Höstmys!

Hej!
 
Idag kom ett otroligt fint paket till mig på posten, från Farmor och Farfar. Två påsar lös-te och ett vykort med lamm med ett mycket gulligt meddelande. Det var väldigt bra, te kan man aldrig få för mycket av!
 
Idag så gick spökgruppen+spexarna runt rundan som vi ska gå på torsdag. Vi var bl.a. nere i en bunker och kollade läget. Det var superläskigt där nere!! Innan det hade vi spökmöte på baracken, Florian är teknolog och sitter i deras styrelse så han hade nycklar till baracken. Perfekt! Innan det så pluggade jag, inte så kul.
 
Imorgon är det skola som gäller och sedan kommer Sofia! På kvällen ska vi till Old Saints och chilla, förhoppningsvis kommer några professionella galenskapare dit också och säger hej!
 
Nu ska jag snart sova. Måste komma ihåg att prova min halloweenkostym också, med smink och allt. Korsetten är dock omöjlig att få på själv så jag funderar på att tvinga Sofia att hjälpa mig. Skulle vara superbra!
 
Bye bye!
 
p.s. Fick höra av mamma att en önskelista önskades så jag tänkte lägga ut den här. Bara för att. Så här kommer den:
  • Bidrag till Soffa, har bestämt mig att införskaffa en soffa till min lilla lägenhet.
  • En kavel, alltid bra att ha.
  • Gitarrsträngar, måste bara kolla upp vilken tjocklek jag ska ha.
  • Lådor/tygpåsar att lägga plast, papper och metall i till återvinningen. Vet hur jag vill att de ska se ut men inte vart man kan hitta dem så det måste jag kolla!
  • Te, som sagt, man kan aldrig ha för mycket te.
Det var det. Mer än nog! 
 
Puss&Kram!
 

Monday

Hej!

Idag blir det plugg i bibblan, jag har inte så mycket kvar men ska redigera och sedan börja läsa det som vi ska kunna till nästa lektion.

Ska även införskaffa ett busskort.

Imorgon kommer Sofia!!! :D

Hemlagat!
Teblomman hos Natalie
Utvecklades från denna knopp.
 
 

Teblomma

Hej!
 
Det blev en fikastund med tjejerna igår, träffades på Waynes på stan vid åtta och fikade tills de stängde vid tio.
 
Var ute och sprang imorse, gick upp åtta men fick ändå en extra timmes sömn eftersom att klockorna ställdes om! Sedan var jag och drack te och fikade hos Natalie, träffade hennes föräldrar. Det var trevligt, hon hade ett jasminte som var som en knopp och när man hällde på vatten så vecklade den ut sig. Jag har bilder men de är ännu inte på datorn, kommer senare. Jag fick en superfin liten portmonä att sy fast på Oven av Natalie som hon köpt i Turkiet! Hon har en likadan, perfekt att lägga småmynt och sådant i!
 
Jag gick hem, åt lunch och pluggade lite. Sen hade jag otroligt tråkigt så jag gick över till Natalie och vi pluggade lite tillsammans. Jag läste "Skräp", en bok på 150 sidor, på två och en halv timme. Nu är jag helt klar inför tisdag. Ska ändå till skolan imorgon och plugga lite och sälja biljetter till spökvandringen. Nu ska jag softa med lite Greys Anatomy!
 
Kram!
 
På tisdag kommer Sofia!!!!! Yey! <3

Woop

Har läst klart Författarens Verktygslåda. Skrivit klart det första utkastet till mitt reportage (även om det behöver finslipas) och klockan är inte ens ett!

Härligt!

Ikväll blir det kanske häng med lite girls, får se vad som händer!


Öl- och pizzasittning

Hej!

Var otroligt trött igår innan jag skulle gå på sittningen, somnade nästan på golvet. Övervägde att stanna hemma men eftersom att jag redan betalat för pizzan och inte hade någon annan bättre mat här hemma gick jag ned ändå. Det blev ju roligt som vanligt! Blev lite piggare men inte särskilt mycket.

Vi lekte lekar, spelade "Med andra ord", "Helt Hysteriskt" och Biljard. Kom hem straxt efter ett, då var jag pigg! Gick ändå och lade mig nästan direkt.

Idag vid klockan ett ska jag ut och gå spökvandringsslingan, hon som ska vara guide ska gå med, det blir nog roligt och det är väldigt fint väder. Vi valde rätt dag!

Nu ska jag plugga lite innan och äta lunch. Jag ska läsa fyra kapitel i en bok som man somnar av, en hel bok som jag ännu inte har (ska få den av Isabelle men vi har lite kommunikationsproblem) och ett kompendium. Plus att jag ska skriva mitt reportage. Det flyter på ganska bra nu, jag kan tacka mina år på Rytmus och ARL-lektionerna för det!

Kram!

En Bondbrud och två agenter, från herrmiddagen.

Blogglusten försvann

Hej!

Min blogglust försvann igår, därför blev det bara bilder. Den är inte riktigt tillbaka än så jag tänker inte skriva så mycket.

Jag har varit och sålt biljetter inför spökvandringen idag, innan det var jag ute och sprang. Nu blåser det väldigt mycket här men jag är inomhus. Ikväll ska jag på Öl- och pizzasittning på PubenPuben, men det är nära så jag slipper blåsten då med!

Kram!

Stockholmsresa i bildform!

Café Clutch dag 1
Montys Voyage replokal
Mästerkocken Simon in action klockan 23
Supernattmat!
Superfrukost av mästerkocken Simon (hemgjort müsli också)
Plugg i Stadsbiblioteket
Thai-lunch med David (vi var väldigt vuxna)
Åter på Café Clutch
Riktig närbild på Fina Stina!
 
 
Sen åkte jag hem!
 
 
 
 
 
 

Reportageresa

Hej!

Idag drar jag till Stockholm direkt efter skolan, ska intervjua Montys Voyage ikväll och sedan ska jag sova hos Simon. På onsdag ska jag kanske träffa Stina. Vi får se hur det blir med det, hon är en mycket upptagen kvinna.

Kram!

Skolplugg

Hej!

Sitter och pluggar i skolan med Natalie. Har varit här ett bra tag nu, var även med på ett av tvåornas projekt. Vi satt bl.a. och diskuterade hurvida en Älg skulle behöva betala för mer än en flygstol på flygplanet. Som belöning fick vi sedan varsitt märke att sätta på oven, choklad, muffins och fingerdockor. Jag fick en kanin, Adam ville inte ha sin elefant så han gav den till Natalie som gav den till mig. Jag fick alltså TVÅ dockor!

Jag har även legat i arkivskåpet på skolans bibliotek idag med Natalie. Det var mörkt men mysigt. Väldigt bra ställe att ligga och prata hemlisar!

Jag ska fortsätta att plugga, har läst ut en bok som ska läsas till imorgon. Nu blir det research inför mitt reportage (åker kanske till Stockholm imorgon efter skolan, annars åker jag på onsdag). Ikväll är det "Boobiesnight" på baracken. Det är en insamling till rosa bandet, man donerar 20kr och de bjuder på fika och film. Det ska vi på!

Men tills dess ska vi plugga, tre timmar till!

Puss&Kram!

Heartbreak

Hej!

Herrmiddagen var en succé! Stående ovationer, busvisslingar och applåder regnade över oss när vi klev upp på scenen! Allting satt som det skulle och där något gick fel blev allting bara mycket roligare! Efter middagen var det eftersläpp på Heartbreak, en klubb här så alla åkte dit! Det var superkul, mycket dans blev det. Jag kom hem ganska sent, men det var i alla fall innan klockan 6! Jag gick upp åtta på morgonen så jag var ganska trött när kvällen gick mot sitt slut.

Jag sov länge idag och sedan var jag förbi Natalie som också var ganska sliten. Nu försöker jag att läsa en lärobok men det går inte så bra, somnar nästan. Kanske ska ta en lite längre paus snart och chilla lite.

Ikväll skulle jag egentligen på fest hos en kompis, eller ut på krogen men jag vet inte hur det blir med det. Sitter i pyjamasbyxor och T-shirt och känner inte för att byta om inom de närmaste timmarna (fast klockan är å andra sidan bara fyra). Vi får se vad som händer!

Kram!

HERRMIDDAG!!!!!!

Hej!

Idag är den stora dagen, om ca. 40 min ska jag iväg och börja duka och fixa (montera scen etc.). Nu på morgonen bakade jag scones med ost i. Natalie var här också och åt frukost med mig och mamma, nu har mamma åkt. Jag har ätit lunch, är otroligt mätt!!

Igår så repade vi till strax innan två, som vi trodde. Det gick bra när vi körde igenom så jag hoppas att det går lika bra ikväll!! Jag har valt vad jag ska ha på mig på eftersläppet också. Det kommer att bli SÅÅÅÅ KUUUL!!!!!!!!

Repet igår var dock farligt, eller spexet jag är med på är farligt. Häromdagen fick jag en spark i ansiktet, inte så farligt det blev inte ens en fläskläpp, men igår däremot..Molina i mitt spex fick först en fläskläpp när hon trillade in i en annan tjejs skärp. Gången efter så trillade en tjej på hennes ben så att hon stukade foten. Som tur är hade vi både hälsopedagoger och sjuksköterskor som är med på Herrmiddagen så hon fick hjälp fort. Vi får se hur hon mår idag, eventuellt får vi göra om spexet lite om hon måste gå på kryckor.

Nu ska jag fixa det sista innan jag ska iväg!!!!!

KRAM!

Finbesök

Hej!

Idag kommer mamma hit! Hon är här över dagen (och tar samtidigt med sig massa grejer till mig). Det ska bli supermysigt, synd bara att jag måste iväg sedan för att gå på herrmiddagsrep. Egentligen skulle vi samlas vid två men jag fick dispens till fyra. Sedan kommer vi att dra igenom allting, sista genomgången börjar klockan elva då en av toastarna slutat jobba. Sedan är det samling klockan ett imorgon igen.

Repet igår gick jättebra, jag trillade inte ned ifrån högtalaren eller av scenen (jag har högklackat så det är bra gjort). Ikväll genrep och imorgon kör vi!!!!

Nu ska jag dammsuga lite här, det är ganska rent egentligen men man kan väl städa lite extra för mamma!

Kram på er allihop!
 
 
Smurfen Natalie var i stan i tisdags!
 
 

Mörkt

Hej!

Nu har jag lagt in tvätt i maskinen, någon springtur blev det dock inte. Det var meningen att jag skulle ut och springa och sedan lägga kläderna i tvätten senast åtta så skulle jag hinna tvätta träningskläderna också. Men när jag vaknade var det mörkt ute, och kallt så jag spolade den idén och slängde istället in alla kläder i tvätten. Istället så städade jag lite, jag kan inte dammsuga såhär tidigt men damma kunde jag göra. Om ca. tio min borde min tvätt vara klar så då ska allt hängas upp. Sen blir det frukost tror jag.

Idag blir det plugg, respons med Natalie innan uppgifterna ska in klockan 15. Ikväll blir det after-school+rep till herrmiddagen. Jag är fortfarande supertaggad!! Ska bli sjuuuuuuukt kul!

Kram!
 
Senaste repet med herrmiddagen, scenen syns i bakgrunden! SÅÅÅÅÅ TAGGAD!!!!
 

Spökmöte

Hej!

Idag var jag i skolan, vi har en ny lärare nu men vi är kvar på journalistiken. Han verkar vara jättebra! Mycket bättre än hon vi hade innan! Det böcjar bli lite svårt att cykla nu, löven gör det slirigt så snart får man investera i ett busskort och börja ta bussen. Det är ju inte så kul för man missar vardagsmotionen och man måste betala pengar för att komma till skolan. Men det är ju bättre det än att hamna i diket! 

Jag kom hem för en stund sen, käkade lite lunch. Nu blir det plugg och klockan fem ska jag till Café Campus på spökmöte! Dvs. möte för oss som arrangerar spökvandringen dagen innan halloween. Det är redan väldigt många som tackat ja på facebook men vi har väldigt begränsade platser så vi måste skriva ut det. Först till kvarn gäller!

Vi hörs!
 
Lägger inte lite fina bilder från min och Davids höstvandring förra hösten.
 
 
 
 

Pluggdag

Hej!

Igår var jag på herrmiddagsrep, det var väldigt kul jag klättrade för det mesta upp och ned för en högtalare där min roll spenderar massa tid. Men det var kul! Vi höll på till straxt efter nio, nu har vi ett rep kvar och sedan genrep. Det kommer nog att gå bra tror jag, eller det hoppas jag i alla fall!

Idag blir det en pluggdag, hade tänkt åka till skolan och plugga men jag får se hur det blir med det. Det jag ska göra idag är följande:
  • Redigera min intervju
  • Skriva en nyhetsartikel (får en mindre hjärnblödning så fort jag ser uppgiften)
  • Skriva en scen/komma på hur mitt reportage ska se ut
  • Läsa ut "Världens lyckligaste folk" (har ca.120 sidor kvar)
  • Läsa tre-fyra kapitel i "Det tidlösa reportaget", den boken har jag inte så jag får låna från Natalie
Utöver det så ville jag leka med logic men jag får se om det finns tid kvar till det. Det var egentligen idag som man kunde beställa ove och köpa biljett till öl och pizzasittningen men jag ska sms:a och kolla om jag kan beställa så. Jag vet redan vilken storlek jag ska ha (hade på mig några ovar igår som inhoppare i ett annat spex). Sittningens biljetter lär väl inte ta slut på en dag så det kan jag fixa senare. Eller om jag ber dem lägga undan en biljett till mig. 
 
Nu ska jag väl sätta igång med plugget, redigerade intervjun lite nyss så jag låter den vila och går tillbaka till den senare. Nyhetsartikeln ska in på onsdag så jag får väl börja med den eftersom att jag inte vet vad för scen jag ska skriva till imorgon. Jag får kladda ihop något ikväll.
 
Kram på er!
 
En bild från min senaste födelsedag som firades med Sofia&Stina! <3

Rep&jogg

Hej!

Nu har jag varit ute och joggat, ska snart stretcha men jag måste vila lite först. Jag tog mig runt 6km på 25 minuter. Inte en toppentid men om man tänker att jag i början av sommaren behövde typ 17 min för 2km så är det en väldigt stor förbättring! Jag sprang inte hela tiden idag men pressade mig när jag kände mig trött. Nu sitter jag och svettar av mig och sen stretch&dusch.

Senare idag ska jag på repetition för herrmiddagen, idag ska vi ha på oss kläderna. Det kommer nog att bli jättekul!

Igår lagade jag lasagne som blev otroligt god! Ska ta med en bit idag ifall att repet drar in på kvällen och över lunch. Jag beställde även en kostym till halloween på tradera, den är helt ny och jag fick den väldigt billigt för att vara en kostym. Nu hoppas jag bara att den passar!!!

Imorgon ska jag till skolan för att beställa min ove och köpa biljett till Öl- och pizzasittningen som cult anordnar. Sedan antar jag att jag kommer att stanna kvar i skolan för att plugga och kanske planera lite inför spökvandringen, vi får se.

Puss&Kram på er!
Lägger upp en bild på den pojklöse spolingen från kryssningen!
 

Filmkväll&repetition

Hej!

Igår hade vi repetition med herrmiddagen, det var bara min grupp där. Så vi körde igenom några gånger och sedan pratade vi mest. På kvällen var det filmkväll hos Sofia, jag såg äntligen Fantomen på Operan. Den var riktigt fin! Jag kom hem tidigt, för att vara mig (lite efter 12) och gick och lade mig straxt efter det.

Idag blir det plugg och ikväll ska jag belöna mig själv genom att laga lasagne till mig själv. Förhoppningsvis blir det några matlådor också. Imorgon är det repetitioner till herrmiddagen igen och då kommer förhoppningsvis lite fler spexgrupper dit!

Kram på er och trevlig helg!
 
Baby spice
Ginger Spice and Baby Spice
 

90-tal!

Hej!

Igår var man tillbaka på 90-talet! Jag var utklädd till Ginger Spice (bilder kommer). Det var lite förfest hos Veronica och sedan gick vi till PubenPuben. När de stängde vid ett så gick vi hem till Veronica igen, när klockan var kvart i sex gick jag och lade mig (klockan sex verkar vara min nya sovtid). Mot slutet så började vi bli lite trötta och flummiga vilket ledde till en konstruktion av fyra sugrör som man kunde använda för att dricka vin direkt ur flaskan, det var inte så gott att dricka vin på det sättet så det blir nog inte mer med det! Jag och Natalie hade på dagen köpt "Förfestspelet" till PubenPuben så det spelade vi, riktigt kul!

Idag så började jag med en frukost på Café Campus för en tia. Tre mackor och två koppar te för en tia, inte dåligt! Nu har jag duschat och ska käka lite lunch innan jag ska iväg på repetition till herrmötet. Ikväll är det kanske något kul på gång, ännu oklart men jag hoppas det!

Puss på er alla! <3

Sjöslaget och vidare, bildversionen!

Alla möttes utanför skolan, Jesper hade med ballonger och sörjde när de gick sönder.
Emma och Nina var rosa och fina
Efter bussturen fick vi vänta länge på terminalen..
Men vi roade oss
Mycket kärlek
Jag och Sofia, min hyttkompis
Kö till TaxFree
Vi åt en stadig middag ombord
Stämmningen var på topp!
Dansgolvet där vi spenderade större delen av natten!
Åt en stadig frukost/lunch dagen efter
Massvis med mat!
Vi lekte "blåsleken"
Vi kollade/lyssnade på kareoke
Jesper kom över sorgen över sina ballonger
 
Efter bussresan, på Nya Vall!
Jag och Natalie hittade huvudbonader! (vi blev lite svettiga efter väldigt mycket dansande)
Efter Nya Vall stängt roade vi oss utomhus.
 
Idag har jag pluggat, varit på möte för spökvandringen och sedan var jag på after-school. Kom hem straxt innan åtta.
Vi spelade spel på after-schoolen som hade Octoberfest-tema! (därav hattarna)
 
Imorgon är det skola igen så nu ska jag duscha och sedan gå och lägga mig! Imorgonkväll är det 90-talspub på PubenPuben. Superkul!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sjöslag+NyaVall

Hej!

Varning: Det här blir ett lååååångt inlägg.

Sjäslaget var galet kul, jag vet inte hur jag ska få in tillräckligt med adjektiv för att rättvist beskriva det. Vi åkte som sagt buss vid ett från Gävle, hela resan var som en förfest (fast jag höll mig nykter då). Några blev rätt ordentligt fulla, men det var väldigt kul! Folk var fint utklädda och ballonger blåstes upp för att fylla bussen. När vi kom fram så fick vi vänta en stund på terminalen, vi satte oss i en liten grupp och snackade (och kollade på Jesper, han var väldigt full och väldigt intressant att kolla på).

När vi äntligen fick börja gå på båten blev det en himla trängsel. Luften på terminalen var i stort sett slut så det var underbart när man kom igenom säkerhetskontrollen och fick lite ny luft. När vi kom ombord så sprang jag och Sofia till vår hytt för att slänga in grejerna, sedan gick vi till TaxFree och handlade lite.

När vi var klara där så gick en del av cultgänget (folk från min klass) och åt. Efter det så satte vi igång med att dricka också. Vi var i Linda, Martina, Malin och Cecilias hytt och folk kom och gick hela kvällen. Det var otroligt kul! Vid ett-tiden så begav vi oss ut för att dansa. Först gick vi till ett dansgolv med discomusik men det var väldigt dött där så vi gick till det andra, där var det bananer i pyjamas som dj:ade.

Lite innan hade Fredrik pratat med sina Qult med Q-vänner och för att visa att han som general hade lite "makt" över oss så fick vi spexa för dem. Det var väldigt kul och när vi var klara så fick vi varsitt märke!

Vi dansade, pausade och var i hytten de närmaste timmarna. Vi pratade med folk (jag träffade t.om. en gammal Rytmuselev som gick i trean när jag gick i ettan) och vandrade omkring. Precis innan dansgolvet stängde blev det lite glesare, vi dansade med några killar. En av dem utbildar dig till idrottslärare och han ville att vi skulle "styrketränsdansa". Vi var med lite halvhjärtat men det var ändå nog för Malin som dagen efter (eller egentligen samma dag) fick träningsvärk.

När dansgolvet stängdes så gick vi på äventyr för att hitta en rolig hytt med en eventuell efterfest. Det gick inte så bra så vid halv sju gick vi och lade oss. Vi träffade på Dj:erna som hade varit utklädda till bananer. De gick med kostymerna i famnen och jag frågade om de var dem som varit bananerna, de ville inte erkänna men när jag pekade på kostymen så erkännde de ändå.
 
Jag och Sofia sov tre timmar ungefär för att sedan gå på vår sittning, dvs äta mat. Det fanns taco, sushi, köttbullar, köttgryta, glass, bakelser och mycket mer. Jag åt en stor portion taco, sedan begav vi oss för att dricka lite. Martina har köpt en väldigt äcklig baccardi på TaxFree så när "främlingar" och vänner kom förbi hytten tvingade vi i dem en lambo (man måste svepa glaset). Både Jacob och Fredrik spottade ut halva. Jacob vägrade att ta hela men många andra var väldigt duktiga.

De flesta låg däckade den dagen men vid fyra-tiden var det kareoke vid dansgolvet så lite folk samlade sig. Det var väldigt dåligt men man lyssnade ändå. Sedan var det dags att packa ihop hytten och gå av båten.
 
Under hela resan var det ett gosedjur i form av en broccoli som åkte runt på båten. Vi hade den i hytten ett tag men när vi tog ut den på dansgolvet kom några tjejer springande och skrek "vår broccoli!!" så då blev vi av med den.

Bussen hem var enormt kul, en riktig partybuss men efter halva resan blev jag så otroligt trött att jag höll på att somna. På kvällen skulle det vara eftersläpp på "Nya Vall" (ekonomernas studentpub) och många av sjöslagsmänniskorna skulle dit på efterfest. Jag var dock enormt trött så jag cyklade hem, Natalie kom över och vi pratade lite. Då taggade jag till så vi åkte till Nya Vall ändå! Där var det dans och fest till klockan ett, sedan satte vi överlevande oss utanför på gräset och sjöng, pratade och dansade till tre-tiden. Efter det så var det "efterfest" hemma hos en kille, dock var det bara jag, Natalie, Tobias, Patrick och Funk som fortfarande stod på benen. Men vi gick hem till honom, åt toast och kollade på Mulan. 
 
Vid halv sex var jag hemma och nu är jag vaken! Det var det officiella slutet på mitt fest-marathon! Det har varit otroligt kul och jag kan inte vänta till nästa år! Som om inte det var nog så fick jag tre nya märken till min ove. Nu har jag fem märken!!!
 
Nu blir det att vila upp mig, café campus är öppet ikväll och 16:30 ska jag på herrmiddagsmöte. Men fram tills dess blir det chill!
 
Bilder kommer upp!!
 
p.s. Det finns en ny dryckeslek för studenter om man är medlem i en speciell grupp (jag är inte det och undviker det noga). Om man håller sin dricka i handen som man skriver med (t.ex. jag håller i högerhanden för jag är högerhänt) så kan någon skrika "Buffalo" och då måste jag svepa hela min dricka. Jag är som sagt inte med men när jag mötte Fredrik i trappen på båten hade han en flaska Tequila i högerhanden, jag skrek såklart Buffalo men jag tror dock inte att han svepte flaskan. Jag ska utnyttja det här väldigt väl! d.s.

TaggaTaggaTagga Sjöslaget!!

Hej!

Taggar galet här borta. Ska snart sova men först ska jag läsa lite i min bok som ska vara utläst till torsdag! Imorgon ska cultare samlas hos Emma vid elva och äta lite frukost/lunch (man bestämmer själv) sen går bussen vid ett, samling halv ett!

Trevlig söndag, vi hörs i framtiden! (kanske måndag)

Bjuder på några bilder på min barnkalas-look!
Ser ut som en femåring, hoppas att jag får gå på båten ändå! Har även investerat i några godisklubbor, hoppas att jag får ta med dem upp på båten!
 
 

Intervju

Hej!

Igår var jag som sagt iväg hos Emma, vi blev 13 stycken totalt och dt var lite blandat med tjejer och killar. Vi spelade kort, pratade osv. Sedan var tanken att vi skulle till Heartbreake men istället gick några av oss till baracken. Det hade varit TexMex-sittning där så när man klev innanför dörren var det dansande kor och folk i sombreros och mustasch överallt. Det var väldigt roligt!

Baracken stängde vid ett, vi dröjde kvar lite och snackade med folk sen cyklade vi hem. Idag fick jag inte sovmorgon, jag intervjuade Fanny istället och nu har jag skrivit på intervjun. Det är lite svårt och den är inte bra än men ändå.

Snart ska jag iväg och handla och sedan måste jag planera vad jag ska ta med på sjöslaget!Jag fattar inte att vi åker imorgon!!!

Bjuder på lite bilder från gårdagen!
 
 
 
 
 

Fridaynight!

Hej!

Idag har jag varit på möte, jag sitter återigen med i en kommité för ett evenemang. Den här gången är det en spökvandring genom Gävle som Cult&co (dvs. jag och tre andra) ska arrangera! Det var ett fikamöte på Café Campus, självklart blev det en bulle såhär på kanelbullens dag!

Nu ska jag iväg till Emma, ett tjejgäng ska träffas där och sedan gå ut någonstans!

Kram på er och trevlig helg!

 

Kareoke+fullspäckad dag!

Hej!

Igår var det kareoke med några klasskamrater, det var väldigt kul. Kom hem ungefär tio. Tidigare på dagen så pluggade jag med Natalie på skolan. Sen gick vi på AfterSchool, tog en dricka och spelade en omgång snabbschack, med "utbytesstudenter" dvs. vi bytte hästar så jag var vit men hade svarta hästar och tvärt emot. Det var väldigt svårt att själv hänga med i spelet när man flyttar så fort utan att tänka och även om pjäserna for av brädet och ned på golvet så gick det bra! Vi blev båda väldigt stissiga och högljudda men det var väldigt roligt!
 
Inatt sov jag lite oroligt och var därför trött idag, vilket var det minsta jag behövde för dagen har varit väldigt lång.

Snabbgenomgång!
07:50 springtur
10:00 åkte till skolan och pluggade
12:00 sålde biljetter till herrmiddag
13:00 styrelsemöte med Cult&co
15:30 Åt lunch
17:00 Herrmiddagsmöte
18:30 på väg hemåt

Efter det blev det pizza hemma hos Natalie och sedan gick jag hem. Var hemma straxt innan nio.

Nu ska jag snart sova, är väldigt trött. Imorgon ska jag intervjua Fanny, gå på fikamöte för planering av halloweenspex och sedan ska vi ut ett gäng på kvällen. Det kommer att bli skoj!

Kram!
 
En liten bild från n0llningen, Phaddrar och N0llor leker "fotleken"
 

Intervjuteknik

Hej!

Nu håller vi som sagt på med journalistik, nästa projekt är en intervju. Jag ska intervjua två personer. Min kära vän Fanny, om flytten till Singapore m.m. och den andra blir troligtvis Anna, min f.d. svenskalärare om hennes karriär. Jag tror att just den delen kommer att bli väldigt kul! Men först ska jag läsa två böcker; Intervjuteknik och Världens lyckligaste folk. Jag ska börja med Intervjuteknik, jag har inte den boken men den finns på skolbiblioteket. Problemet är att man inte får ta med den ut ifrån biblioteket så jag satt kvar och läste idag och ska iväg till skolan imorgon för att läsa lite till.

Imorgonkväll är det en klasskväll på gång hemma hos en tjej. Ryktet går att hon har en kareokemaskin så vi får väl se vad som händer!

Nu har jag precis stekt massvis med pannkakor, tillräckligt många för att det skulle bli tre matlådor och kvällsmat.

Ska läsa lite i bok nr. 2 nu, men först måste jag diska!

Kram!

p.s. Uppdaterade telefonen idag och är jätteglad, det blev som en ny telefon!!

Har på mig min vackra Livenighttröja!
 

RSS 2.0