Tjenare tjenare!

Nu har jag haft lov! <3

Välbehövligt och hur mysigt som helst! Det var lite jobbigt att åka hemifrån igen men jag måste säga att jag saknat alla i skolan lite grann...:)

Idag var en ultimat första dag. Först ins/sång då vi hade lite teori (då var jag jättetrött men jag antecknade och så blev allting bra haha). Sedan hade jag hål då tränade jag och Moa lite på körlåtarna (eller det var vad vi SKULLE göra. Blev inte så mycket med det för jag kom inte ihåg Någonting!). Sedan hade jag gemu, vi hade gehör och det gick bra! Satte två takt helt och hållet utan någon miss för första gången haha :). Även intervallerna och en melodislinga gick bra! Men intervaller måste jag fort farande plugga på och det är därför jag sitter inne i detta vackra väder.

Sedan skulle jag få tag på Stina, hon svarade inte på sms så jag tänkte att jag knatar väl runt i skolan tills jag ser henne. Jag hittade henne inte men jag hittade Erik som också letade efter henne. Vi lyckades inte så då gick vi ut och satte oss i solen en stund! Sedan så gick vi upp på parkeringshuset. Jag har inte varit där förut men det var ganska kul. Vi tog trapporna! (sju st). När vi var där uppe så ringde Stina och vi gick till gallerian och kollade på väskor och skor. Sedan åt vi lunch och sist på dagen hade jag datorkunskap. Slutade kl. 14.25 (vi hade prov, vet inte hur det gick). Sedan cyklade jag hem, underbart cykelväder!

Nu ska jag träna musikteori och piano. Får se om jag kan klämma in en cykeltur mellan musiken och samhället...

Kram!! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0