.2 för herrmiddagen, två herrmöten, tvättid och liknande!

Vi hörs!

SpringSpringSpring!

Klarade nästan hela sträckan idag! Jag tror att min "dåliga" kondition numera sitter i huvudet för när jag inte tänkte på att jag sprang så sprang jag väldigt långt. När jag tänkte "Oj, nu har jag sprungit jättelångt." Så var jag tvungen att gå en bit. Jag är väldigt nöjd! Det enda som är synd är att snart blir det väl isigt och då kan jag inte springa längre, jag får försöka att hitta på något annat istället så att jag inte tappar konditionen!

Kram!!

Lite bilder från tacksittningen, jag filmade det mesta men tyvärr går det inte att lägga upp filmer här.
Såhär såg jag ut på tacksittningen, som asiat!
Och såhär såg mitt hår ut! (Natalie fixade)
Kalle Cult fick sin egen plats vid huvudbordet!
Den väldigt fina klänningen från Kina som jag lånade av Natalie!
 
 
 
 
 

Stockholm och tillbaka!

Hej!

Igår åkte jag till Stockholm, det var härligt att vara tillbaka i vår vackra huvudstad. Jag gick upp väldigt tidigt och tog buss 07.20, jag var framme i Stockholm ungefär klockan tio. Där mötte jag upp Stina och vi gick runt lite grann, sedan gick vi till Café 60 på Rådmansgatan för att möta upp alla andra som skulle överraska Albin (han fyllde år). När vi kom dit så var bara Simon där men de andra var på väg. Till sist var vi åtta stycken som satt och väntade på Albin och Klara. När de kom så ställde vi oss upp och sjöng för Albin, för att vara en skara ex-rytmusare (och några rytmusare) så var det inte vackert men han blev glad ändå. Efter en stund var Simon och Markus tvungna att gå, de skulle rodda för ett Hoffmaestro-gig så vi kramades och sa hejdå.

Vi andra fikade ett tag till och sedan drog vi till hötorget för att hälsa på David på hans jobb! Han jobbar i en musikbutik där, hela gänget gick in och vi fick riktiga björnkramar från David. Sedan så satte vi oss ner och jammade lite, jag plinkade lite halvt på en xylofon (som Klara blev så otroligt kär i att hon bestämt sig för att köpa den, hon ska bara spara först). Därefter var Stina, Albin, Klara och Felix tvungna att gå men vi andra fortsatte att gå runt på stan. Vi hamnade på plattan där det hölls tal om välfärd (valkandidater för kommunfullmäktige tror jag, riktigt tråkigt att lyssna på, de sa samma sak allihop) men vi gick vidare. Till sist var det jag, Mio och Erik kvar som strövade omkring. De såg till att jag kom på mitt tåg säkert och sedan åkte jag tillbaka till Gävle. Det tar faktiskt bara två och en halv timme till Stockholm och med sista minuten biljett så kostade det bara 310 tur och retur. Så jag skulle ju kunna åka ner någon mer gång!

Idag ska jag göra läxor tror jag, fast det mesta gjorde jag på bussen igår. Det blir småfix och sen får vi se vad som händer!

Summering

Hej!

Här kommer en summering av gårdagens tacksittning!

Det var otroligt lyckat, alla gillade maten, de f.d. generalerna fick fjäska och uppträda för alla, det blev många Lambos och vi fick även se musikalnummer från både überphaddrarna och f.d. generalernas sida!

Alla generaler fick sju plus som de behövde för att kunna gå hem, förutom Fredrik a.k.a General Salt, han fick visserligen ganska många plus men han skötte sig inte hela kvällen och fick därför ganska många minus också. Han fick tillåtelse att gå hem men vi har en tjänst innestående på honom! Kvällen fortsatte till en vanlig pubkväll så det strömmade till lite mer folk. Några av oss spelade "Med andra ord", jag var på lag med en annan Matilda och vi var sjukt duktiga! Även på de mest konstiga beskrivningarna gissade vi rätt. Jag gick hem strax efter ett, då var jag väldigt trött.

Idag så gick jag upp klockan nio, mötte upp Natalie vid halv tio och vi städade upp i köket på puben. Sedan följde hon med mig upp till min lägenhet och vi brunchade med te och baguetter i tre timmar. Det var väldigt mysigt!

Sedan drog jag vidare för ett möte med min spexgrupp inför Herrmiddagen. Det gick bra för oss, vi hade bra flyt och planerade en hel del. Jag fick en väldigt kul roll och det ska bli superkul att skriva resten av manuset och repetera!

Imorgon ska jag kanske dra till Stockholm över dagen, får se. Det är en liten överraskning för en viss hen (Hoppas att hen inte har koll på min blogg, tror inte det) som fyller år. Jag ska ännu se hur det blir med den saken. Nu ska jag kolla igenom mina texter som ska lämnas in på tisdag för betygssättning. Det är väldigt läskigt men jag har valt att inte stressa upp mig för mycket, men får jag lägre än C blir jag nog besviken.

Dags att sätta igång!

Kram!
Hittade en fin bild på mig och Ceasar som tyvärr inte finns hos oss längre. <3 <3
 

Tacksittning!

Hej!

Idag hade jag lektion och cyklade sedan hem för att duka inför tacksittningen. Det är superfint! (bilder kommer upp imorgon). Nu så håller jag på att klä på mig och sminka mig. Håret ska Natalie hjälpa mig med, jag ska vara asiatisk så jag har lånat en grej av henne att sätta upp håret med och sen ska jag ha i pinnar i håret, som jag också lånat av henne. Jag kommer också att ha på mig Natalies klänning så jag kommer i stort sett bara ha hennes grejer på mig! Men det var tur att hon hade lite grejer för jag hittade inget bra och nu slapp jag köpa!

Jag är väldigt taggad inför detta, galet taggad. Vi ska samlas om en kvart och värma på maten och lite så (fixa hår). Sedan öppnar vi dörrarna klockan 17! Det kommer att bli så kul!!!!!!!!! (Jag är galet taggad)

Vi hörs imorrn!

TACKSITTNINGSMIDDAGSDAG!!!!

Hej, idag är det tacksittning!!!! Hör av mig senare, ska till skolan nu!

Möte

Hej!

Idag var det möte för föreningen. Det var faktiskt väldigt trevligt, först gick vi igenom alla saker som man ska göra på ett möte och när mötet var avslutat gick vi över till att bara prata. Det bjöds även på kaka, te och kaffe. Vi var runt femton stycken tror jag. Mycket trevligt.

För övrigt så har jag haft en bra dag, började med lite pianospel och en joggingtur. Efter det så fixade jag mat till tacksittningen så det är klart. Brände mig dock på ugnen vilket var superklantigt! Sedan cyklade jag och Natalie ner på stan för att bl.a. fixa bibliotekskort till stadsbiblioteket. Vi hämtade även ut studenthäften på turistbyrån där nya studenter kan få rabatt på massa saker. Sedan köpte vi en liten present som ska få vara kvar på PubenPuben. När vi var klara så hörde Martina och Cecilia av sig och ville ta en fika så det gjorde vi. Sedan cyklade jag hem, läste i min bok och sedan gick jag på mötet!

Nu ska jag läsa lite till i min bok och sedan sova. Imorgon är det föreläsning, möte för tacksittningen och möte för herrsittningen.

Kram!
 
Det röda märket på armen är där jag brände mig.
 

Planering&Föreläsning

Hej!

Idag började jag klockan tio med att sälja biljetter till tacksittningen. Jag och Natalie satt och sålde till klockan kvart i ett och sedan gick vi på en föreläsning i studieteknik. Det var del ett och del två kommer på onsdag så den ska jag gå på. Vi har totalt sålt 25 biljetter till tacksittningen, efter föreläsningen så åkte vi och handlade. Nu är det bara själva tillagningen kvar, och det tänker jag göra imorgon. I alla fall pajen. Jag ska även göra coleslaw men den gör jag nog på onsdag.

Imorgon ska jag även till biblioteket med Natalie och fixa bibliotekskort och på kvällen är det möte med föreningen. Jag vet inte riktigt vad vi kommer prata om men det är bl.a. inval till styrelsen, jag har inte bestämt hur mycket ansvar jag vill ha men jag vill helt klart vara med och bestämma!

Nu ska jag sätta mig och försöka läsa lite till i boken..bara 59 sidor kvar. Jag pratade dock med Fredrik som går i tvåan och han sa att just den boken inte är superviktig, man behöver inte memorera allt och de delar som har mest "ordbajs" kan man bara skumma igenom. Så nu kör vi!

Vacker bild på mig och Fanny från 2012

Skriva och samtala-Lärande genom responsgrupper

Försöker att läsa i min bok men fastnar hela tiden med en tanke i huvudet, finns det någonting tråkigare man kan läsa? Jag orkar inte med det överambitiösa och onödigt svåra språket som är fullt av termer som folk under 30 inte förstår. När man måste sitta med en synonymordbok och läsa känner man sig inte bara dum, det blir också väldigt tråkigt. Ibland så behöver de inte ens använda sådana popösa ord. Jag kan lätt sammanfatta det som de vill säga på ett mycket enklare och välutvecklat sätt så att flera kan ta in det som de vill förmedla. Hur vill dem att folk ska lära sig något nytt när man inte förstår vad man läser? Lyssna på det här;

"De kognitiva processerna är begränsade till individen, medan skrivandet ur ett sociointeraktivt perspektiv relateras till bland annat läsaren, skrivsituationen, kulturen och diskursmiljön. Jag kommer att konkretisera begreppet tolkningsposition genom att visa hur skrivandet i skolan försiggår inom en rad olika tolkade kontexter"

Varför skriver man så? Kan man inte lika gärna förenkla allt, skippa termerna som inte alla förstår? Är detta ett rent pedagogiskt korrekt sätt att försöka lära ut på?
 
Jag kan inte se någon logik i det hela. På vissa ställen så använder författaren en halv sida för att säga att vissa skribenter skriver direkt ned vad de vill säga och behöver inte redigera medan andra behöver ett flertal utkast. Kan dom inte bara säga det istället för att gå in på varenda liten detalj? På ett annat ställe står det att man gjort psykologiska försök och de har visat sig att det inte spelar någon roll hur man skriver. Men de skriver inte så, nej de tar tre sidor att förklara att olika individer skriver på olika sätt och går in på detaljer om varför det är så osv. För att sedan komma fram till slutsatsen att det inte spelar någon roll hur man skriver bara det fungerar för dig som individ samt att oavsett hur man skriver så är det inte det som räknas. Det som räknas är det färdiga resultater. Varför måste jag läsa om det här? Det är ju bara vanligt vett! Jag har gått tio år i skolan och jag vet att vi människor fungerar olika, vi är alla olika individer och ingen är den andra lik. 
 
Det här är galenskap. Jag orkar inte. Vill elda upp den här jäkla boken men istället ska jag nu sätta mig ned igen och läsa de resterande 74 sidorna som jag ska läsa till torsdag. Detta är inget annat än slöseri med tid och energi. Ironin i det hela är att en bok som är så opedagodiskt ska hjälpa mig till att bli en bättre pedagog.
 

Gårdag och Dag

Hej!

Gårdagen och dagen blev superkul! Alla var utklädda, vi var fem stycken ändå lyckades två stycken klä ut sig till samma karaktär. Lite kul. I sista minuten så misshandalade jag min orkidé lite för att kunna ha blommor i håret. Den ena blomman hade redan trillat av men en plockade jag av.Vi tog buss ut till Linda och kvällen var ultimat! Vi pratade, spelade spel och skrattade väldigt mycket. Tre stycken sov över, vi oss trängde ihop oss på bäddsoffan och Linda sov i sin säng. Men det var mysigt, lite varmt dock. Vid fyratiden så var alla trötta så det var då vi gick och lade oss. 

Fredrik skulle jobba idag så han var tvungen att gå upp klockan sju, vi andra sov till halv elva ungefär. Nu är jag hemma, köpte nötter på vägen hem. Jag kände att det behövdes en sådan här dag. Resten av dagen blir att ta det lugnt, imorgon så ska jag göra de sista läxorna som jag inte gjort (har gjort det mesta) och sedan är det chill igen. Det är galet det här! Men snart drar nog skolan igång på riktigt och då får man att göra!

Fem dagar kvar till herrsittningen!!

Tv-spel

Hej!

Jag blev inte så mycket tv-spel i min outfit. Det blev snarare lite anime över hela grejen men det får gå! Jag kämpade för att få eyelinern rätt i säkert en kvart, det blev lite ojämt ändå men det får gå! Orkar inte pilla mer med den!

Lägger upp lite bilder på min look.
 
p.s. Tacopajen blev supergod, men jag följde inte receptet utan bytte ut lite saker och struntade i måttenheterna. Man blir så glad när man lyckas med att höfta receptet lite och ändå får fram ett bra resultat! d.s.

Herrmiddagen 2013

Teaser nr. 1 är ute!!!! :D Ni kan kolla på den Här!

PubenPuben

Hej! Klockan är 01:15 och jag är hemma! För en utekväll så är det ganska tidigt. Det var väldigt mysigt, först var det bara klasskamrater men sedan kom det phaddrar, F.d. Generaler och andra. Det var ett tag helt fullt, vilket är väldigt bra för vår förening som för tillfället har lite taskig ekonomi. Nu ska jag sova, senare idag ska jag; lämna av cultflagga+pengar på skolan, handla saker till tacopaj, laga tacopaj, jogga och se om jag kan få tag på "pinnar" som man har i håret. Eller så tar jag blyertspennor, har inte bestämt än. Vid 17 styrs stegen mot casa de Linda! Fett kul!! Godnattkramar i massor!!

Biljettförsäljning

Hej!

Idag var jag i skolan för första gången på en vecka. Vi gjorde det vi brukade, dvs. diskuterade boken vi läst, jobba med responsgrupperna och idag fick vi även feedback från Janne (läraren) på en text vi lämnat in för ett tag sen. Det var jättehärligt för det var inte två kommentarer i marginalen vi fick utan en hel A4 med tips, beröm och saker att ändra på. Det var kul att få lite feedback. Vi fick fyra läxor till nästa gång. Jag har redan gjort två. Resten blir gjorda imorgon förmiddag. Tror jag.

Ikväll är det lite mys på PubenPuben, jag ska ned dit om två timmar. Det blir nog bara lite häng, imorgon däremot så blir det mer på schemat! Då ska jag jogga, handla lite ingredienser för att kunna provlaga en tacopaj, cykla till skolan för att lämna över sakerna som de andra behöver för att sälja biljetter och på kvällen ska ett gäng ut till Linda på Tv-spelsfest!! Det ska bli superkul!

Nu är det exakt en vecka till vår tacksittning, nervöst men det ska bli otroligt kul!

Kram på alla!
Hittade en fin bild från nollningen när jag gick i trean på Rytmus!

HandlaJoggaStäda

Hej!

Som ni ser på rubriken så ska jag handla, jobba och städa idag. Vuxensaker som behövs göras ibland (det ekar i mitt kylskåp) och jag ska göra allting i den ordningen också! Sedan blir det kanske lite prat med min kära halvasiat vid namn Fanny.

Igår var det inspelning för teasern till herrmiddagen, vi var ute i tre timmar och filmade. När den är färdigklippt kommer den upp här på bloggen. Jag tror att den kommer att bli jättebra! Det var i alla fall väldigt kul att spela in den!! Jag hann inte med så mycket mer igår, ja vi hade ett möte för finsittningen på förmiddagen och satte upp affischer på skolan. Idag börjar biljettförsäljningen och nästa torsdag smäller det! Det ska bli så himla kul!! Generalerna är lite rädda, jag vet inte om de behöver vara det eller inte, vi får se hur kvällen fortlöper.

Imorgon är det after school på PubenPuben. Det är ju en trappa ned så det kommer jag att gå på och på fredag är det fest hos Linda med tema Tv-spel. Jag har en idé på kostym, lite Sailor-Moon aktigt. Sedan är det nog lugnt igen, fram till torsdagen då det är finsittning.

Idag har jag lekt lite med Logic också, det är ju så himla kul!! Har spelat in ännu en låt, trestämmig den här gången. Om jag har tid så blir det mer inspelning ikväll.

Jag har problem med min läxa, vi skulle skriva om vår text från förra gången men jag vet inte vad jag kan ändra för jag gillar den som den är. Det känns som att jag läst igenom den väldigt många gånger men jag har inte gjort något annat än flyttat några kommatecken.

Nu ska jag iväg och handla!

HörsHej!

Kondition

Hej!

Nu ar jag joggat igen och följer traditionen att lägga mig på köksgolvet i en svettig hög när jag kommer tillbaka från rundan. Jag märker redan att konditionen börjar bli bättre! Jag kan inte springa hela rundan än men jag kan springa mycket längre nu än när jag började!

Idag ska jag läsa ut boken har jag tänkt, kanske jobba lite på skrivuppgiften och sedan leka med logic igen! Det är så himla kul!!! Sedan är det möte för herrmiddagen ikväll så det ska jag iväg på också!

Lägger upp ännu en vacker och svettig bild som bevis!

Logic! <3

Hej!

Idag blev det en liten läxdag, jag har börjat läsa boken vi ska läsa ut till torsdag nu, den är ganska kort så det ska nog gå bra. Jag funderar på om jag ska ut och springa men jag gör nog hellre det imorgon, har ju inte direkt något bättre att göra imorgon, förutom att gå på kårmöte angående herrmiddagen. Det ska fortfarande bli jättekul! Förhoppningsvis händer någonting mer imorgon, jag har några "måsten" men det skulle vara roligt att göra något annat också. Eller så får jag göra något extra kul på tisdag eller onsdag. Sen är det helg igen. Tiden går verkligen fort här i Gävle.

Nu har jag spelat in tre hela låtar i Logic. Jag lekte lite med det igår och det var så kul att jag fortsatte idag. De är inte perfekta, det är fortfarande smågrejer kvar att rätta till men de är helt okej.

Nu ska jag gå, är lite trött så jag orkar inte skriva mer just nu. Ikväll blir det soppa till kvällsmat. Upptinad från frysen, enkelt och när den har tinat så går det snabbt att bara värma på lite.

Hejdå!Tidig hemkomst

Hej! Idag kom jag hem kvart över fem. Det blev lite senare än dagen före det..vi hade det jättemysigt i alla fall. Två vigslar genomfördes vackert, vi biktade oss i en biktlåda och sedan spelade vi spel. Det var väldigt roligt och när man började dra sig hemåt var jag inte ens trött. När jag kom hem så kom tröttheten tillbaka lite grann så även om det nästan var ljust ute så lyckades jag somna. Jag drömde väldigt konstiga drömmar och nu är jag vaken igen. Efter fyra timmar ungefär. Dagens plan var ju att filma trailern till herrmiddagen men det verkar inte som att det är särskilt många som kan idag så det blir kanske uppskjutet. Jag hoppas i alla fall att jag får vara en speciell roll, jag har redan kollat ut kläder till den så det vore kul. Jag vet ärligt talat inte om jag ska försöka att sova igen, jag är mest hungrig nu. Så frukost är mycket attraktivare för mig just nu. Det blir i alla fall en vilodag för mig, vi hörs!

Off to bröllop

Hej! Nu ska jag snart iväg på bröllopsfesten (alltså en fest med tema bröllop inte en bröllopsfest). Jag är finsminkad, har lite extra smycken och har på mig min röda långkjol (som varit min farmors som hon hade på en riktig bröllopsfest). Innan vi drar till Fredrik och Jakob så ska vi äta pizza! Det ska bli jättegott! Sen så blir det fest och det kommer nog att bli superkul, jag tar bussen idag för Martina ska inte med och jag orkar inte cykla själv hem inatt. Jag tänkte att jag kan lägga upp någon bild på hur jag ser ut också. Det är så kul att få klä ut sig eller i det här fallet klä upp sig! Så det ska bevaras på bild! Nu så ligger jag bara i en hög på sängen (men försiktigt så att håret inte förstörs) och vilar. Gårdagen känns fortfarande i kroppen, plus sömnbristen men sova kan jag göra på söndag! (Imorgon är det inspelning av den första teasern till herrmiddagen, jag ska vara på plats vid elva..) Här kommer bilderna!

Utekväll

Hej!

Igår och imorse var jag ute med lite kompisar. Vi spelade caps i parken men när det blev för mörkt för att se någonting så gick vi till en pub istället(minns inte namnet) där satt vi sedan och pratade till stängning (02:00) men när vi kom utanför dörren blev vi ståendes och pratade mer. Jag kom hem tio över tre, då hade jag för länge sedan passerat min trötthetströskel. Så jag kunde inte riktigt sova men det gick ändå! Imorse vaknar jag klockan sex, kan inte somna om. Lyckas att somna om, vaknar igen. Nu är klockan kvart i nio och jag har fått nog av halvsoveriet, kommer kanske ångra mig ikväll dock för då är det fest hemma hos Fredrik och Jacob, tema bröllop. Som jag förstår det så är de ganska bra på att dra ett tema långt, de spånade på att någon skulle klä ut sig till präst och hur de skulle ställa ut så att det blev en altargång i trappen osv. Det ska bli kul att se!

Idag på dagen ska jag käka pizza med några av dem som var med igår. Det behöver vi för att orka en kväll till!

Kram!

Lägger in någon bild från gårdagen..
(Isabelle,Jacob,jag och Linda)
(Jag, Linda och Fredrik)

Sep. 04, 2013

Hej!

Idag har jag varit på en föreläsning (lärde mig inte något nytt, jag hade redan ganska bra koll på allt de gick igenom), fixat lånekort och gjort läxor. Det har varit min dag. En läxa tog tid. Jag satt länge på en bänk i parken och skrev på min läxa. Den skulle ha titeln "Rapport från världen" och den blev helt okej. Läste nyss en annan i min responsgrupps text och jäklar vad duktig hon är! Jag får nästan gåshud när jag läser hennes texter!

Det var min dag. Nu ska jag läsa trettio sidor i min bok, sen chilla och till sist sova. Imorgon är det skola igen!

Kram!
Författarens Verktygslåda. En relativt tråkig och relativt bra bok.

Jogg igen

Hej!

Nu har jag joggat igen, funderar verkligen på hur långt det är. Det tar en halvtimme att jogga/gå fram och tillbaka. Jag tror att det är runt fem km. Vilket är en bra längd för mig!

Idag är jag ledig, var i skolan igår och på kvällen var jag på ett möte med kåren, vi tjejer ska anordna en herrmiddag till killarna på kåren vilket ska bli superkul men allt är väldigt hemligstämplat. Idag ska min grupp ses (marknadsföring och försäljning) spela in en teaser för att locka killarna till att köpa biljetter till vår supermiddag! Men jag kan inte avslöja något annat, ifall att någon skulle snubbla över min blogg.

Jag har även städat nu på morgonen och snart ska jag duscha och sedan ska jag till ica och hämta mitt paket med skor som kommit dit! Jag sökte extrajobb där igår, hoppas att jag får det! Jag tänkte söka på willys också men jag hittade inte någon mailadress eller liknande så jag vet inte vart jag ska skicka min cv. Jag kollade på Storesupport (där jag har "jobbat" i två år) men de har inget samarbete med Gävle så det var tråkigt.

Senare ska jag ut och sätta mig på en plats och skriva en artikel om det, skoluppgift. Vi har jobbat med kreativt skrivande där vi har fått använda varenda liten del av vår fantasi som vi vill. Så nu ska vi gå över till texter där man absolut inte får ljuga eller hitta på någonting.

Kul grej, jag har med hjälp av min Montys-påse lyckats värvat en Gävlebo till att lyssna på dem! Väldigt duktigt av mig tycker jag!

Kram på er alla! Vi hörs!

Jag fick post igår från farmor, hon skickade en bild från min studentmottagning!
Den ser ut lite sådär!

RSS 2.0