Helgen

Hej!

Det blev en intensiv helg den här veckan.
I fredags så mötte jag upp en kompis vid Willys och vi handlade påskmat. När vi kom hem skulle vi påskpynta bordet, dessvärre hittade vi inget påskpynt. Det självklara valet var då att pynta med julpynt så det gjorde vi..Det blev riktigt mysigt. Ställde fram tomtar, lucior, lade på röda dukar och klädde krukväxterna i julkulor och glitter. För att toppa det så tejpade vi fast två julstrumpor på bordskanten där vi lade i våra påskägg (vi hittade skalen). Så med glitter i håret, julmusiken på och god mat hade vi en mobilfri middag som efteråt ledde till att man hamnade i soffan med påskgodiset.

På kvällen så var vi ute och dansade, det var superkul! Jag kom hem runt fyra.

I lördags pluggade jag på dagen, mot kvällen var det dags att gå ned på "ängen" (det är en kombinerad äng/gräsmatta/fotbollsplan) och grilla. Vi var ett helt gäng där, en kille bjöd på eldshow vilket lockade till sig mycket annat folk som inte ingick i vår grupp. När det började bli kallt så gick vi hem till en kille. Där blev vi kvar en bit in på natten.

Igår tog jag det lugnt, skulle egentligen plugga men det blev inte så mycket med det. Det var strålande solsken så jag satte mig på balkongen med en bok. Det var väldigt länge sedan som jag läste något för nöjes skull. Det har mest varit obligatoriska böcker för studierna på senaste tiden.

Snart ska jag iväg och ha en pluggdag på ett café. Först var tanken att gå till Cafét som drivs av studenter (mycket billigare än ett vanligt) men det var stängt eftersom att det är röd dag. Likaså skolbiblioteket, så det fick bli ett vanligt café.

Bilder från helgen kommer upp senare.

Kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0