Långhelg!

Hej!
Min helg varade från fredag till måndag (tisdag). På måndagen så sov jag hos Stina, det var jattemysigt. Men dagen efter var man väldigt tröt (somnade nästan på historian). Sedan köpte jag en cola innan sånguppspelet och sen var jag alert igen! Det var superkul med sånguppspel. Jag spelade för Sofia och Stina och båda fick mycket beröm! Jag är mycket stolt över båda! <3
På vägen hem så var det ett uppehåll i trafiken mellan 20.52 och tio minuter framåt så vi tänkte att vi skulle åk till liljeholmen och sen vänta där. Men det stod inte ens på tavlan när vårat tåg skulle gå så vi gick. Det blev någonstans mellan tre och fyra km. Uppfriskande! Sen var jag dock tvungen att släpa mina väskor upp och ner för massa backar och det var inte lika kul..
Idag hade jag sovmorgon, skulle gå upp halv nio hade jag tänkt men det blev vissa tio i. Men jag har ingen mentorsträff så jag börjar ett idag :). Ganska soft, englskan är eget arbete också. Vi ska ha någon slags talkshow som vi ska spela upp sen. Pga. min motion igår så orkade jag inte springa nu på morgonen. Men ikväll blir det kanske lite träning. Jag borde skaffa ett gymkort, men det är dyrt och jag vet inte hur ofta jag skulle komma iväg till gymmet och då skulle det vara lite ovärt men å andra sidan så skulle man kanske träna oftare för att man lagt ner pengar på det. Jag får se, jag kanske har råd efter min födelsedag :).
Scenspecialisten på clinicen igår (sånguppspelet) berättade att hon på höstlovet brukar åka på en resa till Afrika då hon tar med elever och så går man en kurs i att dansa och spela trummor. Det lät superkul så vi var några stycken som tog hennes kort. Det skulle tydligen bara kosta 4700! För boende, mat och kurs. Däremot så kommer flygbiljetten till och den kostar oftast mest. Men om man bokar riktigt tidigt innan så borde man få ett hyfsat pris tror jag. Det låter superkul i alla fall och det skulle vara jättekul att vara med! Vi får se hur det går med det.
Nu ska jag kanske kladda på lite smink eller något, jag behöver inte åka förrän om en timma men man kan ju vara redo ;). Ska kanske ta en macka också för idag blir det sen lunch (kl. ett eller färi närheten).
Puss och Kram på er! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0