Styrelsemöte

Hej!

Snart ska jag iväg på styrelsemöte. De kommer troligtvis ta ca två timmar. Sedan mellan tolv och fyra ska jag plugga. Vid fyra ska jag börja göra mig i ordning för att ta mig till jobbet. Jag är lite mer taggad på jobbet nu när jag äntligen sålt något. Innan det så hade jag tappat energin och det var otroligt jobbigt att gå till jobbet och bara klicka fram samtal, kriga och klicka bort dem. Det kändes bra att sälja för alla blev glada för min skull (och av chefen fick man en high five, beröm och en klapp på ryggen).

Det blir nog ingen springtur idag, har träningsvärk i vaderna. Jag tror att det främst beror på att jag alltid springer upp för trapporna när jag kommer tillbaka från springturen. Vi bor på fjärde våningen så det är 12 trappor med ca. 10 trappsteg vardera. Men imorgon ska jag springa, vet inte riktigt när på dagen jag kommer att ha tid med det för först är det skola, sedan myrorna för att försöka hitta något att ha på mig på fredagens Hollywoodsittning (det blir att gå till myrorna och leta, billigt är bra!). Sen imorgon kväll blir det jobb igen.

Nu ska jag kolla igenom min slutportfölj som ska in idag och skriva klart min ledare och min recension som ska lämnas in imorgon. Det är mycket i skolan nu men alkoholprovet var nog de värsta och det är över!

Bye bye!

Där har vi en bild från i lördags då jag satt på balkongen i solen och pluggade. Jättehärligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0