Det var en kväll i juni...

...då när sommaren är som bäst.

Den låten har jag på hjärnan nu. Inte helt utan anledning. Har haft några riktigt fina kvällar med vänner på senaste tiden. I lördags så var det brännboll på ängarna, (jag var domare) och sedan utflyttningsfest med kareoke och andra spel.

Igår så satt jag och jammade med en utbytesstudent på en parkbänk. Han sa att han aldrig kände sig älskad i Sverige på grund av att han såg utländsk ut, förutom när han satte sig med gitarren i parken, då vinkar och ler folk. Det var hemskt men vackert på samma gång att höra något sådant. Efter det så gick jag hem till en annan kompis och vi såg på Game of Thrones och pratade en bit in på natten.

Ikväll ska jag troligtvis grilla med lite kompisar och imorgonkväll ska jag hänga med en större grupp av vänner. Det lär bli ganska sent men mitt tåg går inte förrän klockan ett dagen efter så det ska nog gå bra.

Jag ska packa så mycket som möjligt idag. Jag förstår verkligen inte att jag redan varit här i ett år och det är lite sorgligt att åka härifrån. Å andra sidan har många av mina närmsta vänner åkt ifrån Gävle också och det ska såklart bli supermysigt att komma hem och träffa familjen.

Nu ska jag upp till förrådet och hämta min resväska, jag ska försöka att proppa ned så mycket saker som möjligt i den. Jag har bokat tvättid imorgon så att jag har mycket nytvättat att ta med hem också. I vilket fall så kommer det att bli en spartansk sommar i skor och klädesväg men jag ska använda mina bästa "packnings-skills" för att få med så mycket som jag bara kan.

Kram!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0