Hemma igen!

Hej Hej!

Efter många, många tåg (och buss och båt för Matilda och Moas del) så var vi hemma igen. Vi tog oss till Rom och tillbaka. Vi har sett massvis med saker, säkert mer än de flesta 25-åringar. Vi har träffat både underbara och några jobbiga människor och haft upplevelser som vi kommer ha kvar livet ut. Det har varit tre helt underbara veckor fyllda med äventyr. Vi (mest Matilda) skrev egentligen ner lite punkter på en pappersbit som vi skulle lägga upp, den är på vift..Men en sak var hur vi nu åkte. Såhär var det:
  • Vi startade i Malmö. åkte sedan till Wien med lite mindre stopp i Danmark och Tyskland. Därifrån tog vi oss till Venedig. Från Venedig till Rom. Från Rom till Nice. Från Nice till Paris. Från Paris till Amsterdam via Belgien. Från Amsterdam genom Tyskland och Danmark till Malmö. Då var vi tillbaka där vi startade!

Vi tog oss igenom allt utan några större missöden, och det kan vi nog vara ganska stolta över. Vi har haft massvis med skoj men det var även skönt att komma hem. Detta är nog sista tågluffsinlägget (om jag inte hittar listan inom en snar framtid). Nu går vi över i sommarlovsläge, lite glada över att ha en säng som står till, mat i skåpen och den Svenska värmen som faktiskt är helt lagom :)
Over and out.
Kram!

Kommentarer
Postat av: Skånska Kioskmongot

borta bra men hemma bäst ;) haha till och med toaletten står stilla nu!!!:D LYX!

2012-07-10 @ 17:50:28
Postat av: Farmor Barbro

Välkommen hem! Ni har verkligen gjort en resa att minnas. Och ni har säkert växt i er utveckling. Ni for iväg som tre härliga kompisar och jag tror att ni kom hem ännu mer stärkta i er vänskap med massa nya upplevelser.Kram till er alla tre.

2012-07-10 @ 23:24:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0