Banksy och spring i benen

Hej!

Imorse gick DN ut med att ryktet om att Banksy ska komma till Stockholm är falskt. Därför blir det ingen resa till Stockholm för mig och Natalie. Istället blir det ännu mera plugg på alkohollagen. Har fått veta av en kompis att kapitel ett är viktigaste så jag får gå igenom det igen.

Kvällen igår slutade ändå ganska bra, jag och Natalie gjorde minitapas i form av hummus, färska champinjoner stekta i vitlök och quesadillas med pesto och ost. Inte jättenyttigt men gott! Därefter blev det ett avsnitt av Game of Thrones och sedan en utflykt hem till en kompis. Vi kom hem ganska tidigt och tog ett avsnitt Game of Thrones till innan det var dags att sova.

Nu lyssnar jag på P1 och dricker världsarvste från Gotland(supergott!), ganska mysigt såhär på morgonen. Jag småläser på alkohollagen också men jag tycker att man kan få ha en söndagsmorgon utan plugg. Men jag ska snart ta tag i det. Snart.

Jag har fått spring i benen nu, tror att det är för att det börjar bli vår (även om att vädret slår om väldigt fort här i Gävle, ena dagen snö och nästa krokusar) men mitt nageltrång på stortån håller mig tillbaka. Det har dock blivit mycket bättre, utan att jag har behövt gå till en fotspecialist och betalat flera hundra kronor! Så snart kanske jag kan få ut och springa, längtar!! Enligt mina kompisar finns det varken björn eller varg här så man vågar nog sig på att springa i skogen. Jag kommer inte att kunna springa lika långt som när jag var i form (i oktober) men man får jobba upp sig igen. Det känns faktiskt som en rolig utmaning, ett avbrott på allt plugg!

Trevlig söndag!

Längtar efter de här stunderna då man kommer hem och lägger sig och flämtar på köksgolvet efter en riktigt bra springtur! <3
 

Kommentarer
Postat av: farmor Barbro

Solen strålar på Gotland och krokus i rabatten. Det blir en stund på altanen i solhörnan med en bra bok. Kram på dig och ha en skön helg

2014-03-23 @ 12:44:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0