Utkast: Jan. 17, 2013

Hade en ganska lugn dag, lite engelska och svenska. Men jag hade världens hål också så jag vari skolan från 08.30-14.30. Ändå slutade jag lite tidigare. Hålet var dock mycket trevligt, jag satt och diskuterade med Karl om rätt&fel, politik, filosofi m.m. efterhand kom det fler och fler dit och tillslut så var vi en liten debatterande grupp. Det var trevligt.

På svenskan ska vi börja med ett nytt arbete, det verkar ganska tråkigt men förhoppningsvis blir det roligare än vad det låter.

Jag började läsa i min engelskabok (till engelska B) imorse. Den heter "A millin little pieces". Det är självbiografi och handlar om en killes liv på ett rehab. Han är beroende av det mesta och har i boken just nu väldigt svår abstinens.

Senare måste jag fixa till kompskisserna till mitt livenightprojekt och sedan ska jag lära mig låten som jag ska spela med Stina imorgon. Sedan måste jag kolla upp lite på svenskan.

Mycket att göra..
 
Imorgon blir det skola, rep och spelning. Jag ska med Stina och kolla när Erik spelar nånstans med sitt band. Vet dock inte när eller vart. Men det blir en överraskning.. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0