Kommentera mera!

Alltid kul med kommentarer. Så vet man VEM som läser, inte bara hur MÅNGA.

Tack på förhand :)

Grattis Johan!

Hej!

Idag fyller min Brorsa år! Stort grattis till honom! Önskar att jag kunde vara där! :) <3

Jag vet inte vad jag ska skriva mer.

Hoppas att du får en toppenfin födelsedag!

Fast jag har redan sms:at och jag skrev på facebook.

Med god mat!

Alla ord är sagda.

Och familj och vänner!

Nu blev det djupt.

Grattis!!!!!!!!

Läs mellan raderna.

Hejdå.

Sovmorgon!

Hej!

Imorgon har jag sovmorgon, jag börjar inte förran 12.25! Så jag kan gott och väl gå upp halv nio. Därför kan jag vara uppe länge idag, men jag har inget att göra! Läxorna är klara, det går inget bra på tv, jag skulle kunna läsa men just nu läser jag "Emma" av Jane Austen så man måste koncentrera sig lite när man läser, jag skulle även kunna kolla på någon film men jag kmr inte orka att se en hel film..

Dagen idag var ganska lång, men den gick ändå fort. Dagen började med att jag åkte med ett gammalt tunnelbanetåg. Det stannade pga. vagnfel så jag fick byta, hade lite panik ett tag då jag inte visste vilket tåg jag annars kunde ta. Men det löste sig! När jag kom till ksolan träffade jag min nya pianolärare, en kille som heter Alex. Han verkar jättebra och en klasskompis till mig som hade han förra terminen, sa att han var bra, så det blir nog bra. Sedan var det ett litet hål, matte (vi pratade mest och fyllde i ett papper om oss själva), historia (pratade och kollade på film), svenska (höll tal), GeMu (gick igenom steganalys) och till sist Ensemble!

Allt gick bra, hade ett ganska långt hål mellan gemun och ensemblen men jag och Sofia hittade ett grupprum där vi kunde sätta oss. Efter ett tag blev vi lite kaksugna så vi sprang iväg och köpte varsin kaka, det var gott men jag blev väldigt "sockermätt" dvs. Det var svårt att äta en hel kaka...

Nu ska jag nog kolla på en film ändå, jag fick en väldigt stor lust att kolla på en prinsessas dagbok ett, mest för att killen som spelar Michael är så söt! haha :)

Jag kanske ska gifta mig med honom istället för Mr Manassero (ett golfproffs). Men jag vet inte hur gammal han som spelar Michael är så jag får nog fundera lite över det där haha :).

Over and out!

Läxor

Hej!

Idag har jag gått min andra riktiga dag i skolan och jag har redan fyra läxor. Om det fortsätter såhär så vet jag inte vad jag tar mig till. Liiite jobbigt. Så nu ska jag i alla fall ta itu med svenskan och historian. Det är till imorgon. (och ensemble men jag har inget piano här än så jag får komma dit utan att kunna låten. Inte så kul.) Sedan ska jag fortsätta med Engelskan, men den måste inte bli klar ikväll. Men skoldagen imorgon är längre än den idag så jag lär väl vara tröttare och då är det bättre att försöka göra den ikväll.

Annars har jag idag haft tre lektioner, Kultur- och idéhistoria, Historia och Engelska. Fick då även läxa i två av dom tre ämnena. Jaja, det är väl lika bra att börja!

Bye bye

Slut på helgen

Lite sorgligt men sant. Nu väntar en hel vecka med skolarbete, läxor, redovisningar mm. Och jag ska få många nya lärare. Idag har jag också tagit det lugnt, vi får se hur det går i skolan imorgon. Jag har varit lite yr osv. dom senaste dagarna så jag får hoppas att det är borta till imorgon!

Nu ska jag ta en dusch, sen blir det att diska och kolla film innan jag ska sova! Börjar 10:10 imorgon så det blir lite tidigt (i alla fall åtta, eller nåt).

Kram!

Hemma

Hej!

Idag ska jag bara ta det lungt en hel dag, lättare sagt än gjort. Jag har officiellt inget att göra. Har inte nån rolig film, har lite huvudvärk så jag kan inte läsa, vad gör man då?

Svaret är.....kollar på en tråkig film..:P och önskar att -även om du inte kan läsa nu- din favvobok fanns vid din sida. Men så är inte fallet, tyvärr.

Nu ska jag kolla på en till film..det får i alla fall tiden att gå fortare..

Och förresten: Ett STORT grattis till min Mormor och min Farmor! Dom fyller år idag så jag hoppas att dom får en superduperfin födelsedag!

Kram!

Terror

Hej!

Nu är jag hemma från skolan. Idag på ensemblen fick jag veta att vi kommer vara två pianister i min ensemble. Jag tycker inte att det är så kul. Jag har ingenting emot den andra pianisten men man får inte göra lika mycket då, bara hälften så mycket egentligen och man gör ändå inte så mycket som pianist. Förutom i vissa låtar. Så det var sorgligt.

Det var väl allt jag fick veta om ensemblen, plus att vi skulle kunna låten till på tisdag, jag har ÄNNU inte fått mitt elpiano, det har inte ens kommit till Gotland! Jag ringde dom idag igen och "det kunde ta nån vecka". Jag är otroligt arg för när jag köpte det sa dom att det skulle ta tre till fyra dagar. Nu har det gått två veckor! och då kan det tydligen "dröja nån vecka till"...GAAAH!

Så nu sitter jag här med abstinens över att inte få spela piano. Det finns inget på tv heller, så jag läser en bok. "Terror" av Håkan Östlundh. Den är ganska bra, men när man läst dom första två också så märks det att han bygger upp böckerna likadant. Ungefär såhär (ordningen kn variera lite i böckerna men det är alltid samma sak).

Man får en blick av det första mordoffret/mördarens tankar.
Någon dör.
Man får veta lite om polisen Fredriks privatliv medans han ilar iväg till mordplatsen.(elr vid ett annat tillfälle)
Polisen kollar och forskar, det blir ett stort mysterium med många vittnen och folk dom måste förhöra.
Lite mer privatliv.
Lite mer tankar från mördaren.
Stor final, en jakt på liv och död.

Bra bok men lite förutsägbar i dispositionen.

Nu har jag överanalyserat en bok. Nu ska jag ta och LÄSA slutet också.

För övrigt hade jag två stora hål idag och hade svenska och Gemu (Gehörs och musiklära). Gemun vara bara repetion och min nya lärare tyckte att jag var så duktig så jag behövde inte göra alla uppgofterna för han såg att jag kunde. På svenskan däremot så var det en rivstart. Redovisning på torsdag, en och en halv minuts tal om bänkgrannens bästa/sämsta upplevelse på sommarlovet. Puh!

Bye bye...

Fadderbarn

Hej!

Idag fick vi fadderbarn, från ettan. Mitt fadderbarn blev en kille som spelar piano och som är typ två decimeter längre än jag haha (fast det är ju egentligen ingen större prestation..). Han var supertrevlig! Hela dagen gick åt att visa fadderbarnen runt, först gick jag lite med Stina och Sofia men dom skulle gå upp på översta våningen i skolan (det är många trappor) och då vände jag och mitt fadderbarn. Istället vandrade vi runt lite, jag visade skolan och området runt. Efter en stund då mötte vi Albin osm hade tre fadderbarn så då gick vi med dom ett varv. Det blev bl.a. ett varv ner till sjön där vi satt ett tag. Det var meningen att vi skulle gå runt i två timmar, men vi var klara på en halvtimme. Därför gick vi ner till sjön och satt där ett tag.

När jag kom hem så åt jag spaghetti och bacon, ganska gott och kollade på "Just my luck". Snart blir det en kopp te men först ska jag diska och duscha. Ikväll går Charlies Änglar på kanal 6 och jag vill se den..Men den slutar inte förrän elva så jag får väl se på början.

Imorgon blir det grillning med några mysigt människor (om det inte spöregnar, då backar jag nog ur men jag tvivlar på att dom andra gör det...).

Kram! <3

Första dagen avklarad!

Hej!

Det blev en rörig men rolig dag. Jag bytte mentor 3 gånger under dagen, som sagt var det rörigt. Vi hade även en klasskamp mellan tvåorna, min klass kom typ sist i allt förutom dragkampen. Så lite värdighet har vi i alla fall kvar haha ^^.

Mellan fyra och halv sju så var jag kvar i skolan på insparken för ettorna (nollorna). På min, Stinas, Sofias och Ellens station hade vi norsk fylla, skottkärran och en berättelselek. Det var superkul, men vissa väldigt snurriga ettor trillade ihop i högar. Det är kul, om dom inte trillar med huvudet före i asfalt, men han skadade sig inte. Efter det så gjorde vi en mänsklig mur mot den lilla gångvägen för att fler inte skulle göra så. Det blev dock mycket gräsfläckar, men det får man ta!

Det blev alltså en lugn dag (men sen, var inte hemma förrän halv åtta och då var man vrålhungrig). Imorgon blir det också lungt, vi ska tydligen få "fadderbarn" i ettan så vi spenderar större delen av dagen imorgon med dom. Det kan bli intressant.

Nu ska jag sova! Men först ska jag läsa i min bok jag lånat av farmor, den utspelar sig på Gotland och för tillfället också i aspudden, intressant intressant... haha XD

KRAM!

Inflyttad och klar!

Hej!

Nu är jag helt inflyttad (nästan). Igår var Ellen och Stina på besök. Stina var här på dagen och vi fikade lite, sen kom Ellen på eftermiddagen. Stina jobbade på kvällen men Ellen var kvar och vi åt middag tillsammans, panpizza och kladdkaka haha, supernyttigt! Vi kollade också på en film innan hon var tvungen att åka hem.

Idag var det iställer jag, Stina och Sofia som hälsade på Ellen. Vi satt först inne hos Ellen och pratade men sen kom vi på att det var fint väder. Då gick vi till den s.k. "Ekparken". Där satt vi i gräset och spelade gitarr och sjöng. Supermys! Efter ett tag så var Stina tvungen att gå och då åkte jag också för det är inte så kul att åka hem själv (det tar nästan en timme). Jag var även inte 100% säker på att jag skulle hitta haha, men troligtvis hade det inte varit något större problem för jag har ju åkt till Stina förut och det är samma väg.

Väl hemma blev det en omelett och lite bacon, jag ville ha svamp i omeletten men eftersom att jag ännu inte har en burköppnare så fick det vara (jag försökte öppna burken med toppen av en potatisskalare, inget att rekommendera. Den gick nämligen sönder, tur att jag har två haha!)

Nu ska jag nog kolla lite på tv, om det finns något bra och ta en kopp te. Imorgon börjar skolan så då ska man vara pigg och alert (även om jag kanske inte kommer att göra så mycket imorgon).

Jag har ännu inte lärt mig hela mitt "kvarter". Jag skulle ut och springa i morse, och det var jag också men jag kom hela tiden in på massa återvändsgränder så jag fick vända. Några grannar kollade lite konstigt på tjejen som helt lost sprang omkring på gatorna haha ^^

Men som sagt, nu ska jag gå.

Bye bye...<3

Sommaren är kort och det mesta har regnat bort

Hej!

Sommaren är officiellt slut. Skolan börjar på onsdag och jag är tillbaka i Stockholm. Jag har mest jobbat hela sommaren och har därför inte haft ork att skriva på kvällarna. Men nu är det endast min hjärna som kommer vara utmattad så mina fingrar kan flyga över knapparna som vi kallar tangenter och blogga lite.

Jag är alltså i Stockholm, mamma har åkt för en stund sen och nu sitter jag här i mitt lilla rum med datorn i knät och skriver. Det är ganska fint här där jag ska bo men jag saknar min förra rumskompis Ellen lite grann...

Ännu är inte allt uppackat men jag får ta det sista imorgon, orkar inte packa upp mer grejer nu. Orkar inte göra någonting nu så kvällsmaten får bli en kopp te och macka. Sen får man väl kolla på en film eller nåt, om det finns nåt bra. Hoppas!

Nu ska jag gå, ska inte göra nåt speciellt men orkar inte blogga. Jäg längtar efter mitt piano <3

RSS 2.0